ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فایل فلش دی وی دی SAMSONG مدل »» DVD-089A

ASHKAN-NO
10th March 2015, 17:13
درود

فلش دی وی دی

SAMSONG

مدل

DVD-089A

ایسی فلش

EN25T80

ایسی CPU

SPHE8202R

jamalmusic
31st May 2015, 02:28
با عرض سلام استاد عزیز. بنده خواستم خازن دی وی دی samsong DVD-089A خودمون رو که وز وز میکرد عوض کنم.هر چند که افتخار تعمیرکار بودن رو ندارم.بنده اهل موسیقی هستم ولی علاقه ای که به الکترونیک دارم قابل توصیف نیست.خلاصه آی سی هشت پایه موجود در تغذیه که آمپلی فایر دار هست ظاهرا ترکید.ونمیدونم شماره ش چی بود. من موندم و گره کارم فقط در دست شماست. خواهش میکنم کمکم کنید و شماره آی سی رو به بنده بفرمایید. مدیون شما میشم. به چند نفر گفتم کسی کمکم نکرد.

ASHKAN-NO
31st May 2015, 02:52
درود
عزیز در عکسهای بالا که شماره ایسی تغذیه
مشخصه کاملا

jamalmusic
1st June 2015, 00:44
با عرض درود و تشکر استاد عزیز که با این سرعت محبت فرمودید و جواب بنده رو دادید.ولی عکس باز نشد واجازه دسنرسی ندارم چون عضویت معمولی دارم نه اشتراک VIP بخاطر همین مزاحم وقت گرانبهای شما شدم.

ASHKAN-NO
1st June 2015, 00:50
درود
بفرمایید این هم عکس خدمت شما
موفق باشید .
http://uupload.ir/files/vo3z_cam04605.jpg

jamalmusic
1st June 2015, 01:14
با عرض درود و تشکر و قدردانی فراوان استاد عزیزم. فرمودید عکس واضحه تعجب کردم.ولی جدا واضح و باکیفیت بود. حال زبان عاجز از تشکر و تقدیر. یک دنیا ممنونم استاد عزیزم بابت دلسوزی محبت زیادتون.دست مهربانتان رو میبوسم فدای سالیان و لحظات طاقت فرسای کار و تجربه تون.انسان هنرمند وتوانا وصاحب دانش هر چه
داناتر افتاده تر و متواضعتر.

ASHKAN-NO
1st June 2015, 01:17
درود
خواهش می کنم عزیز خوشحالم اگر که تونستم
کمکی کرده باشم
موفق باشید .