PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارور E14کولر هایر

JAMAL SHIRAZI
14th July 2015, 22:31
دوستان و همکاران گرامی
کولر اسپیلت هایر مشتری برای تعمیر اورده ک فنش ب هیچ عنوان کار نمیکنه و بعد چند دقیقه ارور E14 نمایان میشه
ممنون میشم کسی در مورد این ارور راهنمایی کنه
تو سایت هم برسی کردم در مورد بسیاری از ارورهای مارکهای متفاوت بوده ولی اصلا اثری از مارک هایر نبوده
خواهشمندم اطلاعات لازم در مورد این ارور را ب بنده حقیر اظلاع رسانی کنین.
با سپاس فراوان.

moeen
15th July 2015, 02:13
سلام .دوست عزیز .در هنگام استارت کردن فن را با دست بچرخانید.ببنید راه میفته یا نه.ترمومتر را نیز حتما بررسی کنید.نتیجه را اعلام کنید

JAMAL SHIRAZI
15th July 2015, 15:48
با سپاس
دوست عزیز موتور با کمک دست تحریک کردم هیچ تاثیری نداشت رله رو هم عوض کردم متاسفانه مشکل حل نشد در واقع هیچ ولتازی نمیاد منظور شما از ترمومتر چیست باتشکر

moeen
15th July 2015, 19:40
دوست عزیز ترمومتر در واقع همان دماسنج ترمواستارت است که در کولرهای اسپیلت به شکل استوانه ی فلزی کوچک از جنس مس که روی اواپراتور(رادیاتور داخل ) نصب است.

JAMAL SHIRAZI
15th July 2015, 21:16
با سپاس دوست عزیز همانطور فرمودید تعویض شد ولی متاسفانه ارور پا برجاست

moeen
16th July 2015, 01:04
دوست عزیز تست کنید قبل از اینکه ارور نمایان بشه کدوم ولتاژها برقراره؟شما از سالم بودن فن اطمینان دارید؟بطور مجزا فن رو امتحان کرده اید؟در ضمن ضرری نداره اگه کلید های تشکر رو بفشارید!!!

moeen
16th July 2015, 14:35
دوست عزیز چون فن اصلا کار نمیکنه میبایست خود فن از لحاظ سالم بودن تست بشه اعم از قطع بودن سیم های فن و همینطور محل نصبشان روی کانکشن های CN7و CN13
..اگه فن سالم بود پس برد ایراد داره و باید ولتاژ 90 ولت تا 200ولت AC روی کانکشن CN13(پین 1 سیم قرمز و پین 3 سیم مشکی) چک بشه.
اینم فایل تمامی ارور کدهای کولر های اسپیلت حایر به همراه چگونگی رفع عیب انها خدمت شما..اگه مشکل ترجمه هم داشتید اطلاع بدید در خدمت شما هستم.فکر کنم حالا دیگه ارزش زدن کلید تشکر رو داره!!!!!نزدی هم فدای سرت