PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال اینجاست؟

شهریار
25th November 2014, 20:16
با سلام
دوستان همانطور که مستحضر هستید شغل ما شغل پر درو سری است و مشکلات و مسائل خاص خودش را دارد
یه روز از یه دوستی که سابقا تعمیرکار هم بوده است و به صورت حرفه ای کار میکرده و الان دو سه سالی است تعمیرات را کنار گذاشته است یه سوالی ازش پرسیدم
در جوابم گفت تو را به خدا ولم کن الان دو سه سالی است که جونم راحت شده و شب ها راحت میخابم و اصلا نمیخام به این مسائل فکر کنم
الان هم تو کار فروش دوربین های مدار بسته است . خوب الحمدالله هم کار و بارش خوب هست
سوال اینجاست؟
هر ** برای خودش آرزویی دارد
شما دوست داشتید چه شغلی داشته باشید
آرزوی شما چیست؟

3400
25th November 2014, 20:32
سلام جناب شهریار

والا بنده رانند اتوبوس های B.R.T هستم در کار نصبو.......هستم دوست داشتم در کار واردات بودم وبه کشورهای مختلف میرفتم

ASHKAN-NO
25th November 2014, 20:39
درود
جناب شهریار درسته کار ما یعنی تعمیرات
خیلی سخته و مکافات داره
ولی برای اینکه در این کار موفق شد و خسته
نشد
باید عشق به کار داشته باشیم
وگرنه زود خسته شده و بیخیال کار می شویم
البته ناگفته نماند که خود من جانباز 99%
این شغل هستم و کلا اعصابم زیر خط فقر
هستش و یک طوری میشه گفت روانی شدم در این راه
ولی چه میشه کرد کارم را دوست دارم
و اگر یک بار دیگه به دنیا می امدم
باز هم همین کار را می کردم

M.Salehi
25th November 2014, 20:51
سلام

بنظر من هم شغل تعمیرکاری از اون دسته شغلهای پر دردسر و مصیبت اجتماع هست
هم از لحاظ تعمیراتی هم از لحاظ سلامت بدن و هم از لحاظ سلامت روح و روان

کمتر تعمیرکاری رو میشناسیم که به بازنشستگی رسیده باشه یا خدای نکرده دار فانی رو وداع گفته یا اینکه کلا
کنار گذاشته و به شغل دیگه ای مشغول هست

من از بچگی علاقه شدیدی به الکترونیک داشتم و بهمین خاطر تو همین رشته تحصیل کردم و عاقبتم شد تعمیرکار
ولی سوال اینجاست؟

اگه این کار رو نکنم چیکار کنم؟!

یک نکته رو هم بگم یه ضرب المثل هست میگه : صدای دوغل از دور خوش است (دوغل یا همون تبل )
من با چندین صاحب شغل متفاوت صحبت کردم هرکدوم مشکلات خودشون رو گفتن و دیدم کلا تو این دنیا شغل راحتی نیست
بلاخره هرکی نظری داره ولی کلا تا تو یه کاری وارد نشی نمیدونی چه مکافاتی داره
بنابراین با وجود همه این مشکلات منم به کارم علاقه دارم و خدا رو شکر میکنم

همگی موفق باشید

ASALAK
25th November 2014, 21:14
[QUOTE=ASHKAN-NO;432836]
درود
خیلی سخته و مکافات داره
نشد

جون داداش فدایی داری زدی توخال
منم روانی اینکارم
خداییش اگه فقط ۲۴ساعت دستم به هویه و اهم متر و.... نره باید ببرندم بیمارستان روانی
عشقه دیگه چه میشه کرد
پسرو دخترم هم به مرض بنده مبتلا هستند
ظاهرا بدجوری واگیر داره

شهریار
25th November 2014, 22:28
با سلام
به خداوندی خدا من هم عاشق کارم هستم
اصلا انگار خدا من را برای همین کار ساخته است
هر روز با فرمول های جدیدیدی سر و کله میزنم
هر روز برایم تازگی دارد
یه خوبی دارد که اصلا نمی فهمیمیم تو روزگار چه می گذرد
یه بدی هم دارد که اصلا نمی فهمیم تو روزگار چه می گذرد
شاید اگر یک بنگاه دار مسکن شده بودم وضع مالیم خیلی بهتر از این می شد
اما هر چه فکر می کنم می بینم انگار من برای همین کار ساخته شدم

ASHKAN-NO
25th November 2014, 22:30
[QUOTE=ASHKAN-NO;432836]
درود
خیلی سخته و مکافات داره
نشد

جون داداش فدایی داری زدی توخال
منم روانی اینکارم
خداییش اگه فقط ۲۴ساعت دستم به هویه و اهم متر و.... نره باید ببرندم بیمارستان روانی
عشقه دیگه چه میشه کرد
پسرو دخترم هم به مرض بنده مبتلا هستند
ظاهرا بدجوری واگیر داره

درود
البته روانی بودن بنده به خاطر عشق به
کار نیست
بلکه از سختی کار و همچنین از دست مشتریان
محترم هست
http://www.kolobok.us/smiles/icq/ireful.gifhttp://www.kolobok.us/smiles/icq/ireful.gifhttp://www.kolobok.us/smiles/icq/ireful.gifhttp://www.kolobok.us/smiles/icq/ireful.gifhttp://www.kolobok.us/smiles/icq/ireful.gif
http://www.pic4ever.com/images/145fs780093.gifhttp://www.pic4ever.com/images/145fs780093.gif

عباس68
26th November 2014, 00:03
سلام پدر من کارش تعمیرات تلوزیون بود ولی الان خیلی وقته گذاشت کنار 7ساله که بودم پدرم تلوزیون درست میکرد پبشش مینشتم نگاه میکردم یک بار خونمون که خلوت شد2تاسیم اهمتر رو کرفتم با یک لامپ3ولتی جراغ قوه 2تاسیم وکردم توپریز خواستم لامپ 3ولتی روروشن کنم یدفه جرقه زد اون لحظه تا20دقیقه به یک جا خیره شدم خودمم نمیدونم چه طور شد برق منونکرفت من فقط 7سالم بود هیج وقت این خاطره ازیادم نیمره من علاقه زیادی به کارم دارم تاجندسال پیش آرزوم این بود تعمیرکارتلوزیون شم استادمن این سایت روبهم معرفی کردولی خدایش اگه امسالی مثل جناب اشکان شهریار صالحی وبقیه دوستان نبودن من هیجوقت نمیتونستم این شغل رو ادامه بدم من شغلمو مدیون اینا هستم العانم بیشتر لوازم برقی رو تعمیر میکنم هیج وقتم ازکارم خسته نمیشم نه اخبارگوش میکنم نه تلوزیون تمام فکرمن شده به کارمو این سایت اکه یک روزمغازه نرم یا به این سایت نیام احساس میکنم جونمو دارن میگیرن بنظر من این شغل ابوهت داره از وقتی مغازه بازکردم همه بهم میگن مهندس درصورتی که دیبلم کاردانش دارم.

ASALAK
26th November 2014, 00:49
درود جناب عباس 68

دوستان دقت کردین عکس کاربری ایشو ن چه ابهتی داره !
خداییش من رفتم توفکر چراکه زیباترین کارت ویزیتی هستش که دیدم . سربرگ تابلو مغازت باشه
کیانست
درود عباس اقا کاشکی بفکر منم میرسید
موفق باشید

پروانه
26th November 2014, 01:38
سلام
دوستان عزیزمن هم از13سالگی کیت های الکترونیکی مختلفی ازمراکزالکترونیکی می خردیدم ومونتاژمی کردم،ودوست داشتم الکترونیک رایادبگیرم،متاسفانه بعدازفارغ التحصیل از مدرسه راهنمایی،به هنرستان برای تحصیل درالکترونیک مراجعه نمودم ،برای ثبت نام به الکترونیک جا تمام شده بودوفقط رشته صنایع چوب مانده بود،بالاخره ازالکترونیک دورشدم وازآن به بعددردوران تحصیلات کم هویه بدست می گرفتم،من الان حدود41سال دارم که بازهم علاقه شدیدی به این شغل آورده ام ولی الان هم دیرشده است وازاین موضوع هم خیلی ناراحت هستم بااین همه که الان درنصب وراه ندازی این شغل فعالیت می کنم.

m.jamali
26th November 2014, 01:45
سلام و درود خدمت دوستان من که حرفه اصلیم برق قدرتو صنعتیه که رو همین علاقه هم وارد این رشته شدم اما یه کم لطفیایی بوجود اومد که خسته شدم از دوندگیش و خودمو پابند مغازه کردم یه دوسالی سیستم صوت خوب بود برام ولی الان دیگه صداش اذیتم میکنه اصلا حوصلشو ندارم میدم شاگردم خودم اخر کار فقط تنظیم میکنم الان بیشتر علاقه به دزدگیرو عیبایی برقی ماشین دارم نسبت به سیستم صوته جذاب تره به دلیل مشکلات مختلفی که سراغت میان ولی در کل این شغل هم فعلا فقط راه امرار معاش هس تا دو سال دیگه که شر درس کنده بشه برگردم سر حرفه خودم این شغل هم خوبه راضی ام ازش ولی سروکله زدن با خیلی ادما مغز اهنی میخواد منم ندارم بیشتر وقتا شاگردام خودش را میندازه مشتریو میدونه که ادامه پیدا کنه امپر میچسپونم جلو ویترین مغازه هم زدم اینجا بانک نیست که حق با مشتری باشه هههه:24::24::24::wink::wink:

عباس68
26th November 2014, 10:49
هرکی بهم میگه واسه جی کیانست رو واسه اسم مغازت انتخاب کردی بهشون میگم من تواین سایت تعمیرکاران فعالیت دارم هم سن وسالهای من رفتن دانشگاه بعضی یاشون بامدرک وبعضی یاشون بدون مدرک دانشگاه روترک کردن ودارن بیرون واسه خودشون کارپیدامیکنن واسشون مهم نیست جه کاری باشه فقط میخوان پول دربیارن واسه خرج مخارجشون ولی من پام به دانشگاه بازنشد این سایت رو واسه خودم دانشگاه انتخاب کردم من هرجی که میخوام تو این سایت هست قبل ازاینکه با این سایت آشناشم میرفتم واسه خودم کتاب الکترونیکی میخریدم اونم با هزار دردسر پیداشون میکردم العان تواین سایت هرجی که میخوام هست
جناب پروانه منم سال دوم دبیرستان رشته برق کاردانش روانتخاب کردم ولی تواین رشته جا پرشده بود به اجبارخونوادم دیبلم نقشه کشی ساختمان رو گرفتم بعد خدمتم علاقه ای که به این شغل داشتم همین شغل وادامه دادم

M.Salehi
26th November 2014, 11:21
هرکی بهم میگه واسه جی کیانست رو واسه اسم مغازت انتخاب کردی بهشون میگم من تواین سایت تعمیرکاران فعالیت دارم هم سن وسالهای من رفتن دانشگاه بعضی یاشون بامدرک وبعضی یاشون بدون مدرک دانشگاه روترک کردن ودارن بیرون واسه خودشون کارپیدامیکنن واسشون مهم نیست جه کاری باشه فقط میخوان پول دربیارن واسه خرج مخارجشون ولی من پام به دانشگاه بازنشد این سایت رو واسه خودم دانشگاه انتخاب کردم من هرجی که میخوام تو این سایت هست قبل ازاینکه با این سایت آشناشم میرفتم واسه خودم کتاب الکترونیکی میخریدم اونم با هزار دردسر پیداشون میکردم العان تواین سایت هرجی که میخوام هست
جناب پروانه منم سال دوم دبیرستان رشته برق کاردانش روانتخاب کردم ولی تواین رشته جا پرشده بود به اجبارخونوادم دیبلم نقشه کشی ساختمان رو گرفتم بعد خدمتم علاقه ای که به این شغل داشتم همین شغل وادامه دادم

سلام دوست عزیز اقا عباس

من تو اکثرا پستهایی که زدم گفتم ما فقط دور هم جمع شدیم تا مشکلی از مشکلات دوستان رو حل بکنیم
من خودم چندین نفر رو میشناسم که تعمیرات رو از اینجا یاد گرفتن و الان دارن خرج زندگیشون رو تامین میکنند و خدا رو شکر میکنیم
اون زمانی که ما خواستیم شروع کنیم از این امکانات خبری نبود
و خدا میدونه با چه مصیبتی یه چیزایی رو یاد گرفتیم
انشالله با همکاری دوستان دلسوز این مجموعه رو روز به روز پربار تر کنیم
تا همگی از نتیجه کارمون لذت ببریم

موفق باشید

شهریار
26th November 2014, 15:36
با سلام
من زمانی کار را شروع کردم که تلویزیون های لامپی بود و بعدها تلویزیون ترانزیستوری اومد
تلویزیون های لامپی تعمیراتش خیلی راحت بود فقط کافی بود لامپ هاش را داشته باشی و عوض کنی
اصلا اون موقع ها ما خازن و مقاومت عوض نمی کردیم
اصلا نمی دونستیم دیود زنر چی هست
سابقا دوست داشتم که فروشگاه قطعات الکترونیک داشته باشم
اما الان تو فکر اینم که یک مغازه بزرگ بگیرم و فروشگاه صوتی تصویری بزنم
اما از آنجایی هم که کارم رو خیلی دوست دارم میخواهم آخر مغازه هم تعمیرات انجام بدهم
در ضمن روش کار من
همیشه حق با مشتری هست

ASHKAN-NO
26th November 2014, 16:47
میدونید بدترین جای شغل ما چی هست
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اون جایی هست که دستگاهی رو باز کردید
تغذیه مبارکش منفجر شده حتی یک قطعه
سالم هم نداره
در این حالت مشتری بر می گرده میگه
اره خودم میدونم ایرادش چیه
سیمش قطع شده نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وای خدا
از این کلمه نفرت دارم کسی که این حرف
رو می زنه دوست دارم با پیچ گوشتی سوراخ سوارخش
کنم
دیگه در این حالت حق با مشتری نیست
یک بلایی سر ادم میارن خودمون رو هم
نمی شناسیم چه برسه به حق مشتری
89800

M.Salehi
26th November 2014, 18:23
سلام خالی از لطف نیست

اینم من بگم دیروز یدونه ریسیور آوردن دیدم بازه طرف میگه
میدونم دوتا خازنش خرابه دوتاشو عوض کردم برق منو گرفت حالا شما ببین اون دوتای دیگه کدومه !!!

بهش گفتم تو از کجا فهمیدی دوتا خازنش خرابه گفت تو سایت نوشته بود اینا رو عوض کنی درست میشه

89806

والا دیگه چی بگم برا خودمون دردسر درست کردیم

عباس68
26th November 2014, 20:26
یبار یک تلوزیون بارس واسم اومد خاموش بود مشتری بهم میگه فیوزش سوختست عوض کنی خوب میشه تو دلم گفتم ی حالی ازت میگیرم اونطرفش ناپیدا بهش کفتم شمارتو بده آماده شد بهت زنگ میزنم بازش که کردم دیدم استیار سوزونده همون ساعت دزستش کردم بعدیک هفته واسش زنگ زدم بیاد ببره بهش گفتم های ولتاز و ایسی جنگلش خراب بود 100تومن هزینش شد مشتری قرمزکرده بود بااسرار98تومن ازش گرفتم با این جورآدما باید همینطور برخورد کرد تاتوحین به کارمون نکنن:mad::24:

پروانه
26th November 2014, 21:39
یبار یک تلوزیون بارس واسم اومد خاموش بود مشتری بهم میگه فیوزش سوختست عوض کنی خوب میشه تو دلم گفتم ی حالی ازت میگیرم اونطرفش ناپیدا بهش کفتم شمارتو بده آماده شد بهت زنگ میزنم بازش که کردم دیدم استیار سوزونده همون ساعت دزستش کردم بعدیک هفته واسش زنگ زدم بیاد ببره بهش گفتم های ولتاز و ایسی جنگلش خراب بود 100تومن هزینش شد مشتری قرمزکرده بود بااسرار98تومن ازش گرفتم با این جورآدما باید همینطور برخورد کرد تاتوحین به کارمون نکنن:mad::24:

سلام
جناب عباس بنظرم اي كاش واقعيت رابهش مي گفتي،چون بعضي ازمشتريان بخاطراينكه خودشان را دراين زمينه فردي آگاه نشان دهدوبتوانندهزينه كمتري خرج كننداين حرف هارامي زنند،امانمي دانندكه موجب ناراحتي شمارافراهم مي كنند،شغلي كه شما داريدمانندجراحي است وكاري نيست كه ازپس هركسي بيايد،چشم ومغزدرمعرض فشاراست،خداخودش واقعا برايتان كمك كند.

عباس68
26th November 2014, 21:55
سلام
جناب عباس بنظرم اي كاش واقعيت رابهش مي گفتي،چون بعضي ازمشتريان بخاطراينكه خودشان را دراين زمينه فردي آگاه نشان دهدوبتوانندهزينه كمتري خرج كننداين حرف هارامي زنند،امانمي دانندكه موجب ناراحتي شمارافراهم مي كنند،شغلي كه شما داريدمانندجراحي است وكاري نيست كه ازپس هركسي بيايد،چشم ومغزدرمعرض فشاراست،خداخودش واقعا برايتان كمك كند.

جشم جناب هرجی باشه شما 15سال بیشترازمن تجربه کاری دارین بیشتر بامردم برخورد کردین فرمایش شما واسه من مثل طلا واسم ارزش داره

ali-por-56
27th November 2014, 00:15
با سلام به همه همکاران
همه از مشکلات این کار گفتند . بله درسته .
اما من این کار از سال 56 شروع کردم .
و بارها این فکر به سرم زده . که اگر عقل الان را
ان موقع داشتم .میرفتم سوپر میشدم . میدونید
چرا : اخه بعد از این همه سال الان حداقل
سرسوپر بودم و یک سمتی داشتم . یه 50 تا
سوپر زیر دستم بود . دیگه کار نمی کردم
فقط دستور میدادم.
تعمیرکار مثل روز اول دستش درازه و فقط روزی
همان روزه داره . میگن کاسبه پا شکسته . همه خانواده از دست من اسیرن .محل کار تعمیری
تو خونه تعمیری همسایه .حتی مهمونی بری
تعمیری این و ان : شمارت که دست مشتری
باشه ساعت 12 شب دستگاه قطع شد زنگ
میزنه تازه میگه ببخشید که مزاحم شدم .
انوقت خون ادم بجوش میاد .
قدیم تلویزیون لامپی تعمیر میکردم . چشم داشتم . ولی حالا با چراغ ذرابین دار کار میکنم
تازه لوپ هم دارم برای قطعات .
دیگه از من چیزی نمانده . اما پدر این عشق
بسوزه که ما زیاد از حد داریم .
فقط یک کارمند بانک را ببینید . چرا به همه جا
میرسند . هر چه وام میگیرند . تعطیلات دارند
استراحت دارند تازه ناز هم دارند .
ایکاش من یک کارمند بانک بودم

عباس68
27th November 2014, 00:38
استاد من نزدیک 50سالشه همش نصیحتم میکرد میگفت نرو تو این کارعین حرفای شمارو بهم زد حرفاشو گوش نکردم خودش الان خسته شدشغلشو عوض کرد ولی جیکارکار میشه کرد میگن جشم عاشق کوره همینجاست من همه این مشکلات رو پذیرفتم فوقش پیر بشم جشمام نبینه میرم سبزی فروش میشم ازاین بدتر که نمیشه

ASALAK
27th November 2014, 00:58
ممنون از همه دوستان
خداییش به این فکر افتادم که حرفهای شمادوستان وخودم رو اگه یک جا جمع وبصورت یک کتاب بنویسم باید اسم این کتاب روچی بزارم ؟؟؟

دردنامه
تعمیرکاران
!!!!!!!!!!!