توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای مداوم کویل در سمند دوگانه EF7
navab-88
19th July 2014, 22:52
سلام به همکاران گرامی .خطای کویل 1و2 میزند و بعد از خطاگیری 2 الی 3 روز دوباره خطا میزند.کویل ها را جا بجا و مسیر را با بیزر جک کرده ام.با توجه به گرانی دسته سیم انزکتور 400000 تومان.ایا ممکن است از جای دیگر اشکال داشته باشد./لطفا راهنمایی کنید متشکرم
daffarpour
19th July 2014, 23:13
سلام آقاي نواب
همين چندروز پيش يه سمندموتور ملي باهمين ايراداومد پيشم وبعداز عيب يابي كامل ايراد پيداشد.
از خود سوكت كويل هاتا15سانت به عقب روكش رشته سيم هاي توي خرطومي بر اثرحرارت وروغن ريزي كاملا ازبين رفته بودن وزماني كه خودرو در حالت دور درجا كار ميكرد هيچ مشكلي نداشت ولي هنگام حركت خودرو وتكان خوردن زياد بعداز چند روز دوباره همين خطاثبت ميشد كه با رفع اين ايراد مشكل خودرو حل شد.
اميدوارم به دردتون بخوره.
navab-88
20th July 2014, 00:11
دوست عزیز برای حل مشکل جکار کردید /؟دسنگاه شما از کدام شرکت است ممنون میشم/
daffarpour
20th July 2014, 07:56
سلام
با اهم متر دسته سيم روچك كردم مشكلي نداشت ولي هنگام جازدن سوكت كويل ها متوجه پوسيدگي روكش هاي رشته سيم هاي كويل ها توي خرطومي بغل كويل ها شدم كه با باز كردن كامل اون قسمت دوباره روكش هارو جداگانه نوارچسب كردم.
سوكت گرد بزرگ مابين هواكش وسرسيلندر رواز جهت شوره زدن نيزچك كنيد
با دستگاه عيب ياب مهاد صنعت عيب يابي كردم.
vahid33
20th July 2014, 09:40
بهترین راه برای رفع این عیب سیمکشی مجدد از ایسیو برای کوئل ها است
sajadnasirpor
20th July 2014, 09:55
سلام دوست عزیز اگه با تعویض کویل ها مشکلتون حل نشد اول رله های کنار ایسیو رو از نوع شرکتی سبز عوض کنید و اگه باز هم مشکلتون حل نشد سیم های کویل رو از ایسیو به کویل مستقیم بکشید و سیم کشی خودش رو قطع کنید مشکلتون حل میشه
navab-88
20th July 2014, 22:10
با تشکر از همه همکاران.منفی ها از ایسیو می ایند ایا لازم است که دو رشنه دیگر را هم دوباره سیمکشی جدید بکشم.ممنون میشم./
vahid33
21st July 2014, 09:30
با تشکر از همه همکاران.منفی ها از ایسیو می ایند ایا لازم است که دو رشنه دیگر را هم دوباره سیمکشی جدید بکشم.ممنون میشم./
به نظر من برای اینکه سوکت زیر منیفولد را دور بزنی و خیالت راحت باشه همراه با چهار سیمی که به ایسیو میکشی دو سیم منفی بدنه و مثبت را هم جدا بکش
navab-88
2nd August 2014, 12:17
دوستان عزیز سیمکشی را کامل روکار ورله ها را تعویض کردم.فکر میکنم مشکل حل شده.مشتری راضی است.متشکرم
fattahi_m
27th July 2015, 09:28
سلام آقاي نواب
همين چندروز پيش يه سمندموتور ملي باهمين ايراداومد پيشم وبعداز عيب يابي كامل ايراد پيداشد.
از خود سوكت كويل هاتا15سانت به عقب روكش رشته سيم هاي توي خرطومي بر اثرحرارت وروغن ريزي كاملا ازبين رفته بودن وزماني كه خودرو در حالت دور درجا كار ميكرد هيچ مشكلي نداشت ولي هنگام حركت خودرو وتكان خوردن زياد بعداز چند روز دوباره همين خطاثبت ميشد كه با رفع اين ايراد مشكل خودرو حل شد.
اميدوارم به دردتون بخوره.سلام متاسفانه این مشکل برای ماشین من هم وجود دارد واقعاً نمیدونم باید چیکارش کنم میشه لطفاً باهاتون تماس تلفنی داشته باشم تا بتونم براتون توضیح بدم09******581
TuneUp_Vahab
27th July 2015, 11:42
سلام متاسفانه این مشکل برای ماشین من هم وجود دارد واقعاً نمیدونم باید چیکارش کنم میشه لطفاً باهاتون تماس تلفنی داشته باشم تا بتونم براتون توضیح بدم09******581
درود:
دوست عزيز،قرار دادن شماره تماس خلاف قوانين سايت ميباشد.سوال خود را در همينجا بفرماييد تا دوستان راهنمايي نمايند. موفق باشيد
ali110-ar
24th February 2016, 11:02
با سلام و تشکر از راهنمایی های قبلی تان
من هم مشابه همین مشکل را دارم بطوریکه وقتی ماشین بعد از یک ساعت کارکردن و در ترافیک و یا سربالایی شروع به لرزش می کنه و چراغ چک روشن میشه که بعد از خاموش کردن ماشین و استارت مجدد عیب رفع شده و دوباره بعد از مدتی دوباره در شرایط بار زیاد همین موضوع تکرار میشه لطفاً راهنمایی نموده و یا یک آدرس معتبر جهت مراجعه بهم بدین
با سپاس
TuneUp_Vahab
24th February 2016, 13:28
با سلام و تشکر از راهنمایی های قبلی تان
من هم مشابه همین مشکل را دارم بطوریکه وقتی ماشین بعد از یک ساعت کارکردن و در ترافیک و یا سربالایی شروع به لرزش می کنه و چراغ چک روشن میشه که بعد از خاموش کردن ماشین و استارت مجدد عیب رفع شده و دوباره بعد از مدتی دوباره در شرایط بار زیاد همین موضوع تکرار میشه لطفاً راهنمایی نموده و یا یک آدرس معتبر جهت مراجعه بهم بدین
با سپاس
درود:
اگر دسته سيم انژكتور ،كوئل و منيفولد از نوع قديمي باشد با نوع جديد تعويض نماييد.
نوع قديم سوكت يكپارچه تخم مرغي
ali110-ar
24th February 2016, 14:02
درود:
اگر دسته سيم انژكتور ،كوئل و منيفولد از نوع قديمي باشد با نوع جديد تعويض نماييد.
نوع قديم سوكت يكپارچه تخم مرغي
ممنون از پاسخ شما
مدل ماشین ef7 پایه گاز سوز سال 89 است و خطاهای که تو دیاگ نشون داده شامل این موارد است
code:2310
code:2304
code:2307
خرابی مدار کنترل کننده چراغ اخطار mill
ارادتمند
ali110-ar
24th February 2016, 15:03
ممنون از پاسخ شما
مدل ماشین ef7 پایه گاز سوز سال 89 است و خطاهای که تو دیاگ نشون داده شامل این موارد است
ممنون میشم با توجه به خطاهای بالا راهنماییم کنیین مشکل از چی میتونه باشه
ارادتمند
mehran11
25th February 2016, 03:12
ممنون از پاسخ شما
ممنون میشم با توجه به خطاهای بالا راهنماییم کنیین مشکل از چی میتونه باشه
ارادتمند
باسلام .همانگونه دوستان نظر دادن به احتمال خیلی زیاد اشکال از دسته سیم کوئل میباشدکه حتما چک شود.خطاها یی که عنوان فرمودیدشرح آن اینگونه هست.لطفا پس از بررسی نتیجه را اعلام فرمائید.باتشکر
ali110-ar
25th February 2016, 09:56
باسلام .همانگونه دوستان نظر دادن به احتمال خیلی زیاد اشکال از دسته سیم کوئل میباشدکه حتما چک شود.خطاها یی که عنوان فرمودیدشرح آن اینگونه هست.لطفا پس از بررسی نتیجه را اعلام فرمائید.باتشکر
با سلام و عرض ادب
ممنون از راهنمایی همه عزیزان
شرمنده فایل پیوستی را نتوستم بازش کنم
mehran11
25th February 2016, 16:15
با سلام و عرض ادب
سلام
چک شدمشکلی نداشت .
TuneUp_Vahab
25th February 2016, 17:20
با سلام و عرض ادب
درود:
شما كاربر ويژه نيستيد،اكانت خريداري نماييد به تمام فايل ها و عكسها دسترسي خواهيد داشت.موفق باشيد.
rezasisi
27th February 2016, 22:04
با سلام و عرض ادب
درود
دوست گرامی طبق اطلاعیه فنی توسط ایرانخودرو چنانچه دسته سیم مربوط دچار الودگی به روغن علی الخصوص روغن هیدرولیک حتما باید دسته سیم تعویض گردد.البته بشرط اینکه از سلامت کویل ومتعلقات مربوطه مطمعن باشی.
ali110-ar
28th February 2016, 09:50
درود
دوست گرامی طبق اطلاعیه فنی توسط ایرانخودرو چنانچه دسته سیم مربوط دچار الودگی به روغن علی الخصوص روغن هیدرولیک حتما باید دسته سیم تعویض گردد.البته بشرط اینکه از سلامت کویل ومتعلقات مربوطه مطمعن باشی.
ممنون از راهنماییتان حتما چک میکنم
با سپاس و ارادت کامل به سایتی که بنظرم تاکنون بهترین راهنمایی را از آنها دریافت کردم دست مدیران و اعضا درد نکنه و خدا پشنیبانشان باشه
solhmirzaee
29th February 2016, 23:35
سلام بر همگی
یه سمند ef7 مدل 90 دارم که همین مشکل رو داره لطفا من رو کمک کنید
با تشکر
ali110-ar
5th March 2016, 17:06
درود
دوستان با عرض سلام و ادب
برای حل مشکل فوق به یکی از نمایندگی های تهران مرجعه کردم متاسفانه بعد از خوابید 5 روز ماشینم در نمایندگی مذکور مشکلم را حل نکرده و به یکی از پایلوت های سی ان جی حواله داد . لطفاً اگر کسی در تهران حومع غرب را می شناسین معرفی کنین به آنجا مراجعه کنم .
ali293
9th August 2019, 15:02
سلام خدمت عزیزان
.سمند 89 دارم خطای کویل 3 رانشان میده باشماره 1 و دو عوض کردم همان 3را نشان داد.فاصله دهانه شمع را0/7 ودو تا رله کنار ایسیو را هم 60 آمپری.وخود ایسیو هم برام تعمیر کردند موقتی بود.تو سر بالایی طولانی که دور موتور بالاست ویاکولر گیری ویا شبها که چراغها روشن است وخصوصا در ترافیک موقع شروع حرکت .در همه اینها ریپ میزند خاموش روشن میکنم گاها درست میشه.میخوام بدونم باتعویض سیم کشی در قسمت موتور واقعا مشکل حل میشه یامشکل چیز دیگری هست لطفا راهنمایی کنید .اگه از طریق واتس آپ یا تلگرام جواب بدید ممنون میشم شماره:09143151833
fariborz tehrani
10th August 2019, 23:18
سلام دوست عزیز برق همه از رله دوبل میگره شما سر راه کویل یک رله ببند برف مستقیم به کویل بده تا خطا نده وسه کار نکنه
Mahdi__janipour
24th July 2023, 17:08
بهترین راه برای رفع این عیب سیمکشی مجدد از ایسیو برای کوئل ها است
سلام
شما این کارو انجام دادی؟
لطفاً آموزشی داره بگید من انجام بدم واقعاً این مشکل کوئل خیلی اذیت میکنه
Mahdi__janipour
24th July 2023, 17:10
سلام
دوستان ماشین من بعد از استارت زدن سه کار میکنه
باید چند بار ماشین رو خاموش روشن کنم تا درست بشه
مخصوصاً زمانی که درجه آب بالا باشه استارت بزنم این مشکل بوجود میاد
TuneUp_Vahab
16th October 2023, 12:17
سلام
دوستان ماشین من بعد از استارت زدن سه کار میکنه
باید چند بار ماشین رو خاموش روشن کنم تا درست بشه
مخصوصاً زمانی که درجه آب بالا باشه استارت بزنم این مشکل بوجود میاد
سلام
تقویت کننده ببندید اوکی میشه
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.