سلام به همه فایل اماده وتست شده برای خام کردن ایسیو پراید والائو واسیو پشت کیلومتر نمی دونم قبلان اساتید گذاشتند یا نه بهرحال چون خودم ازش استفاده کردم وجواب داد گذاشتم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه فایل اماده وتست شده برای خام کردن ایسیو پراید والائو واسیو پشت کیلومتر نمی دونم قبلان اساتید گذاشتند یا نه بهرحال چون خودم ازش استفاده کردم وجواب داد گذاشتم
سلام : و با تشکر دوست عزیز فایلی که برای ایسیو ولو گذاشتین نوشتین خام یعنی اماده کد دهی یا دکد شده است در ضمن مگه فایل ایپرام نیست
سلام دوست عزیز این فایل برای خام کردن جهت تعریف کلید هستش نه بی کد موقعی بدردت میخوره که بخواهی ایسیو ماشین دیگری رو جابه جا کنی یا اگه خودت ایسیو کد شده داری وبخوای اونو روماشینی که مشکوکی به ایسیوش بگذاری اول ایسیوتو با این برنامه خام میکنی بعد تعریف کلید کن با کد کلید صاحب ماشین دیگه اسیو پشت فرمان رو خام نکن چون تو فقط ایسیو رو عوض میکنی اما اگه مشتری برات امد که کلیدهاشو گم کرده اونوقت هم ایسیو رو خام کن هم اسیو و کلید خام بگیر وتعریف سویچ انجام بده
دوست گرامی نوع ایسیو عنوان نکردین زیمنس بای فیول یا تک سوز در مورد برنامه ایمو بلایزر باید دستگاه اقای همت زاده و یا فلش هیت داشته باشین تا بتونین یونیت مورد نظر پروگرام کنید
دامپ یونیت ایمو از لینک پایین دانلود کنید