PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چراغ سقفی ال 90

Hadi54
29th August 2015, 13:12
با سلام خدمت دوستان و همکاران محترم
سوال من در خصوص چراغ سقفی ماشین ال 90 است
در مدلهای بالاتر از 89 چراغ سقفی به صورتی هست که تا زمان قفل کردن دربها توسط سویچ روشن می ماند اما ماشین من که مدل 86 تیپ E0 است به محض بسته شدن درب خاموش میشود.
به نظر میرسد در مدلهای جدید سیم شاسی تایمر دار وجود دارد و یا اینکه به دلیل نصب دزدگیر این مشکل برای ماشین من به وجود آمده است.
نصب دزدگیر توسط صاحب قبلی ماشین انجام شده است .
ممنون از راهنمایی دوستان

MEHDI&R
13th November 2015, 10:01
با سلام خدمت دوستان عزیز من میخوام برای قسمت عقب L90چراغ سقفی نصب کنم کسی میتونه منو در مورد طریقه سیم بندی چراغ راهنمایی کنه .ممنون.

Hadi54
14th November 2015, 11:55
با سلام خدمت دوستان عزیز من میخوام برای قسمت عقب L90چراغ سقفی نصب کنم کسی میتونه منو در مورد طریقه سیم بندی چراغ راهنمایی کنه .ممنون.

سلام دوست عزیز.
چراغ سقفی ال 90 به صورت سه سیمه است کافیه که شما 3 رشته سیم به طول 2 متر رو آماده کنی. بعد محل نصب چراغ در عقب ماشین رو مشخص کنی و جاش رو با تیغ موکت بری در بیاری
سه رشته سیم رو با کمک فنر سیم کشی که برقکارها استفاده میکنن از اون محل وارد کنی و از قسمت جلو سیم رو بگیری و به سیم های چراغ وصل کنی . البته رنگ بندی رو باید حواست باشه. اون طرف هم یک کانکتور سه تایی که به چراغ بخوره باید وصل کنی و بعد چراغ سر جاش قرار بدی هر دو چراغ شبیه هم کار خواهند کرد
یا اینکه بری شهران (البته جاهای دیگه هم مست) نصاب هست خودش چراغ رو میفروشه و نصب میکنه. هزینه نصبش هم 10 تومنه.

MEHDI&R
14th November 2015, 18:57
سلام ممنون از راهنماییتون.پس سیمهای باید چراغ عقبو با جلو موازی کنم