توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : علت بالا رفتن امپر اب سمند در سر بالایی ها وهوای گرم
bahar5312
27th September 2014, 08:37
سلام دوستان سمند 83 دارم که برای زود تر روشن شدن دور کند فن یه سنسور حرارتی به بدنه موتور پیچ شده وسیم های ان ما بین فن وصل شده که دور کند فن روی70 روشن میشود.
ناگفته نماند یه کلید سر راه این سنسور حرارتی گذاشتم موقعی که ماشین خاموشه فن روشن نباشه که باطری خراب بشه.
ایا هنگام استفاده از کولر باید این کلید وصل باشه؟
چون من وقتی کولر را روشن میکنم این کلید را خاموش میکنم.وقتی کولر روشن میکنم خود کولر فن ها را روشن میکند. بنابراین فکر میکنم هنگام استفاده از کولر نباید سنسور حرارتی تو مدار باشه؟درسته؟
اما با وجود روشن بودن دور کند هنگام استفاده از کولر ودر سربالایی جاده امپر میاد بالا.
ترموستات و واتر پمپ هم عوض شده است.
TuneUp_Vahab
27th September 2014, 09:20
سلام دوستان سمند 83 دارم که برای زود تر روشن شدن دور کند فن یه سنسور حرارتی به بدنه موتور پیچ شده وسیم های ان ما بین فن وصل شده که دور کند فن روی70 روشن میشود.
ناگفته نماند یه کلید سر راه این سنسور حرارتی گذاشتم موقعی که ماشین خاموشه فن روشن نباشه که باطری خراب بشه.
ایا هنگام استفاده از کولر باید این کلید وصل باشه؟
چون من وقتی کولر را روشن میکنم این کلید را خاموش میکنم.وقتی کولر روشن میکنم خود کولر فن ها را روشن میکند. بنابراین فکر میکنم هنگام استفاده از کولر نباید سنسور حرارتی تو مدار باشه؟درسته؟
اما با وجود روشن بودن دور کند هنگام استفاده از کولر ودر سربالایی جاده امپر میاد بالا.
ترموستات و واتر پمپ هم عوض شده است.
درود:
دوست عزيز،بفرماييد كه هنگام كولر گرفتن فن دور تند عمل ميكند؟
از لحاظ نترسيدن واشر نيز مطمئن شويد.
موارد بالا را بررسي نماييد.
bahar5312
28th September 2014, 08:07
سلام
دوست عزیز فن کولر دور تند نبود که بردم درستش کردم.
همچنین یک هفته پیش واشر سر سیلند با واتر پمپ را عوض کردم.
دوستان ایا روشی هست که دور تند فن غیر از استفاده از کولر وقتی که امپر میاد بالا روشن بشه.
من سوال کردم میگن اگه یه فشنگی اضافی نزدیک رادیات ببندید فن دور تند همین که امپر برسه به70 روشن میشه.
اما چراغ استوپ وچراغ امپرت روشن میشه که این یه نوع دور زدن برنامه ای سی یو ماشین هستش که فن دور تند زودتر روشن بشه.
sajadnasirpor
28th September 2014, 14:19
سلام دوست عزیز شما نوع ایسیو رو ذکر نکردین تا بهتر بشه راهنماییتون کرد
bahar5312
29th September 2014, 07:50
سلام
نوع ای سی یو را از کجا باید بفهمم
سمند مدل83 تیپ x7
این راهنمایی نمیتونه شما رو به نوع ای سی یو برسونه؟
sajadnasirpor
29th September 2014, 10:25
سلام دوست عزیز نوع ایسیو رو باید از روی ایسیو خودرو بخونید و بگین نه این طوری نمیشه تشخیص داد که نوع ایسیو چی هست
bahar5312
30th September 2014, 15:33
سلام
دوست عزیز ای سی یو ساجم(sagem) مدلs2000
حالا میشه بگین چطوری میشه دور تند فن زودتر روشن بشه.
چون دور تند فقط در مواقع اظطراری که چراغ استوپ روشن بشه به راه میفته.
از این سیستم گذاشتن فشنگی اضافی کنار رادیات شما اطلاعاتی دارین؟
ممنون
sajadnasirpor
30th September 2014, 17:38
سلام دوست عزیز باید مشخصات کامل ایسیو رو بگین که s2000-10 iهست یا s2000-lc هست اونم باید بگین تا بتونیم بهتر راهنمایی کنیم چون فرق میکنه اگه lc باشه بدون یونیت هست و اگه s2000-10 باشه با یونیت فن
ASHKAN-NO
30th September 2014, 21:42
درود
دوستان حداقل از کلید تشکر استفاده کنید
برای مدیری که راهنمای شما هست
این کمترین کاریه که میشه کرد
با تشکر از تشکر شما
bahar5312
30th September 2014, 22:43
سلام
دوست عزیز sagem مدل s2000-10 می باشد حالا اکه ممکنه راهنمایی کنید
sajadnasirpor
1st October 2014, 10:41
سلام
سلام دوست عزیز اگه s2000-10 باشه یعنی یونیت فن داره و شما میتونید سر راه سر قهوه ای یه مقاومت ببندید تا فن زود تر شروع به کار کنه یعنی یکی از سیم های سوکت سر قهوه ای رو میچینید و یه مقاومت 1 کیلو اهم ببندید تا فن زود تر از وقت خودش شروع به کار کنه و اگه دیدید فن زیاد کار کرد کمی از مقاومت رو کم کنید
bahar5312
1st October 2014, 16:06
سلام
دوست عزیز این کار را که قبلا کرده بودم.سوال من چیزه دیگه ای بود.
با این مقاومت که میگین فن دور کند روشن میشه.
من میخوام کاری انجام بشه که دور تند فن زود روشن بشه.
دور تند اصلا" با مقاومت روشن نمیشه.
دور تند زمانی روشن میشه که مواقع اظطراری باشه یهنی چراغ استوپ روشن بشه و ای سی یو احساس خطر کنه که دما بسیار بالاست اون وقت دور تند فن روشن میشه.
سولات قبل من رو با دقت بخونید.
میگن اگه یه فشنگی اضافی کنار رادیات بزاری در این صورت با این فشنگی اضافی چراغ استوپ و چراغ امپ روشن میشه و ای سی یو فکر میکنه که دما بسیار بالا رفته در صورتی که فقط ما به ای سی یو کلک زدیم.
در این صورت ور تند فن روشن میشه.
ایا شما با این گذاشتن فشنگی دوم اشناییت دارین برام توضیح بدین چطوری نصب میشه؟
sajadnasirpor
1st October 2014, 17:50
سلام دوست عزیز روشن شدن فن این مدل ربطی به ایسیو نداره و با یونیت فن روشن میشه و دوما ضرورتی نیست که شما بخواهید درو تند رو بکار ببرید اگه ماشین مشکلی نداشته باشه با روشن شدن دور کند هم ماشین رو خنک میکنه و اگه بازم خواستید دور تند هم روشن بشه سیم های یونیت فن رو یکسره کنید یعنی موقعی که دور کند روشن میشه دور تند رو هم روشن کنه شما اول یه تست لامپ بردارید و به تک تک سیم های سوکت یونیت فن منفی بدید با تست لامپ هر کدوم که منفی گرفت و دور کند روشن شد اون سیم دور کند هست و هر کدام اونم بعد از روشن شدن دور کند منفی گرفت و دور تند روشن شد سیم دور تند هست که با وصل کردن این سیم ها به هم با رسیدن به دمای مورد نظر با روشن شدن دور کند دور تند روشن میشه و اینم بگم تا موقعی که دور کند رو روشن نکنید نمیتونید سیم دور تند رو روی سوکت یونیت پیدا کنید موفق باشید
bahar5312
1st October 2014, 22:44
سلام دوست عزیز.
جنتا سوال:
1-تست لامپ ایا باید 12 ولت باشه وسر مثبت ان را به مثبت باطری وصل کنم؟
2-وقتی توسط تست لامپ سر منفی یونیت را پیدا کردم ودور کند روشن شد.سر منفی را که از روی اون سوکتی دور کند را روشن کرده بردارم برای اینکه سیم دور تند را پیدا کنم ارتباط دور کند که قطع میشه.
این بند را لطفا بیشتر توضیح بدین.
3-چرا تست لامپ؟با مولتی متر نمیشه؟
4-یونیت فن دقیقا" کجا قرار داره؟
واقعا ازتون تشکر میکنم استاد.
sajadnasirpor
2nd October 2014, 10:43
سلام دوست عزیز بله تست لامپ باید 12 ولت باشه و یه سر آن رو به منفی بزنید و بعد به تک تک به سیم های سوکت یونیت فن بزنید و سیم قهوه ای هم سیم دور کند هست و بعد از اینکه به سیم قهوه ای با تست لامپ منفی دادین و فن روشن شد به آن سیم یه منفی مستقیم بدین و بعد دوباره تست لامپ به بقیه سیم های سوکت یونیت با تست لامپ دوباره منفی بدین و این بار هر کدام که منفی گرفت و دور تند فن رو روشن کرد اون سیم رو به سیم دور کند وصل کنید و با مولتی نمیتونید سیم رو پیدا کنید و یونیت فن پشت چراغ سمت راننده هست
bahar5312
2nd October 2014, 18:00
مرسی استاد تست میکنم
ylezadi
2nd October 2014, 19:59
سلام چرا باروش کردن چراغها امپر اب بال رود
bahar5312
2nd October 2014, 20:55
سلام استاد
ماشین مورد بحث همچنین در حین حرکت چراغ چک چندین بار روشن وخود به خود خاموش میشود .
که پس از روشن وخاموش شدن چراغ چک پس از چندین بار ماشین نیز خاموش میشود.
اما بلافاصله که دوباره ماشین را روشن میکنی بدون مشکل کار میکند وچراغ چک هم خاموش است.
اما دوباره پس از مدتی حرکت دوباره چراغ چک روشن وخود به خود خاموش میشود.
دیاگ زدم گفتن هیچ مشکلی ندارد.گفت اتصال بدنه ماشین شاید مورد دارد سولفاته زده.
استاد ایا واقعا مشکل از اتصال بدنه هست؟
تهرانست
2nd October 2014, 20:58
سلام چرا باروش کردن چراغها امپر اب بال رود
سلام
علت اصلی این کار محکم نبودن اتصال منفی سر باطری به شاسی ماشین میباشد
تست و اعلام نتیجه کنید
bahar5312
3rd October 2014, 10:06
سلام مرسی دوست عزیز تست میکنم
sajadnasirpor
3rd October 2014, 12:20
سلام استاد
ماشین مورد بحث همچنین در حین حرکت چراغ چک چندین بار روشن وخود به خود خاموش میشود .
که پس از روشن وخاموش شدن چراغ چک پس از چندین بار ماشین نیز خاموش میشود.
اما بلافاصله که دوباره ماشین را روشن میکنی بدون مشکل کار میکند وچراغ چک هم خاموش است.
اما دوباره پس از مدتی حرکت دوباره چراغ چک روشن وخود به خود خاموش میشود.
دیاگ زدم گفتن هیچ مشکلی ندارد.گفت اتصال بدنه ماشین شاید مورد دارد سولفاته زده.
استاد ایا واقعا مشکل از اتصال بدنه هست؟سلام دوست عزیز روشن شدن چراغ چک ربطی به اتصال بدنه نداره و باید با دیاگ عیب یابی کنید
bahar5312
5th October 2014, 08:11
سلام استاد
منم همین را به تنظیم موتوری گفتم دیاگ زد گفت مشکلی دیده نمیشود.
استاد همیشه روشن نیست.روشن میشه وخاموش میشه.
راستی استاد این یونیت فن که گفتین پشت چراغ جلو سمت راننده هستو
هرچی گشتم پیدا نکردم.
استاد بیشتر راهنمای نمیکنی چه شکلی هست یونیت فن ودقیقا کجا هست.
پشت چراغ جلو راننده که سیم های خود چراغ جلو فقط بود
sajadnasirpor
5th October 2014, 11:05
سلام استاد
منم همین را به تنظیم موتوری گفتم دیاگ زد گفت مشکلی دیده نمیشود.
استاد همیشه روشن نیست.روشن میشه وخاموش میشه.
راستی استاد این یونیت فن که گفتین پشت چراغ جلو سمت راننده هستو
هرچی گشتم پیدا نکردم.
استاد بیشتر راهنمای نمیکنی چه شکلی هست یونیت فن ودقیقا کجا هست.
پشت چراغ جلو راننده که سیم های خود چراغ جلو فقط بود
سلام دوست عزیز یونیت فن دقیقا پشت چراغ سمت راننده با دو تا پیچ نصب شده و اگه هم اونجا نبود به احتمال زیاد بازش کردن از اونجا و میتونید تو اطراف چراغ پیداش کنید و اینم بگم که چراغ چک اگه روشن بشه حتما خطایی ثبت میکنه شما با یه دیاگ دیگه تست کنید
bahar5312
5th October 2014, 12:18
استاد این یونیت فن مثل یه برد الکترونیکی میمونه؟ یا یه چیزی تو مایه های رله میمونه که چنتا سر داره؟
استاد عکسی از این یونیت فن نداری بزاری.
استاد من عضو vip1 هستم ونمیتونم از تالار خودرو عکسی بگیرم.
اگه لینکی هست که ببینم یا اگه زحمتی نیست به ایمیل بفرستید.
ممنون.
bahar5312***********
sajadnasirpor
5th October 2014, 17:38
سلام دوست عزیز بله یه برد اکترونیکی مستطیل شکل هست که سر اون سوکت میخوره و در ضمن دوست عزیز قرار دادن ایمیل خلاف قوانین سایت هست
bahar5312
5th October 2014, 21:35
سلام استاد.
امروز رفتم دنبال یونیت فن گشتم.
یونیت فن همون سوکتی هست که 15 تا پایه داره؟
TuneUp_Vahab
6th October 2014, 11:15
سلام استاد.
امروز رفتم دنبال یونیت فن گشتم.
یونیت فن همون سوکتی هست که 15 تا پایه داره؟
درود:
دوست عزیز،بفرمایید عکس نمونه ای از کنترل یونیت.
bahar5312
6th October 2014, 12:41
سلام دوست عزیز من اجازه دانلود از تالار خودرو را ندارم.
نمیشه عکسش را طوری بزاری که بتونم ببینم نیاز به دانلود نداشته باشه؟
bahar5312
9th October 2014, 02:42
سلام استاد من توی اینترنت خوندم ای سی یو s2000-10 میتونه بدون یونیت فن هم باشه.
شاید این ماشین ای سی یو بدون یونیت باشه که من پیدا نکردم.
اخه من فقط یه سوکت مستطیل شکل 15 پایه دیدم پشت چراغ که بالای رادیات به شاستی پیچ شده است.
استاد از کجا بفهمم که با یونیته یا بدون یونیت.
sajadnasirpor
9th October 2014, 11:05
سلام بله دوست عزیز s2000 بدون یونیت هم هست به شرطی که روی ایسیو بعد از s2000-10 (lc) نوشته شده باشه یعنی اگه علامت lc باشه یعنی دستور راه اندازی فن توسط ایسیو صادر میشه
alufixrst
12th October 2014, 21:41
دوست عزیز طبق سوالاتی که شما پرسیدید نشاندهنه این است که از تعمیرات خودرو سر رشته ای ندارید و تنها یک درایور هستید بنا بر این توصیه میشود
1 برای دستیابی به اطلاعات کامل تر از مقالات اموزشی توی اینترنت استفاده کنید که به صورت جامع تر توضیح داده شده است (با چند تاپیک نمیشود اموزش برق خودرو را به کسی داد که سر رشته ای از بیس تعمیرات خودرو ندارد )
2 برای تعمیر خودروی خودتان میتوانید از یک تعمیرکار مطمئن بهره ببرید
3 از هرگونه دستکاری در سیمکشی و اجزای خودرو اجتناب کنید چون باعث بوجود امدن عیبهایی میشود که هم تعمیرکار رو برای پیدا کردن عیب دچار مشکل مینماید و هم شما را در هزینه
=== هر شخص باید متناسب با تخصصی خود دست به کار شود گرچند داشتن اطلاعات خالی از لطف نیست ===
4 جسارت من را ببخشید
miab
3rd January 2018, 02:19
سلام
اگه دارا یونیت فن هست متونیین فشنگیها را به صورت فابریک ببندین سپس یک مقاومت 330 اهم با فشنگی که اگه سوکتشو در حالت سویچ باز در بارید فنها یک سره کار می کنند بان سری کنید البته اگه همه چیز ماشین درست باشه نیازی به این کار نیست چون این ها موتورهای گرما دوست هستند واب زادیتور وزد یخ خوبی می خواند
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.