ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش افزایش سرعت رم کامپیوتر

3400
23rd July 2015, 11:56
آموزش افزایش سرعت رم کامپیوتر

زمان هایی هست که به دلیل باز بودن بیش از حد برنامه ها، کامپیوتر شما کند شده است.

شما میتوانید به راحتی رم خود را خالی کنید تا سرعت دستگاه شما مجددا بالا برود.

- نرم‌افزار Notepad را اجرا کنید.

- کد زیر را در آن وارد کنید:

FreeMem=Space(64000000)

- این فایل متنی را با نام CleanRam.vbs ذخیره کنید.

- کار تمام است. حالا هر زمان که ویندوزتان کند شد، این فایل را اجرا کنید تا رم خالی شود.

Taghi-
23rd July 2015, 15:49
سلام وخسته نباشید

من این کارو انجام دادم ی فایلم با همون اسمی که شما گفتید ذخیره کردم

ولی برای اجرا روش کلیک می کنم عکس العملی نشون نمیده

منظور شما از اجرای این فایل چیه؟

آیا برای خالی شدن رم هردفه باید از اول باید همون روشو از اول تکرار کنم یعنی Notepad باز کنم

یاهمون فایل ذخیره شده رو ؟

چون فایل ذخیره شده CleanRam.vbs باز نمیشه

با تشکر

behzad kar
24th July 2015, 02:31
با سلام منم همه كارهايي كه گفتيد كردم فايل رو كليك ميكني هيچ عكس العملي نشان نمي دهد.

Taghi-
24th July 2015, 13:20
با سلام منم همه كارهايي كه گفتيد كردم فايل رو كليك ميكني هيچ عكس العملي نشان نمي دهد.

سلام

والا منم همینو می گم هیچ عکس العملی نشون نمیده

این مدیرم که پاسخگو نیست

chemli
24th July 2015, 19:26
از ram cleaner و یا rambooster استفاده کنید

3400
24th July 2015, 19:32
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﻋﻜﺲ اﻟﻌﻤﻞ ﺧﺎﺻﻲ. اﺭاﻳﻪ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﻭﻟﻲ ﻓﻀﺎﻱ ﺭﻡ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺧﻮﺑﻲ ﭘﺎﻛﺴﺎﺯ ي ﻣﻴﻜﻨﻪ ﺭﻭﺳﺮﻋﺖ ﺳﻴﺴﺘﻢ اﺛﺮ ﻓﺎﺣﺸﻲ ﺩاﺭﻩ ﻭ ﻓﺎﻳﻞ ﻫﺎﻱ ﺑﻴﻬﻮﺩﻩ ﺭﻭ ﺑﺎ ﻫﻤﻴﻦ ﻓﺮﻣﺖ ﻛﻟﻦ ﻣﻴﻜﻨﻪ

3400
24th July 2015, 20:20
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﻋﻜﺲ اﻟﻌﻤﻞ ﺧﺎﺻﻲ. اﺭاﻳﻪ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﻭﻟﻲ ﻓﻀﺎﻱ ﺭﻡ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺧﻮﺑﻲ ﭘﺎﻛﺴﺎﺯ ي ﻣﻴﻜﻨﻪ ﺭﻭﺳﺮﻋﺖ ﺳﻴﺴﺘﻢ اﺛﺮ ﻓﺎﺣﺸﻲ ﺩاﺭﻩ ﻭ ﻓﺎﻳﻞ ﻫﺎﻱ ﺑﻴﻬﻮﺩﻩ ﺭﻭ ﺑﺎ ﻫﻤﻴﻦ ﻓﺮﻣﺖ ﻛﻟﻦ ﻣﻴﻜﻨﻪ

این برنامه در زمانی استفاده میشود که هر دفعه ویندوز کند شد این برنامه را اجرا میکنی فضای رم را خالی میکند