PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور میشه سرعت وایرلس مودم رو محدود کرد

Blacking
17th December 2014, 17:30
سلام
از دوستان کسی میدونه چطور میشه سرعت وایرلس مودم رو محدود کرد؟
مودم من تی پی لینک 8951
یه جا خوندم گفتن از طریق Qos میشه
کسی آموزش واسش داره؟

پروانه
17th December 2014, 17:55
سلام
مودم من تی پی لینک 8951
کسی آموزش واسش داره؟

سلام
دوست عزيزمن هم شنيدم با نرم افزار ميكروتيك مي توان اين كارراكردولي آموزش آن رانمي دانم.

علي اصلاني
2nd January 2015, 17:27
سلام
مودم من تی پی لینک 8951
کسی آموزش واسش داره؟

‏QoS برای این طراحی شده که پهنای باند شبکه شما امکان تقسیم شدن را داشته باشد. به شکل اساسی، این ایده که برخی کاربران یا برنامه ها ممکن است کل پهنای باند شبکه یا اینترنت شما را اشغال کنند. اما QoS به شما اجازه می دهد تا قوانینی تعریف کنید که کاربران و برنامه های پرمصرف را هنگام مصرف غیر مجاز و بیش از حد کنترل کند. این قابلیت به شبکه اجازه می دهد که بسیار روان تر به کار خود در شرایط عادی ادامه دهد و جلوی ترافیک شدید روی روتر را که نیاز به ری استارت دستی داشته باشد را می گیرد. البته QoS بر روی همه روترها وجود ندارد، اما روز به روز استفاده از آن عمومی تر و گسترده تر می شود. اگر شما رابط کاربردی انتخابی همچون DD‪-WRT را بر روی روترتان نصب کنید، امکان استفاده از این قابلیت را خواهید داشت
دوست عزیز QOS برای دادن Priority به پکت ها در شبکه استفاده میشه!! و اولویت دهی میکنه توی شبکه که چی اولویتش بیشتر و بالاتره!! البته مورد دیگه هم هست مثل TOS و COS ( جهت اطلاع گفتم ) اما درمورد مسئله شما باید از نرم افزار های مدیریت پهنای باند استفاده کنید.

شما میتونید در تعداد کاربر خیلی کم از نرم افزار CCproxy استفاده کنید و اگر تعداد کاربرانتون بالای 5 نفر هست از میکروتیک
البته گفته باشم میکروتیک برای تعداد کاربر بین 10 الی 60 نفر جواب گو خواهد بود.

موفق باشید