توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نشانگر دمای آب پراید انژکتوری
life24
8th August 2015, 10:12
سلام
عزیزان یک سوال :
پراید 111 مدل 91 و 68 کارکرد از روز اول دست خودمون بود
برنامه این بود که 4 تا خانه برای امپر اب هست . یعنی خانه 4 میشه 90 درجه
خوب وقتی میرفت روی خانه 4 . فن روشن میشد و وقتی دما میامد 83 و فن خاموش میشد میامد روی خانه 3
چند وقتی شد که همش روی خانه 3 می بود،یعنی چه فن میزد و چه نمی زد اما اصل کار درست بود یعنی فن روشن و خاموش میشد اما این روی 3 بود
خوب ما رفتیم یک فشنگی نشانگر خریدیم همان که تک فیش میره داخلش و وظیفه اش نشان دادن دمای اب برای راننده در نمایشگر هست
الان همیشه روی 4 هست . چه فن بزنه و چه نزنه!
حالا اگر با فشنگی چدید وقتی فن خاموش میشه،ماشین رو خاموش کنم و سوئیچ رو باز کنم یا ماشین رو خاموش و مجدد روشن کنم..میبینم دما روی خانه 3 هست و تا وقتی دما مجدد بالا نره دیگه روی 4 نمیره
این مشکل کجاست که تا وقتی ماشین روشن هست و دما با اینکه کم میشه اما دیگه نمیاد روی خانه 3 و میمونه خانه 4 ؟؟
با عرض پوزش از توضیح زیاد . خواستم یک بارکامل توضیح بدم
life24
10th August 2015, 18:13
سلام
عزیزان این مشکل ناشی از چیست؟
شنیدم اتصال بدنه ضعیف باشد این طور میشود
فتوحی
11th August 2015, 13:35
شما اتصال بدنه هارو چک کنید و تقویت کنید بعد شمع مرغوب استفاده کنید
life24
11th August 2015, 14:12
شما اتصال بدنه هارو چک کنید و تقویت کنید بعد شمع مرغوب استفاده کنید
ببخشید شمع ها ؟؟؟ مگر ارتباطی دارن؟
اتصال بدنه روی گیربکس این قدر سفت هست که اصلا نمیشه بازش کرد!! فقط تمیزش کردم. با این حساب به این محکمی فکر نکنم ضعیف باشد درسته؟
راستش من مخزن اب رو در اوردم و سیم های اون قسمت رو ازاد کردم فضا شون رو و مشکل حل شد
اما گذاشتم سر جاش. باز همین مشکل تکرار شد!
سوکت ها اون قسمت تمیز هم کردم.
فتوحی
11th August 2015, 15:00
شمع منظور از شمع امپر ابه اتصال بدنه هم مشکل دارد
life24
11th August 2015, 18:25
شمع منظور از شمع امپر ابه اتصال بدنه هم مشکل دارد
اون رو عوض کردم . اگر منظورتون فشنگی نشانگر حرارت اب هست
همان تک فیش.
فابریک کارخانه همش 3 تایی نشان میداد . من جدید خریدم . الان همش رو 4 هست.
منتها اون سیم های قسمت مخزن اب رو اگر بریزن بیرون و جدا کنم یکمی. اوضاع بهتر میشه
به نظرتون کل سیم های اون سمت که خیلی بهم ریخته هم هستند رو با چسب برق ، دونه دونه ، چسب بزنم؟؟ شایدزخمی هستند و به بدنه میگیرن ؟
TuneUp_Vahab
11th August 2015, 18:42
اون رو عوض کردم . اگر منظورتون فشنگی نشانگر حرارت اب هست
همان تک فیش.
فابریک کارخانه همش 3 تایی نشان میداد . من جدید خریدم . الان همش رو 4 هست.
منتها اون سیم های قسمت مخزن اب رو اگر بریزن بیرون و جدا کنم یکمی. اوضاع بهتر میشه
به نظرتون کل سیم های اون سمت که خیلی بهم ریخته هم هستند رو با چسب برق ، دونه دونه ، چسب بزنم؟؟ شایدزخمی هستند و به بدنه میگیرن ؟
درود:
دوست عزيز،سيم تكي فشنگي آب از خود سنسور بطرف پشت آمپر را دنبال نماييد اگر به گراند اتصالي داشته باشد حرارت را فول نشان ميدهد.
life24
11th August 2015, 18:49
درود:
دوست عزيز،سيم تكي فشنگي آب از خود سنسور بطرف پشت آمپر را دنبال نماييد اگر به گراند اتصالي داشته باشد حرارت را فول نشان ميدهد.
سلام
نه فول نشان نمیدهد.
life24
13th August 2015, 10:06
سلام
صبح بخیر
دوستان شمع آب برای پراید زیمنس مدل 91، بهترین مارکها چیه؟ ترجیحا ایرانی
TuneUp_Vahab
13th August 2015, 10:10
سلام
صبح بخیر
دوستان شمع آب برای پراید زیمنس مدل 91، بهترین مارکها چیه؟ ترجیحا ایرانی
درود:
شركتي
life24
13th August 2015, 10:17
درود:
شركتي
فابریک خودش همش روی 3 بودو یک شرکتی خریدم که چینی هست. این همش روی 4 هست.
چه فن بزنه و چه نزنه.
مگر مثلا ماشین خاموش کنم و 10 ثانیه بعد روشن کنم . میبینم رفته روی 3
تکنیک
15th August 2015, 21:13
مهره آب از جنس سامفر بندازید مشکلتون حل میشه.البته اگه مهره آب کنار ترموستات بخوره
life24
17th August 2015, 18:27
مهره آب از جنس سامفر بندازید مشکلتون حل میشه.البته اگه مهره آب کنار ترموستات بخوره
سلام مهره اب یا همان فشنگی فن از جنس سامفر هست
اصل مشکل به نظرم مربوط به این شمع اب هست که با این که شرکتی انداختم اما دقیق نیست و خوب عمل نمیکنه
Amin sohrabi
18th August 2015, 22:52
دوست گرامی در کل آمپر آب پراید های آمپر دیجیتال تا 4 تا اشکال نداره یعنی درستش همینه .شما پارامتر های خودرو رو در دستگاه دیاگ نگاه کنید اگر تا 90 درجه 4 خونه رو پر بکنه درسته.در غیر این صورت اشکال داره
mostafaazizi
20th August 2015, 19:07
زیر اتصال بدنه روی سر شاستی سنباده بزن اگر نشد فشنگی آب سفید رنگ شرکتی ببند درست میشه
mehdi0012
8th July 2023, 15:17
سلام
عزیزان یک سوال :
پراید 111 مدل 91 و 68 کارکرد از روز اول دست خودمون بود
برنامه این بود که 4 تا خانه برای امپر اب هست . یعنی خانه 4 میشه 90 درجه
خوب وقتی میرفت روی خانه 4 . فن روشن میشد و وقتی دما میامد 83 و فن خاموش میشد میامد روی خانه 3
چند وقتی شد که همش روی خانه 3 می بود،یعنی چه فن میزد و چه نمی زد اما اصل کار درست بود یعنی فن روشن و خاموش میشد اما این روی 3 بود
خوب ما رفتیم یک فشنگی نشانگر خریدیم همان که تک فیش میره داخلش و وظیفه اش نشان دادن دمای اب برای راننده در نمایشگر هست
الان همیشه روی 4 هست . چه فن بزنه و چه نزنه!
حالا اگر با فشنگی چدید وقتی فن خاموش میشه،ماشین رو خاموش کنم و سوئیچ رو باز کنم یا ماشین رو خاموش و مجدد روشن کنم..میبینم دما روی خانه 3 هست و تا وقتی دما مجدد بالا نره دیگه روی 4 نمیره
این مشکل کجاست که تا وقتی ماشین روشن هست و دما با اینکه کم میشه اما دیگه نمیاد روی خانه 3 و میمونه خانه 4 ؟؟
با عرض پوزش از توضیح زیاد . خواستم یک بارکامل توضیح بدم
سلام
بعضی مواقع علت بالا نشان دادن دمای ماشین خرابی در صفحه کیلومتر ماشین است و دما را درست نشان نمیده بهترین کار بردن ماشین پیش تنظیم موتوره تا دمای ماشین را هم با دیاگ و هم با گذاشتن دماسنج داخل رادیاتور با نمایشگر داخل صفحه کیلومتر مقایسه کنه اگر دمای موتور و رادیاتور پایین تر از آنچه که داخل نمایشگر بود علت یا از فشنگی است و یا صفحه کیلومتر خرابه که باید تعمیر بشه
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.