توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : EPSON PRINTER TINTASZINT TINTLEVEL RESETTER SSCSERVE430
KIAN FAR
12th May 2010, 18:59
EPSON PRINTER TINTASZINT TINTLEVEL RESETTER SSCSERVE430
reza-r
23rd December 2011, 10:00
EPSON PRINTER TINTASZINT TINTLEVEL RESETTER SSCSERVE430
سلام
با تشکر از زحمات شما ودیگر استادان و دوستان
فارسی کلمات بالا را من نتوانستم پیدا کنم ؟
با تشکر مجدد
M.Salehi
24th December 2011, 17:45
سلام
با تشکر از زحمات شما ودیگر استادان و دوستان
فارسی کلمات بالا را من نتوانستم پیدا کنم ؟
با تشکر مجدد
با سلام دوست عزیز
کلمات نوشته شده معرف نرم افزار ریست پرینتر ایپسون میباشد موفق باشید
adel_110
6th January 2012, 14:25
دوست عزیز فایل آموزش ریست رو نمیذاری؟؟؟
و آیا این نرم افزار برای اپسون 1290 هم هست یا نه؟؟؟
M.Salehi
6th January 2012, 17:36
دوست عزیز فایل آموزش ریست رو نمیذاری؟؟؟
و آیا این نرم افزار برای اپسون 1290 هم هست یا نه؟؟؟
با سلام دوست عزیز
طبق تصویر زیر این نرم افزار برای کلیه مدلها ی ایپسون طراحی شده 1290 هم در لیست موجود هست بنده پرینتر ایپسون موجود ندارم تا دقیق تر توضیح دهم ولی شما ابتدا مدل پرینتر را طبق تصویر انتخاب و گزینه reseter را انتخاب ودر گزینه های رنگی و یا سیاه سفید بدلخواه انتخاب کرده و از کلیدهای قرار داده شده به ترتیب استفاده کنید
48791
با عرض پوزش مجدد بنده بعلت در اختیار نداشتن این مارک پرینتر بیشتر از این نتوانستم توضیح بدهم موفق باشید
jalalkiansat
23rd February 2013, 14:45
با سلام دوست عزیز
طبق تصویر زیر این نرم افزار برای کلیه مدلها ی ایپسون طراحی شده 1290 هم در لیست موجود هست بنده پرینتر ایپسون موجود ندارم تا دقیق تر توضیح دهم ولی شما ابتدا مدل پرینتر را طبق تصویر انتخاب و گزینه reseter را انتخاب ودر گزینه های رنگی و یا سیاه سفید بدلخواه انتخاب کرده و از کلیدهای قرار داده شده به ترتیب استفاده کنید
48791
با عرض پوزش مجدد بنده بعلت در اختیار نداشتن این مارک پرینتر بیشتر از این نتوانستم توضیح بدهم موفق باشید
سلام نرم افزار نصب نمیشه
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.