ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : علتهای سفت بودن کلاچ پژو پارس و راه حل های پیشنهادب ؟؟؟؟

morad2923
10th July 2015, 11:52
سلام
دوستان عزیز
من میخواستم بدونم دلایل سفت شدن کلاچ چی میتونه باشه ماشین های دیگه رو سوار میشی میبینی کلاچ خیلی نرم مثل دنبه میمونه ولی واسه من سفت هستش دیسک و صفحه ماشینم خوبه گیربکس تا حلال دست نخورده مدل 87 کارکرد 43000 کیلومتر هست لطفا راهنمایی کنین که چکارهایی میشه انجام داد و در ضمن سیم کلاچ سالم و مشکلی نداره ؟/

morad2923
23rd July 2015, 02:32
سلام
دوستان عزیز
من میخواستم بدونم دلایل سفت شدن کلاچ چی میتونه باشه ماشین های دیگه رو سوار میشی میبینی کلاچ خیلی نرم مثل دنبه میمونه ولی واسه من سفت هستش دیسک و صفحه ماشینم خوبه گیربکس تا حلال دست نخورده مدل 87 کارکرد 43000 کیلومتر هست لطفا راهنمایی کنین که چکارهایی میشه انجام داد و در ضمن سیم کلاچ سالم و مشکلی نداره ؟/

آقا کسی جوابی راهنمایی نداد ؟؟؟؟

ASHKAN-NO
23rd July 2015, 02:48
درود
عزیز من اطلاعاتی در این مورد ندارم
ولی یک بار همین مشکل را داشتم
و با روغن کاری لایه خارجی سیم کلاچ
مشکل رفع شد منظور از لایه خارجی
همان قسمتی هست که سیم داخلش قرار داره
و رفت و امد می کنه
مورد اخری سیم کلاچ را از قسمت پایه
باز کنید ببینید پایه کلاچ سفت نباشه ؟
چون احتمال داره پایه بر اثر کج شدن
یا مشکلات دیگه گیر کنه
البته بازم میگم که من اصلااین کاره نیستم
ولی نظر خودم را دادم
اقایون مدیر بخش لطفا به سوالات
سریعتر پاسخ دهید
با تشکر .

فتوحی
23rd July 2015, 10:47
با سلام خدمت دوستان تا جایی که من بدانم مدیری برای ایرادات مکانیکی نداریم
دوست عزیز سفت بودن کلاج یا از خود سیم کلاجه یا نه ماشین بیشتر کار کرده دیسکو صفحه در ضمن بلبرینگ کلاج بازدید شود

ASHKAN-NO
23rd July 2015, 11:19
درود
جناب فتوحی شما و دیگر مدیران
بخشها به سوالات تا جایی که می توانید پاسخ دهید
تا مدیر جدید پیدا کنیم
شما هم اگر از بین کاربران کسی را می شناسید
که بتواند مدیریت کند بفرمایید تا بررسی کنیم
با تشکر .

sajad7078
24th July 2015, 01:15
سلام
اول اهرمبندی پدال کلاچ چک شود ودر صورت نیاز روغنکاری کنید.
دوم سیم کلاچ با روغن ترمز روغنکاری کنید.
سوم اهرمبندی کلاچ از روگیربکس که از یک طرف به سیم وصله و از طرف دیگه میره داخل گیربکس رو با روغندون خوب روونش کنید. اگه کلاچ نرم نشد دیگه به دیسکو صفحه و بلبرینگ مربوطه.

slam
1st August 2015, 09:59
سلام دوست عزیزهمانطورکه دوستان عرض کردن عوامل مختلفی درسفت بودن کلاج نقش دارندمثل سیم کلاج که ممکنه سیم توروکشش رشته رشته شده باشه ویاخوداهرم کلاج زیرپا گیرداشته باشه ویااهرم داخل گیربکس بوشهاش تموم شده باشن وداخل بدنه گیربکس بسختی حرکت کنه ویکی ازعاملهای خوددیسک میتونه باشه معمولا دیسکهای فابریک ازنوع دوازده پرمیباشن ومقاومت بیشتری دربرارفشاروارده ازجانب بلبرینگ کلاج میباشند شمامیتوانیدبابرسی یکی یکی سیستم کلاج را ازابتدای اهرم زیرپا تااهرم بلبرینگ کلاج رفع عیب کنید وباتعویض دیسک خودروتون بادیسک 18 پرازداشتن کلاجی نرم لذت ببرین

سعید زینیوند
24th April 2016, 11:13
سلام
دوستان عزیز

سلام دوست عزیز،خورشیدی دیسک دیگه مثه روز اول انعطاف پذیری خودشو نداره و خشکو سفت شده،برای حل مشکل باید عوض شه.

mehran11
19th May 2016, 13:16
اطلاعیه فنی در خصوص سفتی کلاچ