PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبریک بمناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان

M.Salehi
17th June 2015, 18:15
تبریک بمناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان

95432

95433

دوستان عزیز یه مطلبی هست خواستم اینجا بگم:
حتما شما هم متوجه شدید و دور بر خودتون شاهد هستید که مردم مثل سابق زیاد با روزه گرفتن و این مسائل به قول خودشون
حال نمیکنن ........
نمیخوام اینجا موعضه کنم چون بنده اندازه این حرفا نیستم
اونی که که یه مشکلی داره از لحاظ جسمی یا شرایط کاری اون حقشه روزه نگیره و اونیم که اصلا نه میدونه خدا کیه و کجاست اونم هیچ
خدایی اونایی که روزه میگیرن تو ماه مبارک رمضان میدونن چی میگم

تو این روزای گرم تابستون از صبح تا شب چیزی نخوری خیلی سخته مطمئنا بدون کمک خدا سی روز تو تابستون نمیشه دوام آورد
پس حتما خدا یه نظری روی ما داره من یکی خودم اگه تو روزای معمولی یه ساعت از وقت ناهارم بگذره دیوانه میشم

حتما خدا از ماه مبارک رمضان و روزه گرفتن یه منظوری داشته ؟!
نکنه می خواسته بگه ای مردم یه صبح تا شب چیزی نخوری و نیاشامی ببین چه حالی میشی؟
نکنه میخواسته ما حواسمون به آدمای گرسنه اطرافمون هم باشه؟
و........... کلی چیزای دیگه

اونوقت طرف میاره برای فک و فامیلشون که همگی هم دستشون به دهنشون میرسه افطاری میده . قول میدم 80 درصدشون هم روزه نیستن
میان برای افطاری با غذاهای انچنانی بخدا خودم دیدم وقتی از سره سفره بلند شدن بعضی هاشون چند لقمه خوردن بقیه غذا دور ریخته میشه!!
حالا این شد برداشت از رمضان و روزه گرفتن ؟؟

یکی نیست بگه بابا اینا نیازی به افطاری دادن شما ندارن اگه راست میگی پولتو بده چند کیسه برنج بگیر ببر در خونه اونی که سال به سال نمیدونه
برنج چیه یا سالی یبار نمیتونه گوشت بخوره

نمیدونم چه برداشتی از نوشته من میکنید ولی منظورم این بود اگه ما یه قدم هم به طرف خدا بریم حتی اگه تو این یه قدم کلی هم اشتباه کنیم
مطمئن هستم خدا بزرگه قبول میکنه اگه قرار باشه بگیم من تمام یکسال رو نه نماز میخونم و نه عبادت میکنم پس این یه ماه چه فایده ای داره
بنظرم اشتباهه

دیگه خیلی طولانی شده ببخشید یه چیزایی نوشتم بخاطر دلم خودم هرکی پاسخگو برای اعمال خودش هست
دوست نداشتید نخونید

payam1
17th June 2015, 18:46
ماه مبارک رمضان تجلی رحمت و فضل بی‌کران الهی است که روح ایمان، پاکی، و مودت را در کالبد انسان می‌دمد. خداوند بخشنده و مهربان نیز آن را مایۀ عزت مسلمانان و راهی برای رسیدن به قله‌های کمال، معرفت و حکمت الهی می‌داند و بوسیله آن نعمت‌هایش را بر انسانها تمام کرده است.
خداوندا در این ماه راه‌های صحیح بخشش و مهربانی را بر ما بنما. خداوندا سوگند به نامت که اگر آفتاب فضیلتت بر جانمان نتابد، در این هستی بی‌کران جز ذره‌ای ناچیز نیستیم. خداوندا در این ماه مبارک با این امید به میهمانی تو می‌آییم که دستهای ما را در این تنگناهای تنهایی و سرگردانی رها مکنی، باشد که شایستۀ میهمانی تو باشیم. با آرزوی علو درجات در پیشگاه حضرت باری تعالی، حلول ماه پرفضیلت رمضان را به تمامی همکاران محترم شادباش عرض می‌کنم.

abady
17th June 2015, 19:12
با سلام.....من هم فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ماه مغفرت و رحمت را تبریک عرض میکنم امیدوارم همگی توفیق بندگی در این ماه مبارک نصیبمان شود.....با تشکر

MOEIN1366
17th June 2015, 20:43
درود
امیدوارم که دوستان در این ماه عزیز هر آرزویی که دارن بهش برسن.

کارا
17th June 2015, 21:35
امام جعفر صادق (ع) میفرمایند

خدا نکند برای کسی که ماه رمضان بگذرد و خدا ازش نگذره

TITIO
18th June 2015, 00:29
95438

شهر رمضان الذی انزل فیه القرآن

(ماه مبارک رمضان، ماه دوری از گناهان، ماه بندگی مبارکتان باد.)

پروانه
18th June 2015, 00:36
امام على(عليه السلام) به پيامبر اكرم(صلى الله عليه وآله) عرض كرد: يا رسول الله! چه چيزى شيطان را از ما دور مى كند؟ پيامبرگرامى(صلى الله عليه وآله) فرمود: روزه چهره او را سياه مى كند و صدقه پشت او را مى شكند.» [20]
بنابراين، روزه مانع نفوذ شيطان هاى جنى و انسى شده و وسوسه هاى آنان را خنثى مى كند.
انسان روزه دار در هنگام گرسنگى و تشنگى، فقرا و بينوايان را ياد مى كند و در نتيجه به كمك آن ها مى شتابد. حضرت امام حسن عسگرى(عليه السلام) درباره علت وجوب روزه مى فرمايد: «تا توانگر درد گرسنگى را بچشد و در نتيجه به نيازمند كمك كند.
دوستان ماه رمضان ماه عفوگناهان ماست،اگرهم نتوانیم روزه بگیریم لااقل مرتکب گناهان دیگرنشویم.قدیما وقتی کسی وصیت نامه می نوشت،وصیت می کردیک ماه روزه ام مانده ویک ماه نمازم،حتما ازسهم مالش بایدنمازوروزه اش را ادا کنند.اما بعضی افرادبایددروصیت نامه بنویسد: چهل سال نمازوچهل سال روزه مان مانده است .آن وقت بایدانتظارنداشته باشیم کسی نمازوروزه ماراادا خواهدکرد.