PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد تشخیص ویروس در کامپیوتر

djagostin
2nd May 2014, 19:38
با سلام و خسته نباشید . میدونم که تشخیص وجود ویروس در کامپیوتر بر عهده آنتی ویروسهای مختلف هست که روی سیستم نصب میشه .یعنی اگه تو سیستم ویروس باشه با اسکن آنتی ویروس میشه ویروسها رو پیدا کرد . حالا سواله من اینه که ایا غیر از انتی ویروس هم میشه از وجود ویروس تو سیستم آگاه شد . یعنی یه روشی یا راهی هست که از اون طریق بشه فهمید سیستم آلوده به ویروس شده؟مثلا کسی که رو سیستمش انتی ویروس نداره از کجا میتونه بفهمه که سیستمش ویروسی شده ؟ آیا راهی یا روشی هست برای این کار ؟ با تشکر

*IRAN*
2nd May 2014, 20:36
هنگ کردن سیستم بازنکردن نرم افزار نصب نشدن بعضی از نرم افزار ها دیر اجرا کردن برنامه وخیلی چیز های دیگه نشان از این است که سیستم ویروسی شده

M.Salehi
2nd May 2014, 21:05
با سلام و خسته نباشید . میدونم که تشخیص وجود ویروس در کامپیوتر بر عهده آنتی ویروسهای مختلف هست که روی سیستم نصب میشه .یعنی اگه تو سیستم ویروس باشه با اسکن آنتی ویروس میشه ویروسها رو پیدا کرد . حالا سواله من اینه که ایا غیر از انتی ویروس هم میشه از وجود ویروس تو سیستم آگاه شد . یعنی یه روشی یا راهی هست که از اون طریق بشه فهمید سیستم آلوده به ویروس شده؟مثلا کسی که رو سیستمش انتی ویروس نداره از کجا میتونه بفهمه که سیستمش ویروسی شده ؟ آیا راهی یا روشی هست برای این کار ؟ با تشکر

سلام
دوست عزیز همونطور که دوست خوبمون گفتند
وجود ویروس در سیستم ایرادهای مختلفی ایجاد میکنه حتی برخی از اونها زیاد خطرناک نیست
ویروسهایی هستند که اطلاعات و فایلها رو نابود میکنه در برخی موارد فایلهای تصویری و صوتی رو خراب میکنه
در برخی موارد فایلهای موجود در درایو های شما رو به فایل سیستمی تبدیل میکنه که در اینصورت حجم فایلها داخل درایو دیده میشه ولی خود فایلها رو نمی بینید

در برخی موارد ویروس اقدام به ایجاد پوشه نیو فولدر میکنه
ویروسهای خطرناکی هم هستند که مشکلات سخت افزاری درست میکنند

ویروسهایی هستند که با نامهای تروجان و کرم اینترنتی هرکدوم بحث جدایی دارند
برای جاسوسی و سرقت اطلاعات سیستم
یا برای پر کردن فضای رم و سی پی یو

خلاصه بحث طولانی دارند و تنها راه چاره داشتن یک انتی ویروس مطمئن و آپدیت شده هست

موفق باشید

djagostin
2nd May 2014, 23:02
با تشکر از راهنماییهاتون . در حال حاضر بهترین و با اطمینان ترین آنتی ویروس چیه ؟

*IRAN*
3rd May 2014, 00:42
با تشکر از راهنماییهاتون . در حال حاضر بهترین و با اطمینان ترین آنتی ویروس چیه ؟

درود دوست عزیز اگه بتونی آپدیت کنی بهترین گزینه و آنتی ویروس کاسپرسکای میباشد که واقعا فوق العاده بی نظر می باشد

Arash_323
3rd May 2014, 01:03
سلام بهترین آنتی ویروسهای سال 2013 اینا بودن: Webroot - Norton - MCAfee - Kaspersky - Bitdefender منم با نظر دوستمون موافقم کسپراسکی ویروسیاب خوبیه منم خودم کسپر دارم اما دوتا بدی داره : یکی کم کردن سرعت سیستم و دیگش زیاد بودن حجم آپدیتها این نکته هم مد نظر داشته باشین که همیشه از آخرین نسخه آنتی ویروس + آپدیت استفاده کنید اگه آنتی ویروس سبک میخواین با کرک داعمی و آپدیت سبک از ***** استفاده کنید اما اگه به فایلهای معمولی و کرک برنامه ها گیر داد زیاد تعجب نکنید چون ذاتشه!