PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایراد خیلی عجیب روی سمند مدل 84

kadkhodai
1st March 2015, 11:41
با سلام خدمت همکاران عزیز
سمند مدل 84 با ایسیو ساژم دارم که داخل موتور آتش گرفته و سوخته است پس از تعویض سرسیلندر و قطعات سوخته و تعمیر دسته سیم اکنون با روشن کردن خودرو موتور بد کار می کند و با توجه به اینکه وسط پولی میل لنگ لاستیک وجود دارد در حین کار کردن موتور بین دو قسمت فلزی دو طرف لاستیک واسط پولی دائما جرقه می زند
چون جرقه شدید و مانند جرقه سر شمع می باشد وایرها و کوئل را تعویض کردم ولی ایراد حل نشد خواهشمند است جهت رفع ایراد راهنمایی نمایید

kadkhodai
3rd March 2015, 12:00
سلام
برای کسی این مورد پیش نیومده

mh310
4th March 2015, 11:20
درود اتصال بدن موتورو چک کن

sajadnasirpor
4th March 2015, 11:23
سلام دوست عزیز لطفا سوالتون رو واضح بپرسین تا دوستان هم متوجه عیبی که شما دارین بشند و بتونند راهنمایی های لازم رو بکنند

kadkhodai
6th March 2015, 01:49
سلام خدمت دوستان
تسمه دینام را از محل خود خارج کردم جرقه قطع شد
ازمکانیک با تجربه پرسیدم گفت بعضی از پولیهای میل لنگ جنس مناسبی ندارد و باعث جرقه داخل پولی می شود من اولین بار بود چنین ایرادی را می دیدم با تعویض پولی ایراد حل شد

sajad7078
6th March 2015, 22:42
خسته نباشید
پولی پژو دو تیکس. وقتی قسمت لاستیکی وسط پولی ازبین میره قسمت میانی با قسمت بیرونی که هردو فلز هستند باهم تماس پیدامیکنن وباعث ایجاد جرقه و صدای جیغ شبیه صدای شل بودن تسمه میشه.