توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات اکسس پوینت وایرلس TP-LINK TL-WA701ND
بابابرقی
24th August 2015, 13:48
سلام
من به اینترنت از طریق شبکه ای که متصل به یه روتر میکرتیک هست با کانکشن pppoe دسترسی دارم با کامپیوتر
حالا میخوام با قرار دادن یه اکسس پوینت به مدل فوق وتنظیم کردن اون با موبایل هم بتونم از نت استفاده کنم
لطفا طریقه پیکربندی و تنظیمات مناسب برای این هدف من رو بفرمایید
اینترنت از طریق یه مودم tp link به روتر میاد و از اونجا تقسیم میشه و هر جایی از شبکه میشه با یوزر و پسوردی که در اختیار هر نفر هست به نت وصل شد
hedayat3
24th August 2015, 15:33
درود فکر نکنم تنظیم خاصی داشته باشه شما با متصل کردن کابل لن به مودم میتونید بصورت بی سیم از اینترنت استفاده کنید. من این کارو با یک مودم معمولی که وایرلس ندااشت و اتصال اون به یک مودم دیگه که خراب شده بود و لینک ثابت نمیکرد و بدون هیچ تنظیمی تونستم اینترنت مودم اولی (اونی که وایرلس نداشت)رو بصورت بیسیم شیر کنم
بابابرقی
24th August 2015, 15:54
سلام
این فرق میکنه
باید تو شبکه قرار بگیره ایپی روتر رو بشناسه و هم رنج باشه و.....
بابابرقی
25th August 2015, 08:07
سلام
اساتید محترم انتظار همکاری دارم
بابابرقی
25th August 2015, 09:23
سلام
این مشکل رو حل کردم
قسمت اول رو در network روی static ip گذاشتم
و در قسمت اخر dhcp رو فعال کردم
الان با یه فلش مودم وای فای که به کامپیوتر زدم راحت وصل اکسس پوینت میشم
و با کانکشن روی کامپیوتر ساختم وصل نت میشم
M.Salehi
25th August 2015, 10:51
سلام دوست عزیز
ببینید وقتی سوالی مطرح میشه مخصوصا سوالی که تخصصی هست و شاید بکار عموم نیاد
و مورد مصرف خاص داشته باشه اگه می بینید جوابی داده نشده ناراحت نشید احتمالا کسی در این مورد تجربه نداشته
ضمنا از شما متشکریم که راه حل رو خودتون تو این تاپیک اعلام کردید تا شاید افراد دیگه هم استفاده ای ببرند
موفق باشید
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.