ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید پروگرامر

saman100
28th May 2014, 02:47
با عرض سلام خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده پروگرامر مدل tnm5000بااداپتور جهت پروگرام کردن وفلش میخوام لطفا راهنمایی کنید چگونه واز کجا بخرم در حال حاضر قیمتش چقدره دوستان پیام خ بزارین مرسی

dvb 7
28th May 2014, 04:10
دقیقا" همین اسم رو در نت سرچ کن راهنماییت میکنه به نمایندگیهای فروش شرکتش در شهرتون ...... و یا تلفن شرکتش رو یادداش کن صبح زنگ بزن شرکتش تا بهت بگن تو شهرتون نماینده دارند و یا خودشون توسط پست برات ارسال میکنند ..
/

اگه بازم سئوالی داری زودتر بپرس و در آخر تشکر کردن یعنی ایجاد انگیزه برای راهنمایی کردن و عدم قدر دانی یعنی هیچکس برای راهنمایی کردنم هیچ ارزشی قائل نیست و کار اشتباهی کردم که وقت و انرژی گذاشتم .... !

carfixer
1st September 2014, 23:11
با عرض سلام خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده پروگرامر مدل tnm5000بااداپتور جهت پروگرام کردن وفلش میخوام لطفا راهنمایی کنید چگونه واز کجا بخرم در حال حاضر قیمتش چقدره دوستان پیام خ بزارین مرسی

سلام دوست عزیز ...
من پروگرامر بهمراه آداپتور و رابطOBD و برنامه دیاگ تی ان ام رو دارم....
همینطور یک دستگاه دیاگ رایان صنعت با قابلیت دانلود فلش و تبدیل ...اگه هنوز میخوای لطفا خبر بده