ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بالا بودن دور آرام موتور در 405 SLX TU5 دریچه گاز برقی بوش

amir_285
24th May 2016, 16:22
با سلام
405 مدل 94 با ecu بوش بعد از تصادف و تعویض دسته سیم اصلی (دسته سیمی که سوکت ABS روی آن هست) و تعویض ECU دور آرام آن 2000 RPM است تمامی پارامتر ها از جمله دمای آب دمای هوا فشار مانی فولد درست هستند ولی وضعیت دریچه گاز در پارامتر ها نامشخص است تمامی سیمهای مربوط به دریچه گاز با اهم متر به طور دقیق بررسی شده و سالم می باشد.
ecu و موتور دریچه گاز روی تستر ECU با دور مناسب کار می کنند .
دوستان لطفا راهنمایی بفرمائید.
مرسی

سعید زینیوند
24th May 2016, 18:05
با سلام
405 مدل 94 با ecu بوش بعد از تصادف و تعویض دسته سیم اصلی (دسته سیمی که سوکت ABS روی آن هست) و تعویض ECU دور آرام آن 2000 RPM است تمامی پارامتر ها از جمله دمای آب دمای هوا فشار مانی فولد درست هستند ولی وضعیت دریچه گاز در پارامتر ها نامشخص است تمامی سیمهای مربوط به دریچه گاز با اهم متر به طور دقیق بررسی شده و سالم می باشد.
مرسی

سلام. ایسیو رو فلش کردی؟

erpa
25th May 2016, 00:34
با سلام
مرسی

سلام
دوست عزیز اگه اطمینان داری دسته سیم درست هست ببین گراند/+5v/,s/سیگنال داری روی سوکت
تو دیاگ خطایی ثبت نمیشه؟

amir_285
30th May 2016, 08:33
سلام
ماشین ایمو دار بود اول من به در خواست مشتری بی کدش کردم و جای سیمهای کوئل ها رو عوض کردم ماشین خیلی بیشتر گاز می خورد و دور موتور رو 3000 می موند بعد برنامه ایمو دار رو ریختم و تعریف سویچ کردم حالا دور موتور کمی اومده بائین تر ولی رو 2000 هستش.

TuneUp_Vahab
30th May 2016, 20:12
سلام
ماشین ایمو دار بود اول من به در خواست مشتری بی کدش کردم و جای سیمهای کوئل ها رو عوض کردم ماشین خیلی بیشتر گاز می خورد و دور موتور رو 3000 می موند بعد برنامه ایمو دار رو ریختم و تعریف سویچ کردم حالا دور موتور کمی اومده بائین تر ولی رو 2000 هستش.

درود:

ايسيو را فلش كنيد،در صورت برطرف نشدن عيب،برنامه را تعويض نماييد.