توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد تک شدن ناگهانی موتور پژو ۱۸۰۰
saeedplc
22nd April 2016, 13:52
سلام دوستان.پژو پارس مدل ۸۵( ایسیو ساژم)چند وقت پیش بنزین تموم کردم و ماشین خاموش شد.بعد از چندروز موتور حالت تک کار میکردکه بادیاگ درست شد و مشکل از سوزن شماره ۴بود که طرف گفت اگه بازم اینطور بشه سوزن نشتی داره.حالا دوستان مشکلم اینه که دیروز آمپر بنزینم از خط یکچهارم یکم اومدپایین بازم تک شد که سریع بنزین زدم و یکم گاز دادم بلافاصله موتور میزون شد.بنظر اساتید مشکل چیه.سوزن؟پمپ بنزین نمیتونه باشه؟صافی بنزین هم عوض کردم.تشکر
سعید زینیوند
22nd April 2016, 22:30
با سلام خدمت دوست گرامی،احتمال اینکه آشغالهای کف باک به لوله ها،ریل سوخت وانژکتورها سرایت کرده باشد خیلی زیاده،هر از گاهی سوزنها رو میگیره وبا گاز دادن شدت جریان بازشون میکنه،تمیزشون کن که به احتمال زیاد خوب میشه
saeedplc
25th April 2016, 22:27
خیلی خیلی از راهنمایی شما متشکرم دوست عزیز.آیا انژکتورهارو باز کنم و با این اسپرها شستشو بدم تاثیری داره یا اینکه بدم با دستگاه بشورن؟از این شوینده ها که داخل باک میریزن تاثیر داره؟ببخشید خیلی سوال پرسیدم.تشکر از راهنمایی شما
saeedplc
3rd May 2016, 16:22
سلام
دوستان هفته قیل سوزن انژکتورهارو از جاشون خارج کرد و با این اسپری های انژکتورشوی مسیر ریل سوخت که واقعا کثیف بود رو تمیز کردم وسوزنهارو هم یکم اسپری زدم و بستم سرجاشون.واقعا صدای کارکرد موتور عوض شد وحتی احساس میکنم صدای اگزوز خیلی خیلی نرم شد.تا اینکه تا دیشب مشکلی نبود.(لازم بذکر هستش که طی این چند روز شبها رانندگی نکرده بودم و چراغ روشن نکرده بودم) ودیشب خیلی نرمال ماشین رو خاموش کردم و صبح که روشن کردم بازم تک کارکرد.سرباطری رو تاظهر برداشتم و مجدد گذاشتم وکارکرد موتوردرست شد.حالا دوستان این به ذهنم رسید که دفعه قیل هم من شب با چراغ رانندگی میکردم که اینطور شد.ولتاژ باطری در حالت موتور روشن گرفتم 14.2 بود و چراغهارو روشن کردم یکدفه به 13.3 رسید.روی یه سمند امتحان کردم ولتاژ تغییر نمیکرد.دوستان و اساتید عزیز این حالت خودروی من روی ایسیو میتونه خطای سوزن انژکتور ایجاد کنه که باعث تک کارکردنش بشه.چندین بار دیاگ زدن واسم اما فقط موقتی بوده.خواهشمندم کمک کنید.ببخشید عرایضم طولانی شد.از لطفتون متشکرم
سعید زینیوند
6th May 2016, 17:40
سلام،ماشینو ببر پیش یه برق کار تا دینام و باطری رو چک کنه،نوسان برق روی برنامه ایسیو تاثیر زیادی داره
saeedplc
6th May 2016, 19:48
سلام.اول ازهمه از دوستان خوبم تشکر میکنم که زحمت میکشند و منو همراهی میکنن.واقعا متشکرم.
دوست عزیز به باطری ساز هم نشون دادم گفت مشکلی نداره دینام وباطری.بازم موتور تک شد و مجبور شدم ببرم دیاگ و خطای سوزن انژکتور و سنسور سرعت میداد که با پاک کردن خطاها کارکرد خوب شد.لازم به ذکره که قبلا هم شمع سیلندر 3 خیلی سیاه میشد که شمع هم عوض میکردم فرقی نمیکرد وبا برداشتن سرباطری یا دیاگ یا حتی خودبخود رفع میشد اما این مورد آخر قبل از اینکه برم دیاگ شمع سیلندر 3 رو بازکردم وشمع دیگه انداختم و موتور خوب شدو رفتم دیاگ و اون شمع سیاه و مرطوب رو به استادکار دیاگ نشون دادم اول گفتش روغنسوزیه بعدش که دید از اگزوز دود سیاه میاد و دود آبی نداره گفت بنزینه وتوضیخ دادم که حتی جاهای سوزنها رو باهم عوض کردم باز هم شمع 3 سیاه میشه.خلاصه بردم پیش یه مکانیک خیلی وارد گفت روغن سوزی نداره.ماشین روغنش 3000 کیلومتر راه رفته ونیم لیتر روغن ریختم روش.گفت طبیعیه.دوستان بنظر شما مشکل از ایسیو نیست؟مصرف ماشین خیلی بالاست.در ضمن دوگانه دستیه و امولاتور گاز نمیشه که خطای سوزن انژکتور ایجاد کنه و همیشه بنزین اضافی وارد کنه؟یه آزمایش دیگه کردم و شمع جدید انداختم سیلندر 3 و یک ربع کار کرد و مجدد بازش کردم ظرف چند دقیقه رزوه شمع خیس و الکترودهای شمع بقدری سیاه شد که انگار رنگ مشکی بهش زدم.اگه بر فرض روغنسوزی باشه من باید با این تفاسیر روزی یک لیتر روغن اضافه میکردم.فقط دود مشکی دارم.خیلی زیاد نوشتم دوستان واقعا ببخشید.بیصبرانه منتظر کمکتونم.
saeedplc
6th May 2016, 22:19
این عکس رو از یه سایت برداشتم .شمع سیلندر 3 هم دقیقا دقیقا همینطور خیس و سیاه میشه.تشکر
http://sites.google.com/site/mohammadmercury/sham%284%29.JPG
ااول از همه کابل منفی باطری رو از موتور و بدنه کاملا" جدا کن و بدقت کابل و سرکابلهاشو رو با دقت خیلی خیلی زیاد بررسی کن و هنگامیکه کابل منفی رو هنوز سرجاش نبستی کابل مثبت هم دقیق بررسی کن ,,, بعدش اگر موضوع بدکارکردن موتور خیلی آزار دهنده است بازرسی وضعیت کمپرس پیستون 3 با دستگاه فشار سنج و در صورت لزوم تعویض رینگ --یعنی یکدست رینگ عوض کن و ضمنا" سرسیلندر با واسوس خیلی زیاد از نظر احتیاج داشتن به کف تراشی باید بررسی شود ...
TuneUp_Vahab
7th May 2016, 09:13
سلام.اول ازهمه از دوستان خوبم تشکر میکنم که زحمت میکشند و منو همراهی میکنن.واقعا متشکرم.
دوست عزیز به باطری ساز هم نشون دادم گفت مشکلی نداره دینام وباطری.بازم موتور تک شد و مجبور شدم ببرم دیاگ و خطای سوزن انژکتور و سنسور سرعت میداد که با پاک کردن خطاها کارکرد خوب شد.لازم به ذکره که قبلا هم شمع سیلندر 3 خیلی سیاه میشد که شمع هم عوض میکردم فرقی نمیکرد وبا برداشتن سرباطری یا دیاگ یا حتی خودبخود رفع میشد اما این مورد آخر قبل از اینکه برم دیاگ شمع سیلندر 3 رو بازکردم وشمع دیگه انداختم و موتور خوب شدو رفتم دیاگ و اون شمع سیاه و مرطوب رو به استادکار دیاگ نشون دادم اول گفتش روغنسوزیه بعدش که دید از اگزوز دود سیاه میاد و دود آبی نداره گفت بنزینه وتوضیخ دادم که حتی جاهای سوزنها رو باهم عوض کردم باز هم شمع 3 سیاه میشه.خلاصه بردم پیش یه مکانیک خیلی وارد گفت روغن سوزی نداره.ماشین روغنش 3000 کیلومتر راه رفته ونیم لیتر روغن ریختم روش.گفت طبیعیه.دوستان بنظر شما مشکل از ایسیو نیست؟مصرف ماشین خیلی بالاست.در ضمن دوگانه دستیه و امولاتور گاز نمیشه که خطای سوزن انژکتور ایجاد کنه و همیشه بنزین اضافی وارد کنه؟یه آزمایش دیگه کردم و شمع جدید انداختم سیلندر 3 و یک ربع کار کرد و مجدد بازش کردم ظرف چند دقیقه رزوه شمع خیس و الکترودهای شمع بقدری سیاه شد که انگار رنگ مشکی بهش زدم.اگه بر فرض روغنسوزی باشه من باید با این تفاسیر روزی یک لیتر روغن اضافه میکردم.فقط دود مشکی دارم.خیلی زیاد نوشتم دوستان واقعا ببخشید.بیصبرانه منتظر کمکتونم.
درود:
دوست عزيز، شما امولاتور را از مدار خارج كنيد و چند روزي بدون گاز كار كنيد ببينيد باز هم همين مشكل را داريد يا خير.
saeedplc
7th May 2016, 17:41
سلام.امروز مجدد تک شد بردم دیاگ بازم خطای سوزن انژکتور داد.بعدش بردم یه باطریساز تمام سوکت هارو شستشو داد و سیمکشی رو کاملا چک کرد و موردی نداشت.بازم چندتامکانیک ماهرنشون دادم که تایید کنن اگه روغن هستش که سر شمع و حتی رزوه شمع رو کاملا خیس میکنه که سرسیلندر روبازکنم ویا یکدست رینگ بزنم.کسی به قطعیت نتونست بگه روغنه روی شمع.و یکی گفت سرسیلندر بازکنیم ببینیم شاید از گیت سوپاپ یا لاستیک سوپاپ باشه.یعنی آزمون وخطا.اصلا دودآبی نداره.اصلا.آب کم نکرده.رزوه شمع والکترود سریعا سیاه میشه.چشم دوستان عزیز کارهاییکه گفتیدانجام میدم ونتیجه رواعلام میکنم.یاعلی
سعید زینیوند
7th May 2016, 18:17
اینکه یه مکانیک با قاطعیت بگه لاستیک سوپاپ خرابه یا رینگ،خیلی سخته و تشخیصش مشکل. اگه یکی از شمعها فقط اونجوری میشه جایه انژکتوره اون سیلندرو با یکی دیگه عوض کن،اگه بازم همون شمع سیاه شد مطمئن شو که سیم کشی از ایسیو تا انژکتور ایراد نداره بعدش سر سیلندرو باز کن تا بفهمی کجایه کار میلنگه.
bijanmoradi
8th May 2016, 11:50
سلام دوست عزيز امولاتور را از مدار خارج كن مشكل از امولاتور است اون شمعي كه سياه ميشه نشانه اينه كه سوخت براي اون سيلندر نميره در هر صورت قطعات زير را برسي كنيد
1-امولاتور كه در اثر شستشو موتور واب رفتن داخل ان در اين صورت رله ها ومقاومتها سولفاته و قطع ميشوند
2-خود سوزن انژكتور كه تغير اهم نداده ويا اتصال كوتاه وبدنه نباشه كه اين مورد را در حالت موتور داغ وروي كار با اهمتر چك كنيد
saeedplc
9th May 2016, 18:03
سلام.امولاتور از مدار خارج کردم ولی شمع سیاه میشه.بایه لامپ( چراغ قوه) داخل سیلندر و نگاه کردم خیلی خیس بود شبیه به روغن.امروز تصمیم گرفتم سرسیلندر رو باز کنم(تجربشو دارم)اما فقط در حد بازکردن قسمت سرسیلندر.قبل از اینکه ضدیخ روخالی کنم تصمیم گرفتم قبلش واشرمنیفولد هواروچک کنم دیدم که دور تادور واشر منیفولد ازقسمت سیلندر 3خیسه و انگار آب نفوذ کرده بود از اون سوراخ که ازش آب خارج میشه.واشر نو انداختم ومجدد اورینگ سوزن انژکتور رو عوض کردم.نتیجه رو بعدا میگم دوستان.یه سوال دارم.احتمالش هست که از واشرسرسیلندر روغن مستقیم نشت بده رو پیستون سیلندر 3؟؟؟؟؟یا فقط آب میتونه نشتی پیداکنه روی پیستون؟و یه سوال دیگه:اگه سرسیلندر رو بازکردم خودم میتونم یه دست رینگ هم عوض کنم یا خیلی تخصص میخواد.البته چاله برای بازکردن کارتر ندارم فقط با چهارپایه ماشین بالا بمونه؟تشکر از لطفتون
سعید زینیوند
10th May 2016, 09:06
سلام.امولاتور از مدار خارج کردم ولی شمع سیاه میشه.بایه لامپ( چراغ قوه) داخل سیلندر و نگاه کردم خیلی خیس بود شبیه به روغن.امروز تصمیم گرفتم سرسیلندر رو باز کنم(تجربشو دارم)اما فقط در حد بازکردن قسمت سرسیلندر.قبل از اینکه ضدیخ روخالی کنم تصمیم گرفتم قبلش واشرمنیفولد هواروچک کنم دیدم که دور تادور واشر منیفولد ازقسمت سیلندر 3خیسه و انگار آب نفوذ کرده بود از اون سوراخ که ازش آب خارج میشه.واشر نو انداختم ومجدد اورینگ سوزن انژکتور رو عوض کردم.نتیجه رو بعدا میگم دوستان.یه سوال دارم.احتمالش هست که از واشرسرسیلندر روغن مستقیم نشت بده رو پیستون سیلندر 3؟؟؟؟؟یا فقط آب میتونه نشتی پیداکنه روی پیستون؟و یه سوال دیگه:اگه سرسیلندر رو بازکردم خودم میتونم یه دست رینگ هم عوض کنم یا خیلی تخصص میخواد.البته چاله برای بازکردن کارتر ندارم فقط با چهارپایه ماشین بالا بمونه؟تشکر از لطفتون
سلام،فقط سرسیلندرو باز کن،اول ببین داخل بوش سیلندر3 خوردگی،سائیدگی یا حتئ خط مشکوکی پیدا میشه یا نه. اگه چیزی مشاهده کردی ماشینو بوکسل کن ببر پیش یه مکانیک،چون بدون چاله و رینگ جمع کن نمیشه و کارت سخت میشه.واگه بوش سالم بود فقط سرسیلندرو بده برات تعمیر و بازرسی کنن.در ضمن واشر روغن رو پیستون نمیبره و اگه شدید بسوزه آب و روغن قاطی میکنه.
سعید زینیوند
13th May 2016, 09:59
1-بافشار سنج،رگلاتور رو میتونی تست کنی
2-با اهم متر،اهم سیم پیچ اولیه و سیم پیچ ثانویه کوئل رو چک کن
saeedplc
13th May 2016, 17:39
تشکر.اگه میشه راهنمایی کنید که چطور با اهم متر چک کنم و اینکه آیا فیلر یاشیم تاثیری داره به اینکه مجاری هوای سیلندر ۳روی سرسیلندر خیس از بنزین میشه ودرنهایت شمع ۳رزوه خیس میکنه.راستی استاد عزیز با این منیفولد(منیفولد و سوزن یه ماشین دیگه)دهانه شمع خیس و سیاه نمیشه و فقط رزوه شمع خیس هستش.مشکلم اینه چرا مجاری هوای ۳روی سرسیلندر هم خیس میشه.تشکر
سعید زینیوند
13th May 2016, 20:10
باتوجه به اینکه منیفولدهوا رو عوض کردی و بازم قسمت سیلندر 3 مشکل داره،نظرم اینه حتما سر سیلندرو در بیار و بده یه استاد کار خوب که کارش اینه از هر لحاظ چک کنه:(به خصوص سیلندر 3 )
1-تک تک سوپاپها رو از نظر نشتی چک کنه
2-شیم گیری دقیقی انجام بده
3-گایدهای سوپاپ رو حتما بازرسی کنه
4-با تستر ایسیو سوزن انژکتور رو آزمایش کنید(هنگام آزمایش از طریق یه سرنگ بنزین داخل انژکتور بریزید)
5-تست اهمی انژکتور: استوانه ای 9.5 تا 14.5 اهم مخروطی 12.5 تا 17.5
6-تست اهمی سیم پیچ اولیه کوئل دوبل:از سمت سوکت حدود 0.6 اهم
7-تست اهمی سیم پیچ ثانویه کوئل دوبل:مقاومت دو برجک حدود 7.4 اهم
8-فشار بنزین در ریل سوخت حدود 3.5 بار
saeedplc
13th May 2016, 21:21
واقعا ز راهنماییتون متشکرم .اطلاعات خوبی در اختیارم گذاشتید.چشم اولین فرصت سرسیلندر رو باز میکنم میدم آزمایش.
saeedplc
9th June 2016, 22:27
سلام.باتوجه به مشغله زیاد تو این مدت نتونستم سرسیلندر رو باز کنم.از طرفی وجود بنزین سر شمع واسم قطعی شد.فقط پیش یه تنظیم موتور دیگه ای رفتم و مشکل رو گفتم وکارهایی که روش انجام دادم گفتم.دیاگ زد و پارامترهارو نگاه کرد و چندتا خطا داشتبازم خطای سوزن انژکتور.پتانسیومتردریچه گازو....
توی پارامترهاش زمان پاشش سوخت ۸بود که گفت باید۴باشه.آیا درست گفته؟بعدش خطاها اصلا پاک نمیشدن.خلاصه ریست کرد و دانلود کرد وزمان پاشش به ۴برگشت.گفت اگه مجدد اینطور شد باید آی سی ۶۲۲۰(اگه اشتباه نکنم عوض)بشه.دوستان بعداز دانلود شتاب و کارکرد خیلی فرق کرد.نظر اساتید در مورد دانلود و احتمالا تعویض آی سی انژکتورها چیه.تشکر
TuneUp_Vahab
10th June 2016, 11:39
سلام.باتوجه به مشغله زیاد تو این مدت نتونستم سرسیلندر رو باز کنم.از طرفی وجود بنزین سر شمع واسم قطعی شد.فقط پیش یه تنظیم موتور دیگه ای رفتم و مشکل رو گفتم وکارهایی که روش انجام دادم گفتم.دیاگ زد و پارامترهارو نگاه کرد و چندتا خطا داشتبازم خطای سوزن انژکتور.پتانسیومتردریچه گازو....
توی پارامترهاش زمان پاشش سوخت ۸بود که گفت باید۴باشه.آیا درست گفته؟بعدش خطاها اصلا پاک نمیشدن.خلاصه ریست کرد و دانلود کرد وزمان پاشش به ۴برگشت.گفت اگه مجدد اینطور شد باید آی سی ۶۲۲۰(اگه اشتباه نکنم عوض)بشه.دوستان بعداز دانلود شتاب و کارکرد خیلی فرق کرد.نظر اساتید در مورد دانلود و احتمالا تعویض آی سی انژکتورها چیه.تشکر
درود:
دانلود يا تعويض برنامه آخرين راه حل ايسيو قبل از تعمير سخت افزاري ميباشد،اگر انژكتورها سالم باشند ولي حين روشن بودن خودرو يا سوئيچ باز نشتي دهند احتمالا نياز به تعويض آي سي خواهد داشت در غير اينصورت نه.
saeedplc
10th June 2016, 23:54
تشکر.یعنی زمان پاشش باید ۴باشه درسته؟دانلود کردن اصولی بوده؟منظورم اینه برای استاندارد کردن پارامترها حتما میبایست دانلود میشد؟
arianasr
11th June 2016, 10:31
ببینید اگر سر شمع چرب کرده وروغن زده مشکل میکانیکی،اگر دوده سیاه میزنه وچراغ چک دارید و خطایسوزن همون سیلندرو دارید ۱اگر گازسوز است امولاتور را از مدار خارج کنیدمشکل باید حل شود ۲اگر امولاتور را از مدار خارج کرده وباز هم خطای انژکتور وچراغ چک میده اتصالی در سیم کشی ویکسره شدن سوزن ۳ اگر چراغ چک ندارید وشمع همان خانه سیاه میکند به ترتیب سوزن نشتی شدید دارد ۲وایر یا کویل همان خانه ضعیف یا خراب است....در ضمن از کامپیوتر هم میشود .....در کل عیب یابی خیلی سخت نیست از روی شمع همه چیز مشخص است ،در مورد واشر در این موارد موتور بد کار میشوذ وبخار شدید ودر ضمن سر شمع خیس میکند ودوده نمیزند ،در ضمن اگر کمپرس همان خانه مشکل داشته باشد شمع خیس میکند اما دوده نمیزند .
Sent from my 5s using Tapatalk
saeedplc
11th June 2016, 23:42
تشکر از شما و تمامی دوستان.تمامی موارد فوق که گفتید بررسی کردم و هنوز جوابی نگرفتم از اونجاییکه بوی بنزین یا وجود بنزین روی شمع ومجاری سیلندر ۳واضح بود واینکه مکانیکهایی که نشون دادم دلیلی برای روغنسوزی ندیدن شک داشتم مشکل مکانیکی باشه.اما خودم هم به این نتیجه رسیدم مشکل گشاد شدن گیت و سیت پیداکرده.البته در ابتدای مشکل دوستان پیشنهاد کردند که سرسیلندر رو بازکنم امافرصت نشد.امااینبار سرسیلندر رو بازمیکنم میدم تعمیر نتیجه رو اعلام میکنم.بازهم تشکراز همراهی شما بزرگواران
saeedplc
15th June 2016, 06:28
سلام.دوستان سرسیلندر رو باز کردم دادم تراشکاری از هرلحاظ بررسی کرد و ایرادی نداشت و فقط یکدست لاستیک سوپاپ عوض کردم.بوش سیلندرها از لحاظ ظاهری هیچ خط وخطوطی نداشتندوچیزمشکوکی پیدانکردم.همانطورکه گفتم دود آبی و بخار روغن و کم شدن شدید روغن ندارم منتها بعداز بستن سرسیلندر و بعداز دوساعت روشن بودن موتور شمع سیلندر۳دوده نسبتا خیس داشت و با پیچگوشتی به آرامی از جای شمع وارد سیلندر۳کردم و به پیستون تماس دادم و دیدم پیچگوشتی مرطوبه.احتمالش نیست که سوزن انژکتور۳ یکسره میپاشه؟مصرفم خیلی بالاست.تشکر
TuneUp_Vahab
15th June 2016, 12:59
سلام.دوستان سرسیلندر رو باز کردم دادم تراشکاری از هرلحاظ بررسی کرد و ایرادی نداشت و فقط یکدست لاستیک سوپاپ عوض کردم.بوش سیلندرها از لحاظ ظاهری هیچ خط وخطوطی نداشتندوچیزمشکوکی پیدانکردم.همانطورکه گفتم دود آبی و بخار روغن و کم شدن شدید روغن ندارم منتها بعداز بستن سرسیلندر و بعداز دوساعت روشن بودن موتور شمع سیلندر۳دوده نسبتا خیس داشت و با پیچگوشتی به آرامی از جای شمع وارد سیلندر۳کردم و به پیستون تماس دادم و دیدم پیچگوشتی مرطوبه.احتمالش نیست که سوزن انژکتور۳ یکسره میپاشه؟مصرفم خیلی بالاست.تشکر
درود:
جاي انژكتور3 را با بقيه تعويض نماييد سپس ببينيد باز هم همون سيلندر خيس هست يا انژكتور 3 قبلي.
saeedplc
15th June 2016, 23:14
تشکر.این آزمایش رو انجام داده بودم استاد.بله سوزن انژکتور سیلندر ۱و۴روهم یکبار روی سیلندر ۳بستم بازم ۳خیس میکنه.بوی بنزین جلوی موتور هم میاد و شمع که خیس میشه بوی بنزین کاملا محسوس هستش روی شمع
TuneUp_Vahab
16th June 2016, 11:14
تشکر.این آزمایش رو انجام داده بودم استاد.بله سوزن انژکتور سیلندر ۱و۴روهم یکبار روی سیلندر ۳بستم بازم ۳خیس میکنه.بوی بنزین جلوی موتور هم میاد و شمع که خیس میشه بوی بنزین کاملا محسوس هستش روی شمع
درود:
پس در اينصورت ايسيو مشكل دارد.
با ايسيو تستي امتحان نماييد.
arianasr
16th June 2016, 11:20
شما هنوز درگیری منکه همیه مشکلاتشو بهتون گفتم اگر شهرمون بودی برات حل میکردم ،ولی خدایی دوروبر شما هم تعمیرکار درست حسابی نیست.شما هزینه الکی کردی.
mehran11
16th June 2016, 15:55
شما هنوز درگیری منکه همیه مشکلاتشو بهتون گفتم اگر شهرمون بودی برات حل میکردم ،ولی خدایی دوروبر شما هم تعمیرکار درست حسابی نیست.شما هزینه الکی کردی.
سلام.جناب arianasr باتشکر از شما در خصوص مواردی که عنوان نمودید. اعتماد به نفس داشتن خیلی خوبه ولی خواهش میکنم تجربه واطلاعات دیگران ،خصوصا اگر به آن یقین نداریدزیر سئول نبرید.جناب وهاب مرحله به مرحله زحمت کشیدن توضیح دادن
پس لطفابه دونکته توجه کنید اول گستردگی این علم، دوم شاخه های آن ،که در اختیار یک نفر قرار ندارد، هر کسی سهمی از آن دارد.
arianasr
16th June 2016, 22:29
سلام جناب آقای mehran11من به تمام نکاتی که گفتم یقین دارم ویه چیزی اونورتر ،عزیزم من کارم اینه روزی یا هفته ای ۱۰مورد از این مشکلات مراجعه میکنه ،اگر قرار باشه اینطور مشکلات ساده رو حل نکنیم که دیگه باید در تعمیرگاه رو گل بگیرم،یه طوری از علم صحبت کردی که یه لحظه تصور کردم پای فیزیک کوانتوم در میونه[emoji33] ،یاد بگیر حسود نباشی،و از بحث های بیخود وحاشیه ساز دوری کنی ،و به بحث فنی بپردازی ودر آخر آدم زنده وکیل وصی نمیخواد .نارحت نشی اگه رک بودم . [emoji92]
mehran11
17th June 2016, 02:48
درودجناب arianasr (http://kiansat.kim/member.php?u=234325) جهت اطلاع همین فیزیک کوانتوم که فرمودیدزیر شاخه علم گسترده مکانیک هست.دوم حسادت دراین سایت معنی ندارد که کسی به علم شما حسادت بورزدچون همه ما اومدیم یادبگیریم واگراطلاعاتی داریم دراختیاردیگران قراربدهیم ونبایدبه راهنمایی دوستان بی توجه باشیم(اکثرمطالب عنوانی شما جمع راهنمایی دوستان بودحتی دریغ از فشردن کلید تشکر) شمامتاسفانه همه رازیر سئوال بردیدودرآخربنده هم وکیل وصی کسی نیستم وفقط بر حسب وظیفه واختیاری که دارم دراین خصوص به شماعرض کردم.
ASHKAN-NO
17th June 2016, 03:24
درود
کاربر عزیز لطفا بحث نکنید با مدیر بخش
با تشکر.
arianasr
17th June 2016, 04:50
با سلام ، ببینید مانع بحث شدن یا انتقاد نکردن در این سایت معنی ندارد ،همه آزاد هستند نظراتشان را بیان کنند،در ضمن من شخص خاصی و یا نام کسی را عنوان و زیر سوال نبردم ،در ضمن آقای mehran11،مکانیک خود زیر شاخه فیزیک است و فیزیک کوانتوم خود شاخه ای از علم فیزیک است وشما فیزیک را زیر شاخه مکانیک قرار داده ،دوست عزیز قیف را بر عکس گرفتی ،بنده ادعا برتری نسبت به شخص دیگری و تسلط به همه علوم را ندارم ،اما به نظر من عیب یابی از خود روش دارد ،وقرار نیست به خاطریک عیب کوچک و اطلاعات ناقص به شخص خسارت جدی وارد شود.
که ما به اطلاعاتمان اضاف بشود ،اگر با چشم باز و بدون غرض به مطلبم نگاه کنید ،سکوت خواهید کرد، اگر اینجا فروم اختصاصی است باید در همان حوضه بحث شود ، وشما نبابد دیده بان زیبایی متن کاربران باشید و انتظار لایک یا تشکر را برای هر نظر ویا پست تکراری کاربران که بعضا خسته کننده میشود را داشته باشید ایا معلم ویا استاد شما در امتحان ویا دوران تحصیلتان برای هر مطلب عنوان شده از طرف شما برایتان امتیاز مثبت در نظر میگرفتن مطمینا خیر ،و بنده هر زمان مطلب ویا پست جدید که به علم من ویا کاربران در سایت اضافه کند حتما تشکر خواهم کرد ،شما با این طرزفکر انجمن را از رسالت اصلی خود منحرف کردین گاهی انتقاد ها باید صریح باشد حال شما بپسندید ویا خیر، در ضمن تا شما گرفتار مشکل دوستمان که این تاپیک را ایجاد کردن،نشوی نمیدانی که یک مشکل با عیب یابی دقیق واصولی با ۱۰هزارتومن حل میشود نه با اتلاف وقت و۵۰۰هزارتومن،ببخشید مطلب طولانی شد اما یادآوری لازم بود،با تشکر[emoji8]
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.