PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آمپر سوخت پراید

seyed mostafa salehi
21st July 2015, 22:20
با سلام یک پراید دوگانه مدل 91 اومد مغازه آمپر سوختش اکثر اوقات فوله نهایتا 2تا خونه کم میشه وپایینتر نمیاد،؛درجه باک عوض کردم بازم نشد با اینکه درجه باک خوذشم به نظر درست میومد،نظر دوستان چیه عیب از کجاست لطف کنید راهنمایی کنید

TuneUp_Vahab
22nd July 2015, 13:26
با سلام یک پراید دوگانه مدل 91 اومد مغازه آمپر سوختش اکثر اوقات فوله نهایتا 2تا خونه کم میشه وپایینتر نمیاد،؛درجه باک عوض کردم بازم نشد با اینکه درجه باک خوذشم به نظر درست میومد،نظر دوستان چیه عیب از کجاست لطف کنید راهنمایی کنید

درود:

آيا بايفول زيمنسه يا بايفول بوش؟

seyed mostafa salehi
22nd July 2015, 16:17
درود:

آيا بايفول زيمنسه يا بايفول بوش؟

زیمنس

TuneUp_Vahab
22nd July 2015, 17:15
زیمنس

مقاومت 220 اهمي داخل سيمكشي مسير گيج پايه شل كرده.

haider_KH2005
22nd July 2015, 18:29
مقاومت 220 اهمي داخل سيمكشي مسير گيج پايه شل كرده.

سلام استاد
این مقاومت کجای ماشین قرار گرفته

TuneUp_Vahab
23rd July 2015, 18:58
سلام استاد
این مقاومت کجای ماشین قرار گرفته

درود:

در داخل اتاق بالاي پاي راننده(پشت جعبه فيوز)محفظه آبي به دسته سيم چسبانده شده،تا زمانيكه چسب دور دسته سيم كنده نشود ديده نميشود.

seyed mostafa salehi
13th August 2015, 00:04
درود:

در داخل اتاق بالاي پاي راننده(پشت جعبه فيوز)محفظه آبي به دسته سيم چسبانده شده،تا زمانيكه چسب دور دسته سيم كنده نشود ديده نميشود.

با سلام و درود
من هرچه قدر جلو رفتم این محفظه آبی را پیدا نکردم احتمالا جای دیگه نیست لطفا بیشتر راهنمایی کنید

TuneUp_Vahab
13th August 2015, 09:57
با سلام و درود
من هرچه قدر جلو رفتم این محفظه آبی را پیدا نکردم احتمالا جای دیگه نیست لطفا بیشتر راهنمایی کنید

درود:

دقيقا نزديك سه راهي دسته سيم قطور پشت جعبه فيوز هست دقيق بگرد پيداش ميكني بار اول پيدا كردنش خيلي سخته.