مشکل روشن نشدن لباسشویی سپهرالکتریک مدل SE 376
درود بشما... لباسشویی سپهر الکتریک مدل SE 376 گویا پتو انداختن بشوره دفعه بعدی که لباس ریختن از زیرش شروع به جرقه زدن کرده و خاموش شده،پایه های فیوز رو عوض کردم چراغش روشن شد اما هیچ کاری دیگه انجام نمیده... دوستان اساتید گرامی راهنمایی بفرمایید.... با تقدیم احترام وسپاس
پاسخ : مشکل روشن نشدن لباسشویی سپهرالکتریک مدل SE 376
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Asdolakhan
داداش سوراخ رو دیگ نیس اثری هم از جرقه زدن هیچ جانمونده هر جاشو نگاه میکنم!!!.. این مدل ازون سری مکانیکی هست قبل از پیدایش دیجیتال و اتوماتیک ها هیچ بردی هم به چشم نخورد!!! نشستم از اول دقیق مسیر سیم برق رو نگاه کردم رفتم جلو تا این قطعه رو که اسمشو نمیدونم چیه چون واسه اولین باره میبینم دیدم... بنظر مشکوک اومد ایراد همین باشه!!دوتاسیم مشکی داره با یه سیم زرد با اهم متر تست کردم دوتاسیم مشکی بهم راه میدن اما خیلی ضعیف عقربه خیلی کم بالا میاد اندازه یه خط حدودا..اما سیمهای مشکی بازرد هیچ عقربه تکون نمیخوره.. حالا نمیدونم روش تست کردنم درسته یا اشتباس!!..
این قطعه هستش:
فایل پیوست 107891
فایل پیوست 107892
درود دوست عزیز
این قطعه یک خازن هست ومشخصاتش روش نوشته
وکارش گرفتن نویز هست واگه بر داریدش هم تاثیری در کار نداره
شما مسیر سیم ورودی رو دنبال کنید ببینید به کجا میره
در ضمن اگه سر راه فیوز داره تست کنید نسوخته باشه
وبهتره از دسته سیم وکابل یه عکس واضح که مسیر رو نشون بده آپ کنید
تا بهتر راهنمایی بشید
پاسخ : مشکل روشن نشدن لباسشویی سپهرالکتریک مدل SE 376
دوستان و اساتید عزیز سپاس از لطف و محبت شما عزیزان.. مشکل در قفل درب جلوی ماشین بود بعد از جرقه ها قسمت داخل قفل زیر یکی از پایه ها کاملا ذوب شده بود... اما واسه تهیه این قطعه نرفتم هنوز نمیدونم موجود هست مال این مدل یانه!!چون اینجا نمایندگی قطعات نیست متاسفانه.. اگر موجود باشه تعویض کنم تست میکنم مجدد نتیجه را اعلام میکنم... با تقدیم احترام بشما عزیزان