PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی را پاس بداریم

aramjan
21st June 2014, 00:40
لطفامدیران محترم در بخشهای مختلف به کاربران عزیزدرموردرعایت نکات زیبای املاونوع نگارش گوشزد فرمایند حتماخودتان شاهدید اگربخواهیم تاپیک ها را تصحیح کنیم مسلماهیچ ** بالاتراز14 یا 15نخواهد گرفت که ادامه این روندتبدیل به عادت شده وباعث کاستن زیبایی سایت وابهت نگارش میشود امیدوارم دوستان از خواندن واقعیت رنجیده خاطر نشن .

ASHKAN-NO
21st June 2014, 00:49
درود
خوب عزیز میشه یک مثال بزنید
اگر هم نمی توانید اینجا مطرح کنید
برای من پیام کنید .

aramjan
21st June 2014, 01:05
اشکان جان برای درج حقایق هیچ ابایی نباید داشت شما لطف کنیدتاپیکها را بادقت وتعصب نژاداصیل اریایی مطالعه کنیدتاببینیدبه سرفارسی ماچی میاد اکثرا غلط املایی .من خیلی وقت بود میخواستم این مشکل را عنوان کنم گفتم شایدخلاف مقررات باشد ولی به نظر من رعایت نکات املا ونگارش بایدبخشی ازمفررات سایت باشد امیدوارم به هیچ عزیزی برنخورد.

ASHKAN-NO
21st June 2014, 01:09
خوب عزیز خواهشا یک مثال بزنید
من چیزی ندیدم و متوجه منظور نشدم

aramjan
21st June 2014, 01:23
دوست عزیز اگر من ادرس چند تاپیک را بدم به نظرشما هتک حرمت کاربر نمیشود منظور من این بود که وقتی کاربری درخواستی میکند اگر بیش از 2 یا 3 غلط ان هم مثلا مثال را مسال بنویسد وامسال اینها .ضمن راهنمایی یه اخطارکوچک هم جهت رعایت املای متن داده شود همین .متشکرم از لطف وشکیبایی شما .

ASHKAN-NO
21st June 2014, 01:29
خوب ممنونم عزیز از پیشنهاد شما
رسیدگی می کنیم
موفق باشید .