توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطعی صدا در ساب وفر مارشال مدل me-3555
mashkany
6th October 2015, 10:26
با سلام وخسته نباشید به همکاران و مدیران محترم یک دستگاه ساب اورده مشتری که زمانی به برد ورودی یا سیم ورودی صدا دست میخوره صدای باس وصل میشه من اول فکر کردم قطی مدار یا لحیم سرد هستش ولی تمام جاهایی که فکر میکردم رو لحیم کاری کردم در حال خواندن یک دفعه یا صدا ضعیف یا قطع میشه وقطی به مدار قسمت ورودی صدا دست میزنی یک لحظه وصل میشه دوباره در حال خواندن قطع میکنه لطفا راهنمایی کنید
mashkany
6th October 2015, 12:23
با سلام وخسته نباشید به همکاران و مدیران محترم یک دستگاه ساب اورده مشتری که زمانی به برد ورودی یا سیم ورودی صدا دست میخوره صدای باس وصل میشه من اول فکر کردم قطی مدار یا لحیم سرد هستش ولی تمام جاهایی که فکر میکردم رو لحیم کاری کردم در حال خواندن یک دفعه یا صدا ضعیف یا قطع میشه وقطی به مدار قسمت ورودی صدا دست میزنی یک لحظه وصل میشه دوباره در حال خواندن قطع میکنه لطفا راهنمایی کنید
با سلام مجدد پشت فیبر که فکر میکردم لحیم سرد داره رو که لحیم کاری کردم رو با اسپری خشک ستشو دادم درست شد الان دیگه صدای باس قطع نمیشه
ASHKAN-NO
6th October 2015, 19:40
درود
عزیز بهتره برای شستشو از تینر فوری
20000 استفاده کنید
هم قیمت کمتری نصبت به اسپری دارد
هم نتیجه کار عالیه
تست کنید ضرر نخواهید کرد
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.