ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد مودم D-LINK DSL-2750U

as96
9th December 2015, 01:07
سلام خسته نباشید.
دو تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
من یه مودم D-LINK DSL-2750U گرفتم بعد میخوام یه اکسس پوینت رو از طریق کابل شبکه یا همون LAN بهش وصل کنم .
تا اینترنت اکسس پوینت رو با وایرلسش داشته باشم.
بعد کابل شبکه اکسس پوینت رو به قسمت WAN مودم که پورت 4 هستش وصل کردم حالا با پورتهای دیگه یعنی 1و 2 و 3 اینترنت دارم
ولی از طریق وایرلس اینترنت ندارم یعنی با موبایل , تبلت یا حتی لبتاب به وایرلس وصل میشم ولی سایتی رو نمیتونم باز کنم.
فقط میتونم وارد تنظیمات مودم بشم با ای پی 192.168.1.1
ایا تنظیم یا کانفیگ خاصی باید رو مودم یا موبایل انجام بدم؟
سوال دوم هم اینه که این پورت USB که پشت مودم میخوره دقیقا چه کاری رو انجام میده؟
مثلا میشه دانگل 3G بهش وصل کنیم و از اینترنتش در جایی که فقط اینترنت موبایل جواب میده استفاده کنیم؟
ممنون میشم کمی مبتدیانه جواب بدید.
با تشکر و سپاس فراوان

ASHKAN-NO
9th December 2015, 02:00
درود
دوست عزیز عنوان پست ویرایش شد دقت کنید
ضمنا
الان که کابل LAN را خارج می کنید اینترنت
از طریق وایرلس دایر میشه و مشکلی نداره ؟

as96
9th December 2015, 02:17
ممنون از توجهتون
ببینید من یه اکسس پوینت دارم که میتونم اینترنت رو از طریق لن ازش دریافت کنم
میخوام این اینترنت رو از طریق وایرلس هم داشته باشم
بخاطر همین مجبور شدم یه مودمی بگیرم که پورت wan داشته باشه که بتونه اینترنت شبکه من و به اینترنت وایرلس تبدیل کنه
پشت مودم 4 تا پورت داره که پورت wan شماره 4 هستش
زمانی که من کابل شبکه اکسس پوینت رو که اینترنت داره رو به پورت 4 که wan هستش وصل میکنم فقط همه پورتهای مودم اینترنت میگیرن
وایرلسش اینترنت نداره
زمانی که با گوشی به وایرلس مودم وصل میشم فقط کانکت میشه هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه
و فقط میتونم زمانی که با گوشی یا لبتاب به وایرلس وصل هستم با ای پی 192.168.1.1 وارد تنظیمات مودم بشم همین
ممنون از راهنماییتون

as96
9th December 2015, 13:32
لطفا یکی راهنمایی کنه