3 فایل پیوست
ازکارافتادن وارور هیتر 3کاره انفرارد
:770620_dash2:با درود
حدود 6ماه پیش یک هیتر انفرارد تهیه کردم .که 3کاره است .حدود 2هفته پیش هم هیتر باد سپس هویه با ارور مواجه شد .که مجبورا استفاده نکردم تا در فرصت مناسب بتونم مطرح کنم ارور که در نوشته هر قسمت روی نمایشگر جلو عبارت H-E نوشته شده واصلا گرمایی ندارند .بدتر از همه فقط هیتر لیزری کارمیکرد که امروز اونهم از کار افتاد .مشکلی که هست دستگاه کامل روشن میشه هر 3 نمایشگراعداد را نشان میدهند .فن داخل دستگاه هم کار میکند ولی هیچ کارایی ندارند .
من الان توی شهرستان هستم .اینجا کسی سردرنمیاره من خودم تعمیرکار صوتی تصویری هستم .فقط سررشته از این مشکل وتجربه ای ندارم که اصول کار این دستگاه برچه مبنایی است ؟؟ایا ایسی فلش یا میکرو پاک شده است .چون دستگاه روشن میشود ولی هیچ کارایی نمیدهد .ممنون میشم اگر استفاده کردید وبه این مشکل خوردید راهنمایی بفرمایید سپاسگذارم .
3 فایل پیوست
پاسخ : ازکارافتادن وارور هیتر 3کاره انفرارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ASHKAN-NO
درود
عزیز اطراف ایسی را خوب نگاه کنید
یا روی بردهای دیسپلی
ببینید روی مدارها محلی را مشخص کرده
برای ریست ؟؟
شاید به طور مثال دو تا محل را روی مدار
مشخص کرده باشه انها را با پنس اتصال کوتاه
کنید
مورد دیگه
شماره ایسی و عکس باکیفیت از مدار اپ کنید
بادروداستاداشکان
ممنون از توجه شما عکس از برد تاجایی که امکان داشت با کیفیت گذاشتم .من متوجه دو محل که بشه اتصال داد رو روی برد ندیدم .همانطور که گفتم این دستگاه در اواخر اول هیتر بادگرم از کار افتاد طوریکه وقتی داشت به مشکل میخورد با تکان وضربه به خود دسته هیتر درجه ان زیاد وکم میشد .که دیگه کامل ازکارافتاد عین همین قسمت هویه مدرج هم وقتی داشت خراب میشد باضربه کم موقتا کارکرد تا اینکه اخرسر هم هیتر لیزر از کارافتاد .به نظرتون بااین علایم میتونه سخت افزاری باشه .ضمنا لامپ این دستگاه میگن ازنوع irid است چطور میتونم ازسالم یاناسالم بودنش مطمین بشم .
وهمینطور ارور که نوشته دیسپلی H-E علامت E میتونه همان اخطار خرابی المنت باشه ؟؟ایسی هم که به سوکت دیسپلی مرتبط هست شماره ATMEGA8L-8PU
سپاسگذارم .
با سلام خدمت شما دوست عزیز
ایسی ATMEGA8L-8PU ایسی میکرو کنترلر هست و تمامی فرامین کلیدها و نمایشگرها توسط این ایسی کنترل میشه
اکثرا این مدل ایسی ها قابل برنامه ریزی هستند منتهی موقع رنامه ریزی یسری قفل نرم افزاری برای جلو گیری از کپی شدن
روشون نصب میشه تا فقط در انحصار شرکت سازنده باشه
شما از فروشگاهی که خریداری کردید تحقیق کنید مرکز پشتیبانی یا خدمات پس از فروش داره یا نه؟
بنظر بنده مشکل می تونه نرم افزاری باشه
بازم جهت تست طبق فرمایش جناب اشکان هیتر معمولی رو جدا کنید و کارکرد سایر قسمتها رو بررسی کنید
در ضمن توصیه میکنم تمام قطعات قابل تست با اهم متر رو تست کنید از جمله ترانزیستورهای خروجی که روی رادیات بسته شدن
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ASHKAN-NO
بادزودوسپاس
اللخصوص استاد اشکان وجناب صالحی عزیز بنده اینبار طبق گفته استاد اشکان سوکت هویه وهیتر باد را از روی برد جدا کردم واینبار فقط سوکت هیتر انفرارد روی برد متصل بود که خوشبختانه هیتر انفرارد بخوبی کارکرد وگفته استاد اشکان به یقین درست است که اتصالی دردو قسمت هیتر معمولی وهویه وجود دارد که همان المنت از کار افتاده است .چیزی که جالب است مجدد هر سه تا سوکت رو وصل کردم وباز هم هیتر انفرارد بدون مشکل کار میکند .(شاید براثر شک واردشده به ایسی میکرو به حالت قبل برگشته )فقط هویه وهیتر باد کارایی ندارد .که به احتمال زیاد همان قطعی ویا سوختن المنت هردو مورد باید باشد که بعد از تعویض نتیجه را اعلام خواهم کرد .
خواستم تشکروقدردانی کنم از همه اساتیدواعضای کیان ست که نمیشه تک به تک نام برد .و ضمنا خوشحالم که مشکل فعلا از ایسی میکرو که چینی ها اون رو قفل کردند نبوده است .وخوشحالم تجربه ای باشه برای دیگر اعضا که با مرور تاپیک مشکل این چنینی رو حل کرده باشند .
سپاسگذارم