PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کپ شدید در 206 Sd دوگانه سوز

siyavoosh2015
30th May 2015, 15:52
سلام به تمامی دوستان اساتید و مدیران محترم
خخودرو مدل 89 دوگانه سوز شرکتی با ایسیو جی 35 مدت 3 ماهه مشکل کپ تو وضعیت گاز و بنزین دارم. اوایل خطای سنسور اکسیژن بود و در این مدت سه مدل سنسور اکسیژن نصب کردیم ولی متاسفانه مشکل حل نشد.مسیر سیم کشی از سنسور ال ایسیو رو کنترل کردیم قطعی یا اتصالی مشاهده نشد.حتی برای اطمینان بیشتر سیم کشی روکار کردیم ولی مشکل نشد.خودرو ایرادش متناوبه. ینی ی روز یا چندساعتی همه چی مرتب و مثل ساعت کارمیکنه ولی بعدش یا روز بعد حالش خراب میشه.
صافی بنزین تعویض کردم ولی ماشین بعضی وقتا حتی با دنده یک هم حرکت نمیکنه و دور موتور در این زمان به شدت افت میکنه و لرزش شدید ایجاد میشه مثل این که موتور با 3سیلندر کار میکنه.جالبه بعداز اینکه ماشین رو خاموش میکنم و بعداز چند دقیقه مکث روشن میکنم انگار اتفاقی نیافتاده و مثل بچه آدم کار میکنه.در این مدت شمع و وایرها رو هم تعویص کردم.خلاصه همه چی رو چک کردیم جز خود ایسیو ماشین..
از اساتید و دوستان چنانچه کمک و راهنمایی برای مشکل داشته باشن بی نهایت. استقبال میکنم
باسپس

فتوحی
31st May 2015, 09:28
با سلام شما روغن توتال 10/40 بریز اگه خوب نشه کویلش باید عوض بشه

حميد ذوالعلا
1st June 2015, 01:18
سلام
ايراد كويل در اين مدل شايع است.

dvb 7
1st June 2015, 08:11
همانطوریکه اساتید اشاره کردند با یک کویل سالم حدافل دو روز کاری از ماشینت تست بگیر... اگر با هم مشکل پابرجا بود ...
سیم سنسور کیلومتر رو از سوکتش دربیار و یک تست بگیر , این تست باید حداقل در حد یک روز کاری کامل باشه ,
ضمنا" احتمال کثیف بودن و یا درست وصل نبودن یکی از سوکتهای سنسورها هم وجود داره ...
و در آخر همشیه اینگونه عیوب با آزمون و خطائ برطرف خواهد شد , اگر حوصله کافی را برای اینکار نداشته باشید مشکل همچنان پابرجا خواهدماند ...
مواردی از این نوع نیز با فیلر گیری سوپاپها نیز برطرف گردیده ...

siyavoosh2015
8th June 2015, 16:07
سلام با تشکر از دوستان
سوال اول کدوم سوکت سنسورها رو باید چک کنم؟
سوال دوم امکانش هست از پدال گاز یا دریچه گاز باشه؟
با این تفاصیل کل سیستم ماشینن رو باید دستکاری کنم اا علت عیب مشخص بشه.چون باید کویل ِپدال گازِدریچه گازِ سنسور اکسیژنِ ِ پمپ بنزینِ صافی بنزینِ ِکاتالیزور و در نهایت خود ایسیو رو باید کنترل و تست کنم. به نظرشما تنها راهش همینه با آزمون خطا باید کشف عیب کرد؟؟؟؟
تا امروز سنسور اکسیژن و پمپ بنزین و صافی و کاتالیزوره تست کردم و حتی دو مورد اول رو کلا تعویض کردم ولی ایراد همچنان پابرجاست.
چشم پدال گاز و درچه گاز و کویل رو هم تست میزنم.متاسفانه کم و دیر پدامیشه که هم تیپ ماشینمو پیداکنم تا با جابجا کردنشون تست کنم.

siyavoosh2015
8th June 2015, 16:09
سوال آخر ایراد یا خرابی کویل در تست دیاگ مشخص نمیشه؟؟

TuneUp_Vahab
13th June 2015, 10:51
سوال آخر ایراد یا خرابی کویل در تست دیاگ مشخص نمیشه؟؟

درود:

توي پارامتر اگر مقدار عدد منفي باشد احتمال نيم سوز شدن كويل هست البته واير شمع هم خراب يا ضعيف باشد منفي ميزند.بهترين كار تعويض آن با نوع مرغوب ميباشد.

siyavoosh2015
19th June 2015, 12:07
ی سوال ساده چرا وقتی سنسور اکسیژن رو از مدار خارج میکنم ماشین مشکلی نداره و مثل ساعت کار میکنه اما وقتی سنسور وارد مدار میکنم ماشین بیمار میشه.اگه کویل خراب باشه طبیعتا باید در حالت بدون سنسور اکسیژن هم ماشین خوب کار نکنه درحالیکه اینطوری نیست.ظاهرا زمانیکه سنسور وصل میشه پارامترهای مربوطه به ایسیو یا درست ارسال نمیشه یا اینکه ایسیو درست تحلیل و ءنالیز نمیکنه. د.علت اول منتفیه چون سنسورهای مختلف تست زدم ولی ایراد پابرجا بود و مشکل حل نشد فقط میمونه خود ایسیو..

siyavoosh2015
19th June 2015, 12:08
ضمنا اگه ایراد از قطعات مکانیکی باشه بهرحال باید زمانیکه سنسور قطع میکنم عملکردشون بد باشه درحالیکه بدون سنسور اکسیژن ماشین حالش خوبه ولی با سنسور اکسیژن بیماره..یادم رفت بگم چراغ چک در حالت بدون سنسور روشن نمیشه

حميد ذوالعلا
19th June 2015, 12:32
ی سوال ساده چرا وقتی سنسور اکسیژن رو از مدار خارج میکنم ماشین مشکلی نداره و مثل ساعت کار میکنه اما وقتی سنسور وارد مدار میکنم ماشین بیمار میشه.اگه کویل خراب باشه طبیعتا باید در حالت بدون سنسور اکسیژن هم ماشین خوب کار نکنه درحالیکه اینطوری نیست.ظاهرا زمانیکه سنسور وصل میشه پارامترهای مربوطه به ایسیو یا درست ارسال نمیشه یا اینکه ایسیو درست تحلیل و ءنالیز نمیکنه. د.علت اول منتفیه چون سنسورهای مختلف تست زدم ولی ایراد پابرجا بود و مشکل حل نشد فقط میمونه خود ایسیو..
بله ايراد از ترانزيستور اكسيژن در ايسيو است.

siyavoosh2015
19th June 2015, 13:52
خب راه حل ؟؟؟!!

برق بابک
30th September 2015, 00:26
سلام - بنده با 405 مدل 85 با ecu ولوو s - 2000 l4 مشکل دارم با روشن شدن ماشین هر چه پدال گازو فشار می دهی دور موتور از سه بالاتر نمی ره انگار ماشینو چند نفر گرفتن ولی یه دفعه خود به خود درست میشه دستگاه خطای سنسور اکسیزن و مپ سنسور می ده سیم کشی به طور کامل چک شده - کوئل دبل و مپ تعویض و پمپ بنزین و سنسور دور موتور هم سالمند البته زمان سوئیچ باز لامپ استپ واب روشن نمی شند لطفا راهنمائی کنید

siyavoosh2015
26th February 2016, 00:27
مشکل خودروی من با وصل کردن سیم منفی به پایه سنسور اکسیژن حل شد و دیگه تکرار نشد.هرجا بردم میگفتن ایراد از ایسیو هستش اما اینطور نبود یکی از پایه های سوکت سنسور اکسیژن باید منفی باشه ولی تشخیص نمیدادن

erpa
26th February 2016, 01:36
سلام - بنده با 405 مدل 85 با ecu ولوو s - 2000 l4 مشکل دارم با روشن شدن ماشین هر چه پدال گازو فشار می دهی دور موتور از سه بالاتر نمی ره انگار ماشینو چند نفر گرفتن ولی یه دفعه خود به خود درست میشه دستگاه خطای سنسور اکسیزن و مپ سنسور می ده سیم کشی به طور کامل چک شده - کوئل دبل و مپ تعویض و پمپ بنزین و سنسور دور موتور هم سالمند البته زمان سوئیچ باز لامپ استپ واب روشن نمی شند لطفا راهنمائی کنید

دوست عزیز در ارشیو سایت اگر مطالعه می فرمودید موجود بود
پتانسیومتر دریچه گاز با نوع سالم(سعی کن از یه ماشین دیگه بر داری)تست شود + فشار پمپ بنزینو با حد اقل سوخت ممکن اندازه بگیر