PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : (حل شده ) خاموشی کامل برد لباسشویی سامسونگ مدل B1075T

mohamad0428
1st June 2016, 11:30
اساتید برد لباسشویی فوق خاموش شده و روشن نمیشه.
آیسی tny266pn , خازن400ولت10میکرو,خازنهای470م کرو و کوپلر نزدیک آی سی 266 تعویض شد.
آیا برای استارت برد باید سوکتهای ماشین به برد وصل شود؟
چون تجربه ای در این زمینه ندارم لطفا راهنمایی کنین104869

M.Salehi
1st June 2016, 22:37
با سلام دوست عزیز

این چوک یا ترانس کوچیک که تو تصویر مشخص کردم
وظیفه تولید دوتا ولتاژ 12 ولت جهت راه اندازی برد فرمان رو داره

104884

اکثرا تو این مدلها این ترانس خراب میشه

3 تا پایه ورودی داره که در پشت برد مشخصه ترانس رو بیرون بیارید با اهم متر تست کنید
یکی از پایه های وردی به دوتای دیگه راه نمیده
اگه این طور هست ترانس سوخته

از اونجایی که همچین ترانسی تو بازار گیر نمیاد بنده با یدونه ترانس معمولی 12 ولت و یک ایسی رگولاتور 12 این ولتاژ رو تامین
کردم و به برد فرمان رسوندم برد فرمان راه افتاد

اگه چنانچه مراحل بالا رو چک کردید و طبق گفته بنده بود
و تو تشخص محل اتصال 12 ولت مشکلی داشتید تصویری از پشت برد و محل اتصال ترانس قرار بدید تا مشخص کنم

موفق باشید

mohamad0428
4th June 2016, 19:58
ممنون از راهنمایی شما مهندس.

برد من اوضاعش خیلی خراب نبوده و با تعویض همون قطعات بعد از وصل کردن سوکتهای ماشین روشن شد و راه افتاد.

ولی بازهم بابت تجربه ای که در اختیارم گذاشتین سپاسگذارم. مطمعنا این تجربه بعدا به کارم میاد

ASALAK
15th November 2016, 20:25
درود به مهندس صالحی

بنده هم هر وقت تو بردهای لباسشویی سامسونگ با مشکل تغذیه مواجه میشم وراه نمی افته <<

سریعا یک ترانس 12 سویچینگ داخل دستگاه نصب وخروجی اون رو به برد میدم خیلی هم عالی کارمیده واز طرفی
یه 60 تا 70 تومن هم حاصل دسترنج دریافت میکنیم !!!!

S O B H A N $ A T
23rd August 2020, 19:44
سلام و وقت بخیر برد ماشین لباسشویی سامسونگ B1075t برام اومده آیسی tny266 ترکیده و خازن 10 میکرو 450 ولت باد کرده بود که تعویض شدند ولی با اتصال برق 220 به سوکت ورودی برد عکس العملی ندارد ... ترانس چاپر رو هم چک کردم در قسمت ورودی سه پایه فقط دو پایه آن بهم راه میدادن و باقی قطعات ( وریستور و PTC و مقاومت ها و دیود ها ) چک شدند .. ممنون میشم راهکاری ارایه بدهید و بفرمایید ورودی 12 ولت رو دقیقا بایستی بکجا بدهم تا برد درایو شود ..

118739118740

ASALAK
24th August 2020, 11:04
درود
معمولا ترانس (چوک کوچک) خراب میشه باید با نونه مشابه تعویض کنید
یه ادابتور سوسچینگ 12 ولت3 امپر تهیه کنید
ولتاژ مثبت روبدید به پایه ورودی رگولاتور ومنفی رو به بدنه متصل کنید
ایسیtny رو بردارید
ومدار رو روشن کنید باید راه بیفته
بنده هروقت گیر می افتم همینروش رو انجام میدم پایه 1 از چپ ورودی 12 ولت وپایه راست خروجی5 ولت
پایه وسط هم خط منفی
118741

S O B H A N $ A T
24th August 2020, 15:55
درود
معمولا ترانس (چوک کوچک) خراب میشه باید با نونه مشابه تعویض کنید
یه ادابتور سوسچینگ 12 ولت3 امپر تهیه کنید
ولتاژ مثبت روبدید به پایه ورودی رگولاتور ومنفی رو به بدنه متصل کنید
ایسیtny رو بردارید
ومدار رو روشن کنید باید راه بیفته
بنده هروقت گیر می افتم همینروش رو انجام میدم پایه 1 از چپ ورودی 12 ولت وپایه راست خروجی5 ولت
پایه وسط هم خط منفی
118741

ممنون جناب لطف کردین عصری برسم مغازه حتما انجامش میدم و نتیجه رو خدمتتون اعلام میکنم ، فقط دیروز یه نصاب لباسشویی اومد بردو برد و شب آورد حالا حتی سر خازن شهری هم ۳۱۰ ولت رو ندارم ، نمیدونم چکارش کرده ولی همه چیو چک کردم تا اخر شب به نتیجه نرسیدم ، انشالله امروز عصر اینو راه میندازمش امید بخدا، بازم ممنون از پاسخگویی و لطف شما بزرگوار.

S O B H A N $ A T
25th August 2020, 14:40
مهندس جان انجام شد ولی سون سگمنت برد روشن نمیشه و هر دکمه ای رو میزنم فقط صداش در میاد....
ایا ایپرامش یا برنامه ی برد مشکل داره یا عیب از جایی دیگرست ... یه آی سی uln2003 هم بعد 7805 دارم که فقط ورودی خروجی هست و فکر کنم به موتور و تریاکها مرتبط بایستی باشه .. کمتر نکته ای هست تست نکرده باشم ،، بازم ممنون از راهنمایی هاتون ، اگه راهکاری دارین لطفتون پایدار..

ASALAK
26th August 2020, 19:25
شما با ادابتور روشن کردید ؟
5 ولت دادی یا 12 ولت ؟

S O B H A N $ A T
5th September 2020, 01:48
بله ممنونم مشکل از مسیرهای برد بود که قطعی داشت و برطرف شد و اوکی شد 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ممنون از راهنمایی شما

Aradking
16th November 2023, 14:38
سلام دوستان من برد ماشین لباسشویی سامسونگ1075 عوض کردم الان برنامه‌های شستشو جابجا شده مشکل از کجاست

ASALAK
18th November 2023, 11:37
سلام دوستان من برد ماشین لباسشویی سامسونگ1075 عوض کردم الان برنامه‌های شستشو جابجا شده مشکل از کجاست

درود
برد همون مدل گذاشتید یا مدل دیکه ؟
اگه بقولس فابریک گذاشته باشید برنامه عوض نمیشه
.بنظر من ممکنه دسته جواستیک رو درست جا نزده باشید
باید دوباره چک کنید اینمشکل رو خودم دیده بودم بدلیل گشاد شدن سوراه دسته ولوم جواستیک شخص دسته رو با چند درجه اختلاف جا زده بود وخوب برنامه درته ولیس نشانگر روی جواستیک غلط نشون میده !!!

Aradking
4th December 2023, 00:35
سلام برد همون مدل ۱۰۷۵ هست ولی انگار ورژن بالاتره چون برد قبلی موقع انتخاب برنامه چپ به راست بود ولی الان عمودی عوض میشه برنامه ها در ضمن ۱۰۷۵ فقط کنترل دکمه‌ای هست و جوی استیک گردان نداره اگه تصویر پنل کنترل رو ببینید متوجه منظورم میشید