PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل استارت کامپیوتر

MOHSEN27
21st August 2014, 13:55
با سلام سیستم من یه مشکلی دارد. وقتی دکمه استارت روی کت را میزنم اصلا رو مانیتور چیزی بالا نمیاید
باید چند بار دکمه استارت را مرتب بزنم تا سیستم بالا بیاید در ضمن چراغ ابی استارت در تمام این مراحل روشن میباشد و البته هر بار هم مجبور میشوم با زدن استارت سیستم را خاموش روشن کنم تا سیبستم بالا بیاید.

MOHSEN27
21st August 2014, 13:57
مدل مادربرد هم
p5kpl se (http://kiansat.kim/showthread.php?t=83563)

M.Salehi
21st August 2014, 15:19
با سلام سیستم من یه مشکلی دارد. وقتی دکمه استارت روی کت را میزنم اصلا رو مانیتور چیزی بالا نمیاید
باید چند بار دکمه استارت را مرتب بزنم تا سیستم بالا بیاید در ضمن چراغ ابی استارت در تمام این مراحل روشن میباشد و البته هر بار هم مجبور میشوم با زدن استارت سیستم را خاموش روشن کنم تا سیبستم بالا بیاید.

سلام
اقا محسن عزیز
همون نکته که دوستمون تو تاپیک گفته رو بررسی کنید
در ضمن باطری بک اپ رو که معمولا به شماره 2032 هست رو حتما تعویض کنید و نتیجه رو اعلام کنید

MOHSEN27
21st August 2014, 16:06
با تشکر از پاسختان اقای صالحی ایا منظورتون از باطری همین میباشد؟

87366

abady
21st August 2014, 16:10
با سلام.......بله شما اول باتری 2032 را تعویض و در ست آپ یکبار دیفالت کنید .............با تشکر

M.Salehi
21st August 2014, 16:35
با تشکر از پاسختان اقای صالحی ایا منظورتون از باطری همین میباشد؟

87366
بله اقا محسن
همین باطری رو منظورمه صبح دقیقا یدونه کیس باهمین مشکل رو
با تعویض باطری حل کردم
موفق باشید

MOHSEN27
5th September 2014, 01:20
با سلام.مجدد متاسفانه سیستم.من دیگه از کار افتاد.یعنی دکمه استارت کلا کار نمیکند و.چراغ هارد و چراغ پاور روی کیس هم از کار افتاده است.