ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری در مورد انتی ویروس نود32

نیما جان
2nd July 2014, 08:46
با تشکر فراواان از زحمات شماو خدا قوت---دیروز که اومدم یه سری به سایت کیان ست بزنم با این پیغام روبه رو شدم هر چه باهاش ور رفتم  درست نشد ولی موقعی که انتی ویروس را غیر فعال میکنم مشکل حل میشه الان هم انتی ویروس غیرفعاله در اصل سایتو به عنوان ویروس تشخیص میده ایتم یه عکس از عیب با تشکر راهنمایی بفرمایید85847

mohamad0428
2nd July 2014, 10:07
با تشکر فراواان از زحمات شماو خدا قوت---دیروز که اومدم یه سری به سایت کیان ست بزنم با این پیغام روبه رو شدم هر چه باهاش ور رفتم  درست نشد ولی موقعی که انتی ویروس را غیر فعال میکنم مشکل حل میشه الان هم انتی ویروس غیرفعاله در اصل سایتو به عنوان ویروس تشخیص میده ایتم یه عکس از عیب با تشکر راهنمایی بفرمایید
85847

www.iransetup.com آموزشهای کامل و آپدیت رو از این سایت بگیر. ولی فایلی رو که ضمیمه کردم رو بخونی مشکلت حل میشه

vahid6630
2nd July 2014, 11:12
نحوه رفع بلوکه BLOCK شدن سایت توسط آنتی ویروس نود 32 (http://kiansat.kim/showthread.php?t=70324)

نیما جان
2nd July 2014, 13:02
با سلام و خدا قوت---دستتون درد نکنه مشکل به طور کامل حل شد-فقط یک سوال این روش در عملکرد انتی ویروس تاثیری هم داره؟--------تشکر و قدردانی از همه شما اساتید وهمکاران عزیز

vahid6630
2nd July 2014, 13:04
با سلام و خدا قوت---دستتون درد نکنه مشکل به طور کامل حل شد-فقط یک سوال این روش در عملکرد انتی ویروس تاثیری هم داره؟--------تشکر و قدردانی از همه شما اساتید وهمکاران عزیز

خیر دوست من

هیچ مشکی پیش نمیاد