ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد طریقه بلوک کردن سایت

djagostin
3rd February 2015, 15:28
با سلام خدمت دوستان گرامی. الان یه چند وقتی هست که وقتی دارم تو اینترنت سرچ میکنم یه دفعه یه سایت دیگه ای باز میشه. من که خودم مطمئن هستم دستم نخورده و خودش باز میشه و کمی رفته رو اعصابم. حالا میخواستم بدونم چطوری میشه یه سایت و بلوکش کرد؟ البته میخوام تو تمام مرورگر ها این کار انجام بشه . با تشکر

djagostin
3rd February 2015, 20:44
دوستان کسی جواب نمیده ؟ کسی نمیدونه چطوری میشه در ویندوز7 یه سایت رو بلاک کرد ؟

M.Salehi
3rd February 2015, 21:40
دوستان کسی جواب نمیده ؟ کسی نمیدونه چطوری میشه در ویندوز7 یه سایت رو بلاک کرد ؟

سلام

دوست عزیز تو چنین شرایطی بهتره از نرم افزار

http://SpyHunter 4.18.9.4384 نرم افزار قدرتمند ضد جاسوسی (http://soft98.ir/security/anti-hack/2427-SpyHunter.html)

استفاده کنید حتما جواب میده
موفق باشید

djagostin
4th February 2015, 12:45
اون سایتی که همش میاد رو سیستمم اینه : peyvandha.ir . من سیستمم آنتی ویروس روش نصب نیست امکان داره به خاطر همین اینطوری شده باشه ؟ و اگه آنتی ویروس نصب کنم امکان داره که درست بشه و دیگه تو این سایت نره ؟ با تشکر

djagostin
4th February 2015, 20:07
کسی نیست راهنمایی کنه ؟ آیا این سایت پیوندها که هی باز میشه یه ویروسه ؟

M.Salehi
4th February 2015, 20:46
اون سایتی که همش میاد رو سیستمم اینه : peyvandha.ir . من سیستمم آنتی ویروس روش نصب نیست امکان داره به خاطر همین اینطوری شده باشه ؟ و اگه آنتی ویروس نصب کنم امکان داره که درست بشه و دیگه تو این سایت نره ؟ با تشکر

سلام

دوست عزیز این سایت پیوندها در واقع بخاطر این میاد بالا که اون سایت تبلیغ یا بعبارتی ویروس
فیل تر هست شما وقتی به یه سایتی که فیل تر شده میرید با همین پیوندها مواجه میشید
اون نرم افزار که به شما معرفی کردم کلیه نرم افزارها و سایتهای تبلیغی و جاسوسی رو از روی سیستم حذف میکنه

شما نسخه پرتابل نرم افزار رو نصب کنید که نیازی به کرک کردن نداره
تو تصویر زیر مشخص کردم

92414

djagostin
4th February 2015, 22:07
دوست گرامی خیلی ممنون از راهنماییت . فقط یه چیزه دیگه اینکه الان سیستمم ویروسی شده یا نه ؟ یعنی این پیوندها یه نوع ویروسه که سیستمم گرفته ؟ برای سیستم مشکلی پیش نمیاره ؟ با تشکر

djagostin
5th February 2015, 13:04
جواب ندادید پست اخر رو . سایت پیوندها ویروسه ؟ مشکلی برای سیستم پیش نمیاره ؟

moji55
5th February 2015, 18:19
با سلام
نه دوست عزیز اون ویروس نیست .فقط سایتهایی که ***** شده به جاش این صفحه میاد و هیچ مشکلی از جهت ویروس نیست

M.Salehi
5th February 2015, 21:12
جواب ندادید پست اخر رو . سایت پیوندها ویروسه ؟ مشکلی برای سیستم پیش نمیاره ؟

سلام

ببینید دوست خوبم لینک این نوع سایتها معمولا به همراه نرم افزارها و یا گیم هایی که از اینترنت دانلود میکنیم روی مرورگر
نصب میشه تقریبا عملکردی شبیه ویروس رو داره البته در اکثر مواقع خطرناک نیستند و آسیبی به سیستم وارد نمیکنند

ولی در کل چون ناخواسته مرروگر رو به سمت سایت مشخصی میکشه باعث اعصاب خورد شدن کاربر میکنه
با نرم افزار اشاره شده در بالا براحتی از شره این مشکل خلاص میشید

توضیحی در مورد اون صحفه پیوندها بدم

اون سایتی که بصورت ناخواسته برای شما باز میشه فیل تر هست و بخاطر همین شما به صحفه پیوندها منتقل میشید
اگه خواستید بدونید سایت تبلیغی اصلی کدوم سایت هست با فیل تر شکن تست کنید

بهرحال نگران نباشید خطری برای سیستم نداره
موفق باشید

djagostin
8th February 2015, 15:37
با سلام . دوست گرامی من طبق فرمایش شما نسخه پرتابل نرم افزار spyhunter رو نصب کردم و بعدش سیستم شروع کرد به سرچ کردن و چند مورد هم پیدا کرد و از بین برد ولی بعدش وقتی میرم تو سایت www.iranflysattv.com بازم اون سایت پیوند ها میاد و فقط هم رو همین سایت که میرم پیوندها ظاهر میشه . ولی موقعی که با ***** شکن میرم پیوند ها دیگه نمیاد . ولی خوب از ***** شکن نمیشه زیاد استفاده کرد چون میدونید که اینجا ایران و وقتی از ***** شکن استفاده میکنی سرعت اینترنت خیلی میاد پایین به خاطر همین نمیتونم زیاد تو ***** شکن باشم از ***** شکن هم که میام بیرون این پیوندها اذیت میکنه. نظرتون چیه ؟ با تشکر

M.Salehi
8th February 2015, 16:24
با سلام . دوست گرامی من طبق فرمایش شما نسخه پرتابل نرم افزار spyhunter رو نصب کردم و بعدش سیستم شروع کرد به سرچ کردن و چند مورد هم پیدا کرد و از بین برد ولی بعدش وقتی میرم تو سایت Home - FlySat Satellite Chart (http://www.iranflysattv.com) بازم اون سایت پیوند ها میاد و فقط هم رو همین سایت که میرم پیوندها ظاهر میشه . ولی موقعی که با ***** شکن میرم پیوند ها دیگه نمیاد . ولی خوب از ***** شکن نمیشه زیاد استفاده کرد چون میدونید که اینجا ایران و وقتی از ***** شکن استفاده میکنی سرعت اینترنت خیلی میاد پایین به خاطر همین نمیتونم زیاد تو ***** شکن باشم از ***** شکن هم که میام بیرون این پیوندها اذیت میکنه. نظرتون چیه ؟ با تشکر

سلام

دوست خوبم ببینید شما از اول سوالتون رو طور دیگه ای مطرح کردید این متن سوال شماست

با سلام خدمت دوستان گرامی. الان یه چند وقتی هست که وقتی دارم تو اینترنت سرچ میکنم یه دفعه یه سایت دیگه ای باز میشه. من که خودم مطمئن هستم دستم نخورده و خودش باز میشه و کمی رفته رو اعصابم. حالا میخواستم بدونم چطوری میشه یه سایت و بلوکش کرد؟ البته میخوام تو تمام مرورگر ها این کار انجام بشه

خوب اگه از همون اول می فرمودید با رفتن به سایت فلای ست منتقل میشید به پیوندها
خیلی راحت توضیح میدادیم که چاره ای جز استفاده از فیل تر شکن ندارید چون اون سایت ***** هست !!
مفهوم سوال اول شما با این مساله کلا فرق داره پس مشکل از پاسخ من نبوده

موفق باشید