توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد بهترین ویندوز
djagostin
7th September 2015, 17:36
با سلام خدمت دوستان گرامی. میخواستم ببینم در حال حاضر بهترین ویندوز کدومه؟ ویندوز 7 یا ویندوز 8 ؟ با تشکر
M.Salehi
7th September 2015, 20:09
سلام دوست عزیز
بنظر من از بین 10 تا ویندوزی که مایکروسافت تا حالا بیرون داده
کاملترین و بهترین ویندوزها ایکس پی بود بعدش ویندوز سون 7
و انشالله بعدی 10 خواهد بود
اگه دقت کنید بعد از ویندوز ایکس پی ویندوز ویستا ارائه شد که طرفدار چندانی پیدا نکرد تا اینکه ویندوز 7 خودنمایی کرد
الانم بعد از ویندوز سون ویندوز 8 و بعدش 8.1 اومد که اونا هم زیاد جالب نبودند
آخرین نسخه که هنوز کامل نشده ویندوز 10 هست که معلوم نیست جا بیافته یا نه
بنظر بنده بهترین و کاملترین ویندوز حال حاضر سون 7 هست
موفق باشید
koh1
8th September 2015, 07:50
سلام
در مورد ویندوز 10 کسی اطلاعاتی دارد؟
آیا آنرا نصب کنیم؟
فکر کنم هنوز برنامه ها و درایورهای مناسب این ویندوز هنوز نیامده باشه
من هنوز نصبش نکردم ومنتظرم اولین آپدیت آن که اعلام شده آبان ماه میاد آنوقت نصب کنم
نظر شما چی است؟
ممنون
M.Salehi
27th September 2015, 11:45
سلام
آیا آنرا نصب کنیم؟
من هنوز نصبش نکردم ومنتظرم اولین آپدیت آن که اعلام شده آبان ماه میاد آنوقت نصب کنم
نظر شما چی است؟
ممنون
سلام دوست عزیز
ویندوز 10 ترکیبی از ویندوز 7و 8 هست که قسمتهای زیادی از اون تغییر کرده اگه شما ویندوز اروجینال نصب کنید
می تونید از آپدیتهای آینده اون استفاده کنید وگرنه طبق تجارب قبلی ویندوزهای غیر اورجینال با وجود دریافت آپدیت از مایکروسافت به مرور
دچار مشکلاتی میشن و دردسر ساز خواهند شد
بنظر من اگه بدنبال نو آوری و تجربه محیط ویندوز جدید هستید ویندوز10 رو نصب کنید و لذت ببرید ولی اگه محیط متفاوت ویندوز براتون اهمیت زیادی
نداره و فقط کیفیت و کارایی مهم هست همون ویندوز 7 خوبه و منتظر نسخه کامل ویندوز 10 بمونید
در مورد درایورها نگران نباشید اکثر درایورهای 7و8با ویندوز 10 سازگاری داره
موفق باشید
علي اصلاني
5th October 2015, 10:42
سلام
آیا آنرا نصب کنیم؟
نظر شما چی است؟
ممنون
با تشكر از توضيحات جناب صالحي
بنده اين ويندوز زيبا رو نصب كردم و همينطور كه جناب صالحي هم فرمودند ويندوز 10 كامل شده دو ويندوز 7 و 8 هست كه به نظر من حتما نصب كنيد و نگران شناسايي درايورها هم نباشيد.
در اولين ساعات ممكن هست كمي گيج كننده باشه ولي بعد از مدتي فكر نميكنم فكر عوض كردن اين ويندوز رو با ويندوز قبلي بكنيد.
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.