توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عدم لود فایلها در هنگام نصب ویندوز ایکس پی
hedayat3
8th August 2015, 18:54
سلام
یک سیستم هست که نیخوام ویندوز بزنم اما فایلها را لود نمیکنه
سی دی بوتیبل ویندوز مینی رو هم میزارم خطا scsi و raid رو میده من مشکل من دقیقا در لینک زیر قید شده و همونجا خوندم که میگه اگه دیسک رید و اسکاسی نصب کنم مشکلم حل میشه میخواستم بدونم چطور باید دیسک رید و اسکاسی بسازم و نصب کنم
مشکل در نصب ویندوز!!!
M.Salehi
8th August 2015, 21:13
سلام دوست عزیز جناب هدایت
بنظر من شما یکبار بایوس رو خالی بکنید از طریق پین بایوس روی مین برد
یا اینکه ستاپ رو دیفالت کنید تا تمام گزینه های ستاپ ریست بشن
دوم : درایو c هاردتون رو با یک سیستم دیگه فرمت کنید اگه مرحله فرمت درست انجام شد معلوم میشه هارد مشکل سخت افزاری یا همون بدسکتور
نداره و باید براحتی ویندوز روش نصب بشه
انشالله که به همین راحتی مشکل حل بشه
hedayat3
8th August 2015, 21:27
بامشکل اینجاست که فایل لود نمیشه با سیستم خودم سی دی ویندوز مینی رو گزاشتم و کابل هارد رو جدا کردم و به راحتی ویندوز مینی از طریق سی دی بوتیبل بالا اومد اما وقتی رو همین سیستم میزارم با اینکه هارد رو هم جدا کردم ولی بازم مشکل لود فایل ها رو داره.هارد سیستم خودم رو هم با همین سیستمی که میخوام ویندوزش بزنم جابحا کردم ولی بازم ویندوز یالا نیومد .به گمونم مشکل از اسکاسی و رید هستش که باید درایورهاشو نصب کنم یا از طریق بایوس یک جورایی غیر فعالش کنم
اینم لینک مادربرد مادربرد ECS G31T-M می باشد در ضمن بایوس رو هم از طریق مادربرد پاک کردم
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?detailid=812&CategoryID=1&DetailName=Feature&MenuID=16&LanID=0
hedayat3
9th August 2015, 14:30
ایا ممکن هست مشکل از رم باشه چون رم رو تعویض نکردم ولی امروز رم رو روی یک سیستم دیگه انداختم ویندوزش بالا نیومد.و تا میخواست ویندوز بالا بیاد سیستم رسیت میشد
M.Salehi
9th August 2015, 14:45
ایا ممکن هست مشکل از رم باشه چون رم رو تعویض نکردم ولی امروز رم رو روی یک سیستم دیگه انداختم ویندوزش بالا نیومد.و تا میخواست ویندوز بالا بیاد سیستم رسیت میشد
سلام دوست عزیز
بله ممکنه مشکل از رم باشه چون ویندوز مینی داخل رم اجرا میشه و روی هارد چیزی نوشته نمیشه
شما اگه تونستید یه رم دیگه روی سیستم مورد نظر تست کنید
موفق باشید
hedayat3
13th August 2015, 22:58
مشکل از رم بود رمو عوض کردم مشکل حل شد:smile:
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.