PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دکه زدن سمند وروشن شدن چراغ چک وخاموش شدن ماشین گاهی اوقات

bahar5312
27th September 2014, 08:26
سلام ماشین سمند معمولی مدل 83 در هنگام حرکت بعضی اوقات ماشین یه دکه میزند وچراغ چک روشن میشود ودوباره خود به خود خاموش میشود.گاهی اوقات هم ماشین پس از روشن شدن این چراغ چک خاموش میشود.
که دوباره باید ماشین را روشن کنی.
لطفا راهنمایی کنید

TuneUp_Vahab
27th September 2014, 09:24
سلام ماشین سمند معمولی مدل 83 در هنگام حرکت بعضی اوقات ماشین یه دکه میزند وچراغ چک روشن میشود ودوباره خود به خود خاموش میشود.گاهی اوقات هم ماشین پس از روشن شدن این چراغ چک خاموش میشود.
که دوباره باید ماشین را روشن کنی.
لطفا راهنمایی کنید

درود:

دوست عزيز،ابتدا خودرو را دياگ بزنيد ببينيد خطا چي ثبت شده.
احتمال خرابي واير شمع،نيم سوز شدن كوئل،صدمه ديدن سيمهاي قسمت جرقه و سنسور دور موتور ميرود.

bahar5312
3rd October 2014, 10:08
دوست عزیز دیاک زدم کفت خطا ندارد احتمالا" اتصال بدنه مشکل دارد.
ایا امکانش هست؟

sajadnasirpor
3rd October 2014, 12:15
سلام دوست عزیز چراغ چک بی دلیل روشن نمیشه و حتا اگه بعد روشن شدن چراغ باز هم خاموش بشه تو سیستم خطا هاش میمونه و شما باید اول کد های خطا رو بخونید با دیاگ تا ببینید خطا چی ثبت شده بعد اقدام به عیب یابی بکنید

bahar5312
5th October 2014, 08:15
استاد مرسی.من تو برق سر رشته دارم دستگاه ندارم.2 بار بردم دیاگ زدم طرف نفهمیده.

اصلا اجازه نداد خطاهاشو بخونم سریع پاک میکنه.

sajadnasirpor
5th October 2014, 11:14
استاد مرسی.من تو برق سر رشته دارم دستگاه ندارم.2 بار بردم دیاگ زدم طرف نفهمیده.

اصلا اجازه نداد خطاهاشو بخونم سریع پاک میکنه.

خوب دوست عزیز شما ببر یه تست موتور دیگه تا برات خطا هاشو بخونه و بدون دلیل که چراغ چک روشن نمیشه

bahar5312
5th October 2014, 18:26
دوست عزیز وقتی دیاک میزنم همیشه 2تا خطا داره که تنظیم موتوری به راحتی از کنار این 2 خطا رد میشه. یکیش یادمه خطای شیر برقی کنیستر.

sajadnasirpor
5th October 2014, 20:00
دوست عزیز خطای شیر برقی رو میتونید به سوکت شیر برقی یه سر قهوه ای نصب کنید و اون خطا حذف بشه که اگه خطا هم خذف نشه مهم نیشت و مهم اون یکی خطا هست که فکر کنم خطای سمسور ناک باشه شما یه بار دیگه دیاگ بزنید و نتیجه رو اعلام کنید

bahar5312
5th October 2014, 21:33
چشم استاد