ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک روشن نشدن مادربرد گیگا

reza_zolfi2005
10th August 2016, 02:15
سلام
در مادر برد گیگا سرعت پایین بود من باطری بایوس را برای مدتی خارج کردم تا وارد ستاپ بشم و ویندوز را عوض کنم
بعد از 1 ساعت که خاستم روشن کنم تا دکمه پاور را میزنم یک لحظه فن حرکت میکنه و بلافاصله خاموش میشه
و کامپوتر روشن نمیشه دوستان راهنمایی کنید
با تشکر

dvb 7
10th August 2016, 02:38
سوکتهای ورودی برق مادر برد که کنار مادر بورد قرار دارند و از بقیه سوکتها بزرگتر هستند لقی دارند اونها رو فشار بده تا درست جا برند و ضمنا" بقیه ی سوکتها بین راهی و اسلتهای کارتهای نصب شده روی مادربورد و سوکت متصل به هارد و دیویدی رام و مخصوصا" رمهای را از روی مادر بورد دربیار و دوباره جابزن و در آخر فن سی پی یو و رادیاتورش را چک کن . %100 یکی از مورد بالاست . فقط فن سی پی یو را بگذار در آخرین مرحله چون خیلی خیلی بد قلقه و با کوچکترین فشار نابجا خارهای پلاستیکیش میشکنه و دیگه باید بری کامل بخری که هم بدگیر میاد و هم نسبت به قیمت این کامپیوترقدیمیت قیمت بالایی داره .
پس خیلی خیلی مواظب باش که نشکنیش ...
موفق باشی ...

reza_zolfi2005
10th August 2016, 10:34
دوست عزیز اینا رو هم چک کردم حتی پاور را داشتم گذاشتم نشد
فقط با بیرون اوردن باطری اینجوری شد که برام خیلی عجیبه

ASALAK
10th August 2016, 11:43
دوست عزیز

کلیه کابلها رو جداکن هارد .سی دی رام و...
رم ها رو دربیار
گرافیک وصدا ومودم وخلاصه مین خالی باشه وفقط cpu وفن سر جاش
استارت کنید اگه بازم راه نیفتاد باید فن cpu رو بر دارید وcpu رو خارج کرده .پایه هاش رو تمیز کنید وهمینطور سوکت انو بعد دوباره جابزنید
استارت کنید باید رفع بشه .البته اگه استارت کنه بعد از چند ثانیه الارم ممتد میده که مربوط به نبودن رم میباشد
واما اگه راه نیفتاد باید cpu رو روی یک مادر بورد دیگه تست کنید تا تفکیک عیب بشه که از مادر بود هستش یا cpu؟

ود رصورت رفع عیب کابله وکارتها و رم رو جابزنید وسیستم ور راه بیاندازید
موفق باشید

dvb 7
10th August 2016, 23:03
کنار کانکتور نگه دارنده باطری یک ایسی 8 پایه وجود داره / نه ؟؟؟
یک عکس از محل باطری مادربرد بگذار ببینم چه خبره و چکار کردی ؟؟؟

M.Salehi
11th August 2016, 11:13
با سلام جناب ذولفی عزیز

تاپیک سوال شما ناقصه فقط نوشتید مادربرد گیگا و مدل رو ذکر نکردید تصویری هم تو تاپیک نذاشتید

حالا شاید بپرسید نوشتن اینا به چه دردی میخوره !!
خوب با نوشتن اینا اولا مشخص میشه مین برد از نوع قدیمی هست یا نه مدل رمها مشخص میشه مدل سی پی یو مشخص میشه
و خیلی موارد دیگه که میشه تو راهنمایی کردن دوستان تاثیر داشته باشه

مدل رو ذکر کنید و تصویری از مین برد قرار بدید

موفق باشید

abdi2
15th August 2016, 08:13
با سلام خمت شما دوست عزیز این روش رو هم تست کنید بدون روشن کردن مین برد. پایه های باطری بایوس (پایه های زیر باطری) رو به هم اتصال بدین چند مرتبه بع باطری رو گذاشته و تست فرمایید