توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فن در پراید
sasanm72
5th August 2015, 15:18
سلام خسته نباشد. پراید زیمنس با فن 2دور بعد از چند ثانیه فن زدن در دور کند دوباره میره روی تند و خطا میده. با دیاگ که میزنی عملگرها هر دو سالمند.
TuneUp_Vahab
5th August 2015, 20:19
سلام خسته نباشد. پراید زیمنس با فن 2دور بعد از چند ثانیه فن زدن در دور کند دوباره میره روی تند و خطا میده. با دیاگ که میزنی عملگرها هر دو سالمند.
درود:
يا سوكت يا مقاومت يا رله فن مشكل دارد بررسي نماييد.
sasanm72
6th August 2015, 00:41
هر 2 رله و مقاومت رو نو کردم سر سوکت رو هم عوض کردم ولی بعد از ده ثانیه کند قطع میشه و میره روی دور تند هم زمان چک روشن میشه
حتی منفی و برق فن رو تقویت کردم اتصال بدنه و اتصال موتور رو تقویت کردم ولی باز هم همونه.
استاد چی میتونه باشه؟
DAIVIS
6th August 2015, 12:08
فشنگی دمای اب روعوض کنیدالبته قبلش یه دمابگیرید
sasanm72
6th August 2015, 14:11
وقتی پارامتر دما درسته چرا فشنگی؟؟؟
فشنگی تمام و کمال عمل میکنه
Amin sohrabi
6th August 2015, 16:40
مقاومت فن مشکل داره 100 درصد خودشه چندتا امتحان کن.مشکل جای دیگه نیست
فتوحی
6th August 2015, 21:33
هر 2 رله و مقاومت رو نو کردم سر سوکت رو هم عوض کردم ولی بعد از ده ثانیه کند قطع میشه و میره روی دور تند هم زمان چک روشن میشه
حتی منفی و برق فن رو تقویت کردم اتصال بدنه و اتصال موتور رو تقویت کردم ولی باز هم همونه.
استاد چی میتونه باشه؟
سلام خدمت شما این ایراد از سیم کشی میباشد یک مقاومت 22k برای پایه 45 ایسیو بزار مشکل حل میشود
Amin sohrabi
7th August 2015, 10:46
دوست گرامی عیب باید اساسی درست بشه مقاومت بذاره سر راه ایسیو که فایده نداره.عیب فوق در سیم کشی دور کند تا مقاومت فن قرار داره
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.