ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : (تاپیک کامل شد)گازنخوردن وروشن نشدن چراغ چک تیبا

امیرفتوحی
11th February 2015, 01:45
باسلامیه تیبا پیشمه گاز نمیخوره چراغ چکش روشن نشده ولی خطایی میلنگ درمدارمیدهaمیده سنسوردورموتورعوض کردم سیم کشی تست شده میل سوپاپ هم عوض شده بازهم گاز چهارهزارتابیشتر نمیره ازدوستان میخوام راهنمایی کنن

امیرفتوحی
11th February 2015, 09:29
کسی نیست راهنمایی کنه

حمید بهرامپور
11th February 2015, 09:42
باسلامیه تیبا پیشمه گاز نمیخوره چراغ چکش روشن نشده ولی خطایی میلنگ درمدارمیدهaمیده سنسوردورموتورعوض کردم سیم کشی تست شده میل سوپاپ هم عوض شده بازهم گاز چهارهزارتابیشتر نمیره ازدوستان میخوام راهنمایی کنن

با درود شما کارکرد سنسور کیلومتر رو از پارامتر ecu بررسی کنید / پیشنهاد من استفاده از دیاگ پدر و مادر داریه که بتونه خطای میل سوپاپ و دورموتور رو تفکیک کنه.

دیاکونا
11th February 2015, 10:12
درود بر شما
دوست عزیز اول از همه فلش کن بعدش فاصله سنسور میل لنگ با دنده فلاویل رو یه مقدار بیشتر کن

امیرفتوحی
11th February 2015, 10:41
دروددوست عزیزهمشوتست کردم فقط مونده تسمه تایم نگاه کنم ولی جالب اینجاست کاز نمیخوره ولی چک روشن نشده خطای میلنگ میده

دیاکونا
11th February 2015, 10:45
درود بر شما
لطفا نتیجه رو اعلام کنید ممنون

امیرفتوحی
11th February 2015, 10:48
تایمشم ایراد نداره دوست عزیز

دیاکونا
11th February 2015, 10:58
درود بر شما
داخل سوکت سنسور دور موتور نگاه کن ببین اب نرفته کلا سوکتشو چک کن چون خطا پاک نشه سثیم کشی و سنسوره ایراد داره از دنده فلاویل هم میشه

mostafaazizi
11th February 2015, 11:12
سنسور میل سوپاپ مدار خارج کن ببین روشن میشه اگه روشن شد سیستم دور موتور سالمه-
موقع استارت ولتاژ باطری هم با دیاگ نگاه کنید

فتوحی
11th February 2015, 11:20
مدار سنسور دور موتور ایراد دارد

امیرفتوحی
11th February 2015, 11:32
دوستان باور می کنی بادراوردن رلهاوتمیزکردن سوکتهادرست شداصلا خودم نفهمیدم مال چی بودخودبه خود درست شد

m,dehghan
11th February 2015, 12:43

دوست عزیز از سنسور سوکت مشکی اصلی برای دور موتور استفاده کردید؟

امیرفتوحی
11th February 2015, 14:24
دوست عزیزازایسیویکسره کردم باسوکت دیگه دوتا سیم کشیدم درست نشد اصلا ازدیروزتاامروز هرچی توماشین بوده عوض کردم درست نمیشداخرش یکی یکی رلهارادراوردم سوکتهاراشوستم درست شد