PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : را ه حل مشکل چشمک زدن لامپ های کم مصرف

mro1348
2nd July 2010, 00:58
با سلام دوست عزیز چرا وقتی از کلید های چراغ دار در ساختمان استفاده می شود لامپ های کم مصرف همین طور در حالت خاموشی کلید چشمک میزند ایا راهی برای حل این مشکل هست به جز قطع کردن چراغ کلید راهنمائی کنید ممنون میشم موفق باشید

mori220
2nd July 2010, 01:10
بعضی مواقع با تعویض جای فاز و نول دیگه چشمک نمی زنه

pal-electronic
2nd July 2010, 14:55
دوستان عزیز سلام

این مورد فقط در کلید های چراغ دار بوجود می آید و مشکل با تغییر سیم های فاز و نول حل نمیشود .
البته شاید به ندرت !

hossin_wolf
7th July 2010, 12:22
میشه با قرار دادن بک مقاومت 1 کیلو درستش کرد

KIAN FAR
7th July 2010, 17:10
میشه با قرار دادن بک مقاومت 1 کیلو درستش کرد
مقاومت در کجا قرارمیدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mro1348
7th July 2010, 23:36
با سلام
دوست عزيز من باي جلوگيري از سوختن لامپ هاي چراغ خواب كه 25 وات بودند يك ديود 4007 سر را كليد قرار مي دادم ولي اين مقاومت 1 كيلو كه شما مي فرمائيد ايا ا سر راه كليد قرار ميگيرد

m45m
1st September 2010, 00:15
با سلام دوست عزیز چرا وقتی از کلید های چراغ دار در ساختمان استفاده می شود لام÷ های کم مصرف همین طور در حالت خاموشی کلید چشمک میزند ایا راهی برای حل این مشکل هست به جز قطع کردن چراغ کلید راهنمائی کنید ممنون میشم موفق باشید

با سلام

دوست عزیز : این مشکل شما در لامپ های مهتایی و غیره هم همینطور است . که اشکال در فاز و نول است . که باید , سیم فاز در پشت کلید قرار گیرد . ولی اگر با فازمتر نگاه کنید . با کلید خاموش در سرپیچ لامپ برق (فاز) را دارید . که وقتی فاز در کلید قرار گیرد . این مشکل شما حل خواهد شد. ویا سیم ورودی به منزل را جابجا کنید ( منظور جای فاز و نول برعکس ) . و مشکل تان براحتی حل خواهد شد. با تشکر.

موفق باشید.

سلامم
23rd October 2010, 21:12
با سلام برای حل مشکل چشمک زدن لامپ کم مصرف : لامپ داخل کلید های تک پل رو در بیارید . این لامپ ها باعث عبور برق از کلید میشوند و خازن داخل لامپ پر میشود و خازن برای تخلیه چشمک میزند

sardarshams
24th October 2010, 00:53
سلام
براي چشمك زدن لامپ هاي كم مصرف يك مقاومت 1 مگا اهم را با خازن صافي داخل لامپ موازي كن عيب رفع مي شود.

ARIYA
24th October 2010, 03:40
سلام
براي چشمك زدن لامپ هاي كم مصرف يك مقاومت 1 مگا اهم را با خازن صافي داخل لامپ موازي كن عيب رفع مي شود.

درود
من هم با این روش موافقم بهترین راه جلوگیری از شارژ شدن تدریجی خازن بر اثر عبور جریان از لامپ داخل کلید است

SASANSAT YMAIL
6th November 2010, 12:56
حتماُ داخل کلیدت لامپ داره>اون لامپو با سیم چین قطع کن

ARIYA
7th November 2010, 06:19
حتماُ داخل کلیدت لامپ داره>اون لامپو با سیم چین قطع کن

درود
دوست عزیز همه بحث سر اینه که لامپ را بیرون نیاوریم . چون در تاریکی اتاق باید محل کلید مشخص باشد

اقبالی
8th November 2010, 17:19
سلام :ضمن خسته نباشید به نظرمن در آوردن لامپ داخل کلید درست نیست چون باکلیدهای دوپل بدون لامپ هم چشمک می زند

M.Salehi
16th January 2011, 22:16
اين ايراد ميتواند از جريان القايي سيمهاي فاز همجوار سيم لامپ در سيم كشي ساختمان باشد كه باعث شارژ تدريجي خازن لامپ و دشارژ لحظه اي ان ميشود

محمد خوزستان
17th January 2011, 01:27
با سلام به شما دوست عزيز در لامپهاي كم مصرف كه روي كليدهاي چراغ دار هستن و چشمك ميزنن چون مقاومت لامپ كوچك كه در كليد وجود دارد برق ضعيفي رو از خود رد ميكند براي همين وقتي لامپ كم مصرف روي كليد هاي چراغ دار ميزنيد چشمك ميزند كه با داراوردن ويا شكشتن لامپ كوچك مشكل شما حل ميشود با ارزوي موفقيت

tavakolit
11th February 2011, 13:15
مشکل چشمک زدن لامپ کم مصرف با قطع کردن مسیر جریان ورودی آن ( که در هنگام قطع بودن کلید از طریق لامپ داخل کلید برقرار میشود ) ، یعنی با شکستن لامپ داخل کلید و یا قطع کردن یکی از پایه های آن حل میشود .
ضمنا در جواب دوست عزیزی که فرمودند اگر لامپ داخل کلید قطع شود پیدا کردن کلید در موقع تاریک بودن اتاق مشکل است عرض میکنم که شما کلید دوپل را چطور پیدا میکنید؟ چون کلید های دو پل اکثرا لامپ ندارند .

ضمن اینکه قطع کردن لامپ داخل کلید خیلی راحت تر و کم دردسر تر از تغییر دادن مدار داخلی لامپ کم مصرف است

pal-electronic
14th February 2011, 11:12
با سلام و تشکر از همه دوستان بلاخص جناب توکل عزیز
همانگونه که ایشان فرمودند راحت ترین و بی دردسر ترین راه شکستن و یا حذف لامپ داخل کلید است
موفق باشید

mrbp
5th May 2011, 12:18
سلام به دوستان
راه دیگه ای نداره که لامپ داخل کلید هم درست کار کند و حذف نشود

reza_zolfi2005
5th May 2011, 12:56
سلام دوست عزیز
من فکر کنم جا سیم فاز و نل جابجا بشه درست بشه ولی خودم هنوز تست نکردم

غدیر
5th May 2011, 21:30
سلام
دوستان برای اینکه لامپ داخل کلید هم باشد وبرای روشنای از آن استفاده بشود می توان لامپ خود کلید را حذف کردن تا چشمک زدن لامپ درست شود واز برق 220 ولت با یک ال ای دی ویک مقاومت 1مگاهم لامپ ال ای دی را روشن کنیم. لامپ همیشه روشن است ودر تاریکی می توان کلید را پیدا کرد.

hasanzsat
6th May 2011, 12:56
سلام
دوستان برای اینکه لامپ داخل کلید هم باشد وبرای روشنای از آن استفاده بشود می توان لامپ خود کلید را حذف کردن تا چشمک زدن لامپ درست شود واز برق 220 ولت با یک ال ای دی ویک مقاومت 1مگاهم لامپ ال ای دی را روشن کنیم. لامپ همیشه روشن است ودر تاریکی می توان کلید را پیدا کرد.
عجب بحث جالبی . همه مطالب رو خواندم. من هم برای حل مشکل یک راه حل پیشنهاد میکنم .یک فانوس روشن کنار کلیدمعمولی اویزان کنید تا در تاریکی کلید دیده شود.البته شوخی کردم.برای اینکه نه لامپ رو باز کنیدو نه چراغ سیگنال رو حذف کنیدپیشنهاد میکنم یک مقاومت100کیلو اهم یک وات بین نول و برگشتی لامپ قرار بدهید در این حالت توان تلفاتی شما حدود2وات است که به میزان هر بار چشمک لامپ است

pal-electronic
7th May 2011, 01:17
عجب بحث جالبی . همه مطالب رو خواندم. من هم برای حل مشکل یک راه حل پیشنهاد میکنم .یک فانوس روشن کنار کلیدمعمولی اویزان کنید تا در تاریکی کلید دیده شود.البته شوخی کردم.برای اینکه نه لامپ رو باز کنیدو نه چراغ سیگنال رو حذف کنیدپیشنهاد میکنم یک مقاومت100کیلو اهم یک وات بین نول و برگشتی لامپ قرار بدهید در این حالت توان تلفاتی شما حدود2وات است که به میزان هر بار چشمک لامپ است

سلام
من هم با نظر شما موافقم
چون این ایراد فقط در کلیدهای چراغ دار بوجود می آید و اشخاصی که از این نوع کلیدها و لامپ های کم مصرف استفاده می کنند ، میخواهند از هر دو مزیت را داشته باشند ، هم لامپ کم مصرف و هم چراغ کلید
پس بهترین روش روشی است که شما فرمودید
موفق باشید

M.Salehi
26th July 2011, 11:50
با سلام خدمت دوستان
البته روشهایی که دوستان برای کلیدهای چراغ دار فرمودند همگی عملی و جالب بود ولی بنده خودم
در داخل مغازه شاهد چشمک زدن لامپ کم مصرف هستم کلید ها از نوع بدون چراغ و قدیمی هستند به نظر بنده این مشکل میتواند از جریان القایی سیم های مجاور باشد که باعث شارژ خازن واستارت لحظه ای لامپ میشود در نهایت استفاده از مقاومت 1مگا موازی در پایه های خازن داخل لامپ برای تخلیه ان مفید ترین روش است

xbehnamx
15th September 2012, 11:16

سلام
تمامی کلید های خونه من(تک و دو پل) چراغ دار هستند، ولی از تعدادی از اینها که در آشپزخانه نصب شده چشمک میزنه و باقی که در اطاقها و سالن نصب شده سالم هستند.
اول اینکه اگه مشکل از لامپ داخل کلید هستش چرا سالن و اطاقها چشمک نمیزنه
دوم اینکه من تخصصی در زمینه برق ندارم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که این مقاومت رو در چه محلی نصب کنم

hasanzsat
15th September 2012, 12:40
سلام
تمامی کلید های خونه من(تک و دو پل) چراغ دار هستند، ولی از تعدادی از اینها که در آشپزخانه نصب شده چشمک میزنه و باقی که در اطاقها و سالن نصب شده سالم هستند.
اول اینکه اگه مشکل از لامپ داخل کلید هستش چرا سالن و اطاقها چشمک نمیزنه
دوم اینکه من تخصصی در زمینه برق ندارم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که این مقاومت رو در چه محلی نصب کنم
بادرود
مقدار جریان القایی به طول سیم از کلید تا لامپ بستگی دارد هر چه قدر این مسیر بلند تر باشد چشمک زدن بیشتر خواهد شدو اگر مسیر کوتاه باشدجریان القایی وجود ندارد یا خیلی کم است .مکان درست قرار دادن مقاومت در ابتدای لامپ است که سازندگان این مدل لامپها باید ان را در مدار لامپ پیش بینی کنند
پیروز باشید

rasty
16th September 2012, 01:42
با سلام
علت اینکه در کلید های معمولی و بدون چراغ لامپ چشمک میزنه این هست سیم فاز را مستقیم به لامپ و نول را به کلید بردن با جابه جا کردن سیم ها مشکل به طور کامل حل میشه.
با تشکر

alixx
21st November 2012, 12:42
دوست عزیزعلت چشمک زدن لامپهای کم مصرف هنگام خاموش کردن لامپها وجودچراق کوچک درروی کلیدها می باشد.درصورتی که لامپهای کم مصرف استانداردباشد .این اتفاق نمی افتد.برای حل این کاربایدچراق موجودبرروی کلید راخارج نمود . این کارباعث عدم عبورناچیزجریان برق ازچراق شده ولامپ چشمک نمی زند.

13005
21st November 2012, 14:52
این جواب هم خدمت تمامی بچه های کیان تیمی
برای حل این مشکل شما باید لامپ های خود را باز کنید.سپس در لامپ های شما یک خازن وجود دارد از جنس پلی استر که اکثرا جیگری رنگ میباشد(نوع سبز رنگ هم وجود دارد)که مقدار این خازن با توجه به وات لامپ متفاوت میباشد که حدود رنج از 3.3 نانو تا 6.8 نانو میباشد و لتاژ کاری 1000 تا 1600 ولت و اکثرا 1250 ولت میباشد(این خازن دقیقا بین دو تا از خروجی های لامپ کم مصرف قرار میگیرد.بین یکی از سیم های سمت چپ لامپ و یکی از سیم های سمت راست لامپ کم مصرف قرار میگیرد)
شما باید یک ptc دوپایه کوچک بین دو پایه خازن نصب کنید.
مشکل برطرف میشود و انجام دادن این کار یک خوبی دیگر دارد و ان پیش گرمایش فیلمان لامپ کم مصرف است .که با عث افزایش عمر لامپ کم مصرف میشود
زیرا در لحظه که ما لامپ را روشن میکنیم چون جریان یکدفعه وارد لامپ میشود فیلمان اسیب می بیند ولی زمانی که پی تی سی را قرار میدهیم جریان کم کم وارد لامپ کم مصرف میشود
با تشکر

13005
21st November 2012, 15:01
این هم عکسی از ptc

arshad256
30th August 2013, 15:53
با سلام
این چراغهای کوچک داخل کلید مقدار کمی برق از خود رد می کنند که در حدود یک دقیقه موجب شارژ شدن خازن داخل لامپ کم مصرف میشه و با شارژ شدن کامل خازن با دشارژ موجب روشن شدن لحظه ای لامپ میشه و خازن خالی میشه دوباره بعد یک دقیقه این عمل تکرار میشه پس باید نگذاریم این برق ضعیف به سمت لامپ کم مصرف بره اگه توجه کنید در کلید های جدید دو سر لامپ کوچک کلید را با سیم آزاد گذاشتن یکی را به سیم فاز و دیگری را به حتما سیم نول (نه سیمی که بسمت لامپ میره) وصل کنید گاهی همکاران این دو سیم را به دو پیچ کلید وصل می کنند یعنی سیم فاز و سیمی که از کلید بسمت لامپ میره می بندند که اینکار اشتباه است و باید سیم اول که به فازی که به کلید میره وصل و دیگری حتما به نول وصل بشه نه پیچ دیگر کلید.

galalsat
30th August 2013, 22:24
با سلام و درود ... دوستان یک مقاومت 100 کیلو به مسیر لامپ کلید که به لامپ کم مصرف میره یعنی روی پایه کلید که فاز رو قطع و وصل میکنه اضافه کنید که تومدار سری میشه یک مقاومت 50 کیلو هم از همین سر لامپ کلید به بدنه فلزی کلید یا ارت دیوار وصل کنید سر دیگه لامپ کلید هم که ثابت به فاز وصله وقتی کلید خاموشه برای روشن شدن ال ای دی لامپ کلید مسیر بدنه کلید که به بدنه و ارت ساختمان وصله بجای تغذیه از نولی که از طرف لامپ میاد بخاطر اهم کمتر و کوتاه تر انتخاب میکنه یعنی از ارت ساختمان استفاده میکنه و چون لامپ کم مصرف در این زمان به نوعی دوسر ارت هست یعنی نول و ارت هست پس جلوی هر نوسان و بازی ولتی گرفته میشه وقتی هم که کلید روشنه بین ارت و فاز وصل شده توسط کلید 150 کیلو اهم داریم که نه مصرفی داره و نه آمپری که برقی خطرناک روی بدنه یا ارت بده --موفق باشید

0160
21st May 2014, 14:52
فقط باید لامپ داخل کلید رو بشکنید چرا دنیال دردسر میگردید مقومت بذار؛ چون کلید های تک پل چراغ دار در قدیم بوده برای لامپهای رشته ای بعد در کشور شما یک طرحی میدید چند سال طول میکشه به بهره برداری برسه این کلید ها هم قدیمی بوده