ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در خصوص خرید دیاگ رایان خودرو اندیش

رسول مکانیک
8th June 2014, 21:03
با سلام خدمت دوستان کیان ست /
یه دستگاه دیاگ رایان خودرو اندیش دیدم قصد خریدشو دارم حالا از دوستانی که با دستگاه این شرکت کار کردن یا اشنای دارن میخواستم منو درباره مشکلها ی اون راهنمای کنند
با تشکر

tune.top
9th June 2014, 00:10
به اندازه يه2زاري هم نمي ارزه.ليست قيمت نرم افزارهاشوديديد؟برنامه كامل زانتيا به اندازه يه اينترفيس شركت.......قيمتش ميباشد.به هيچ عنوان نخريد كه مثل من كلاه بزرگي سرتون ميره

رسول مکانیک
9th June 2014, 01:00
به اندازه يه2زاري هم نمي ارزه.ليست قيمت نرم افزارهاشوديديد؟برنامه كامل زانتيا به اندازه يه اينترفيس شركت.......قيمتش ميباشد.به هيچ عنوان نخريد كه مثل من كلاه بزرگي سرتون ميره
ممنون از جوابتون ولی کارایش چطوره چون این دستگاه واسه من به قیمت خیلی پایینی تموم میشه واسه همین میخوام برش دارم ولی میخواستم بدونم مثلا فلش زدن یا دانلود زدنش چطوره

امیر99
9th June 2014, 09:37
اقا رسول كارائي در حد صفر كلاه سرت نره

حامدجعفری
9th June 2014, 12:31
ممنون از جوابتون ولی کارایش چطوره چون این دستگاه واسه من به قیمت خیلی پایینی تموم میشه واسه همین میخوام برش دارم ولی میخواستم بدونم مثلا فلش زدن یا دانلود زدنش چطوره

دوست عزیز،برنامه فلش نداره-به جاش مقداردهی یا همون ریست داره-دانلودهاش تقریبا کامله-سرعتش خوبه-قیمت اولیه خوبه ولی قیمت برنامه های پس از فروشش گرونه/
دستگاه شما USI3 ؟
راستی قیمتش چنده؟تا بگم خوبه یا نه!

رسول مکانیک
9th June 2014, 13:24
دوست عزیز،برنامه فلش نداره-به جاش مقداردهی یا همون ریست داره-دانلودهاش تقریبا کامله-سرعتش خوبه-قیمت اولیه خوبه ولی قیمت برنامه های پس از فروشش گرونه/
دستگاه شما USI3 ؟
راستی قیمتش چنده؟تا بگم خوبه یا نه!

سلام اره usi3هستش برنامه هاش 206 رو کامل داره بی اس ای وتعریف کلید پیکر بندی سمند موتور ملی رو داره 405 رو کامل داره باردو پیکان روا داره و پراید زیمنس وs2000وبوش و بوش دوگانه قیمتش تقریبا یک و پانصد وبیشتر برنامه های بالا رو تطبیق رو داره ولی دانلود رو نداره بعد این تطبیق یا همون ریست خوبه یا تغییری تو موتور ایجاد نمیکنه؟ یه خوبی که داره وقتی دانلود میزنی انگار کد کلید رو ذخیره نگه میداره بعد دانلود دیگه تعریف کلید نمیخواد

حامدجعفری
9th June 2014, 15:49
سلام اره usi3هستش برنامه هاش 206 رو کامل داره بی اس ای وتعریف کلید پیکر بندی سمند موتور ملی رو داره 405 رو کامل داره باردو پیکان روا داره و پراید زیمنس وs2000وبوش و بوش دوگانه قیمتش تقریبا یک و پانصد وبیشتر برنامه های بالا رو تطبیق رو داره ولی دانلود رو نداره بعد این تطبیق یا همون ریست خوبه یا تغییری تو موتور ایجاد نمیکنه؟ یه خوبی که داره وقتی دانلود میزنی انگار کد کلید رو ذخیره نگه میداره بعد دانلود دیگه تعریف کلید نمیخواد

آقا رسول شما که میگید دانلود نداره؟پس چطور کد کلید رو ذخیره نگه میداره بعد دانلود دیگه تعریف کلید نمیخواد/
راستی قیمتش هم پایین نیست/شما پک ایران خودرو و سایپا رو بگیرین،اکثر دانلودها رو داره!فقط موتور ملی نداره.یک میلیون بگیری ارزش داره/

رسول مکانیک
9th June 2014, 21:20
آقا رسول شما که میگید دانلود نداره؟پس چطور کد کلید رو ذخیره نگه میداره بعد دانلود دیگه تعریف کلید نمیخواد/
راستی قیمتش هم پایین نیست/شما پک ایران خودرو و سایپا رو بگیرین،اکثر دانلودها رو داره!فقط موتور ملی نداره.یک میلیون بگیری ارزش داره/

میتونم قیمتش رو بیارم پایینتر قضیه دانلودش هم تو یه مدل دیگه دیدم این امکان رو داره

pps2011
9th June 2014, 21:56
با سلام من اولین دیاگم که 4یا5 سال پیش گرفتم رایان خودرو بود که هنوز usi1 بعد شد 2و بعدم3 که یکی از یکی بیخودتر اصلا ارزش مفتی گرفتنو نداره بازم تحقیق کن ​

tune.top
10th June 2014, 00:23
نصيحت به عنوان برادركوچكتر.اين دستگاه رونخر.پولي كه ميخواي بدي به اين دستگاه واسه زندگي و زن بچه ات خرج كني بخدابهتره.بازم ميگم ميگم نننننخخخخررر حتي اگه قيمتش رو به زير1تومان بده.بزرگترين كلاهي كه سرم رفته خريدن دستگاهusi3بود

tune.top
10th June 2014, 00:26
مطمئن باش بااولين دانلودت چراغ چك.......پرميشه ميگي نه پرايدزيمنس ساده بيارواست چراغ چكش رو پرپركنم

رسول مکانیک
10th June 2014, 09:05
نصيحت به عنوان برادركوچكتر.اين دستگاه رونخر.پولي كه ميخواي بدي به اين دستگاه واسه زندگي و زن بچه ات خرج كني بخدابهتره.بازم ميگم ميگم نننننخخخخررر حتي اگه قيمتش رو به زير1تومان بده.بزرگترين كلاهي كه سرم رفته خريدن دستگاهusi3بود

سلام پس به نظر شما برم چی بخرم

رسول مکانیک
10th June 2014, 09:12
مطمئن باش بااولين دانلودت چراغ چك.......پرميشه ميگي نه پرايدزيمنس ساده بيارواست چراغ چكش رو پرپركنم

خوب چرا اینجوریه اصلا به شرکتش اعتراض نکردین اینجوری که نمیشه کار کرد ابروی ادم جلوی مشتری میره به نظرت چه شرکتی الان خیلی خوبه و خوب کار میده

sajadnasirpor
10th June 2014, 11:20
سلام دوست عزیز دستگاه رو از شرکتی بخر که خدمات خوبی داشته باشه و گارانتی و پشتیبانی خوبی داشته باشه شما تو قسمت دیاگ در موردش بحث شده میتونید بهترین شرکت رو که هم همکاران دارن استفاده میکنند و راضی هستند انتخاب کنید

tune.top
10th June 2014, 13:51
خوب چرا اینجوریه اصلا به شرکتش اعتراض نکردین اینجوری که نمیشه کار کرد ابروی ادم جلوی مشتری میره به نظرت چه شرکتی الان خیلی خوبه و خوب کار میده

شماهميني كه پول روواريزكرديد ديگه تمومه قبلش معذرت ميخوام معذرت ميخوام زبون درازي دارن واسه فروش دستگاهاشون اما تايه مشكلي توش پيداميشه ديگه واويلاست.به نظرمن 2تاشركت خوب هست يكي كاتل و ديگري مبتكران كه تقريباشركت مبتكران همشهري شماهم ميشه.براي اطلاعات بيشتر تماس بگيريدتا راهنمايي كنم

peyman_6000
12th June 2014, 19:21
دستگاه ابزار مکانیک بخر فوق العاده قوی ساپورت بسیار عالی اخلاق خیلی عالی پشتیبان و خدماتش ساعت 10 شبم شده زنگ زدم بنده خدا جواب منو داد
فلش داره-دانلودش کامله-سرعتش عالی اصلن مکس دستگاه برای اتصال به ماشین یک ثانیه هستش -صفحه ال سی دی داره روش -اصلن هنگ نمیکنه -آپگریدش هر موقع بخای با یک فلش حل میشه ساپورت فوق العاده ای داره
من که میخواستم بخرم رفتم پیشش به هر مشتریش جلو خودم زنگ زد گفت راضیم گفت اگه میخای آدرسم میدم بری ببینی چجوری باهاش کار میکنن
از لحاظ قیمتی هم فوق العادست از دستگاه های دیگه
خواستی پیام خصوصی بده تا واست شماره شرکتشو بدم
تیم برنامه نویسیشم همه جوونن درضمن جدیدن دارن دستگاه کلن تاچ اسکرین میکنن من که نمونش دیدم کیف کردم
ایران خودرو و سایپا فول داره به علاوه چند تا ماشین خارجی

من مهاد رایان آذین اینارو داشتم بدرد نمیخورد .