ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درست کار نکردن مزدا 323

faraz_roohi
6th October 2014, 23:23
یه مدتی هست با یه مزدا درگیرم. مزدا وقتی که گرم میشه خفه می کنه مف رو که در میاری خوب گاز می خوره. مف رو عوض کردم تغییری نکرد. ماشین تند تند در حالت در جا خاموش میشه. و اینکه آب هم به جوش میاد و بعد از یکم جوشیدن فن تازه باز میکنه. فیلر و تسمه تایم چک شد. از فشنگی اب پژو استفاده شد باز همان حالت
گرم کردن رو داره. دما تا 95 خوب میاد بالا بعد به نوعی گیر میکنه و طول میکشه به 97 برسه.
تغییرات ولتاژ دریچه گاز درسته ولی مقدار باز شدگی دریچه صفر می مونه.
ای سی یو عوض کردم و سیم کشی هم به طور کامل بازرسی شد.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

sajadnasirpor
7th October 2014, 10:42
سلام دوست عزیز احتمال واشر سوزی داره و در مورد گاز نخوردن سنسور دور موتور رو نیز چک کنید

faraz_roohi
7th October 2014, 23:17
واشر رو تازه عوض کرده یعنی عوض کرد آورد پیش من. البته از کار مکانیک مطمئن نیستم. چطوری از واشر میشه مطمئن شد؟(وقتی ماشین سرد هست فوری روشن میشه)...فشار بنزین هم درسته

sajadnasirpor
8th October 2014, 10:32
سلام دوست عزیز واشر سوزی میتونه چندمدل باشه و باید توسط مکانیک تشخیص داده بشه یکی آب رو غن قاطی میکنه یکی هم موقع گاز دادن بخار میده بیرون و یکی هم سر شمع ها رو خیس میکنه و اگه موقع سر بودن به راحتی روشن میشه میتونه هم از سنسور دمای اب باشه هم نشتی انژکتور ها باشه که باید تست کنید