ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد نشناختن درایو گوشی اکسپریا اس تو کامپیوتر

djagostin
13th September 2014, 18:30
با سلام . من گوشی sony xperia s دارم . چون سرعت گوشیم خیلی پایین بود راه حل خواستم دوستان گفتن که با کامپیوتر گوشی رو Defragmenter کنم . حالا مشکل من اینه که وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم تو قسمت my computer درایو گوشی رو میشناسه و نشون میده ولی وقتی میرم تو قسمت Defragmenter دیگه درایو گوشیم اونجا نیست و نمیشناسه . ویندوز 7 هم دارم . حالا باید چیکار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر

sadegh.cold
13th September 2014, 18:44
با سلام . من گوشی sony xperia s دارم . چون سرعت گوشیم خیلی پایین بود راه حل خواستم دوستان گفتن که با کامپیوتر گوشی رو Defragmenter کنم . حالا مشکل من اینه که وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم تو قسمت my computer درایو گوشی رو میشناسه و نشون میده ولی وقتی میرم تو قسمت Defragmenter دیگه درایو گوشیم اونجا نیست و نمیشناسه . ویندوز 7 هم دارم . حالا باید چیکار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر

گزینه های اتصال از روی گوشی تغیر دادید؟ اگه بازم مشکل داشت مموری جدا کنید و بصورت جداگانه دیفراگ کنید...

djagostin
14th September 2014, 18:22
میبخشید گزینه اتصال روی چه گزینه ای باید باشه ؟

sadegh.cold
14th September 2014, 23:49
[QUOTE=djagostin;422554]میبخشید گزینه اتصال روی چه گزینه ای باید باشه ؟[/QUOTE

انتقال فایل از رایانه به گوشی یا بر عکس.

djagostin
15th September 2014, 20:26
دوست عزیز خیلی ممنون که راهنمایی کردی ولی منوی گوشی انگلیسی هست . این گزینه کدوم قسمت هست ؟ (البته به انگلیسی ) با تشکر