جدیدترین اخبار از <<فیلم های ایرانی و خارجی>>
..::جدایی نادر از سیمین در جمع 250 فیلم برتر جهان قرار گرفت::..
در نظرسنجی از کاربران فعال سایت IMDB، فیلم «جدایی نادر از سیمین» ساخته اصغر فرهادی در جمع 250 فیلم برتر تاریخ سینمای جهان قرار گرفت.
این نظرسنجی که شامل رأی کاربران محدودتری نسبت به نظرسنجی اعلام شده پیش از این، که خبر آن در سایت سینمانگار منتشر شده بود می باشد، بیشترین ارجاع را در بین اهالی سینما و سینما دوستان دارد.
طبق این نظرسنجی، فیلم فرهادی تا این لحظه، در جایگاه 143 بهترین فیلمهای تاریخ سینمای جهان و بالاتر از فیلمهای مطرحی چون «بهترین سالهای زندگی ما»، «بعداز ظهر سگی»، «هشت و نیم»، «چهارصد ضربه» و «جاده» قرار دارد.
این اولین بار است که فیلمی از ایران به این لیست راه می یابد.
نکته مثبت در این بین، این است که این اتفاق سبب افرایش توجه کاربران چند صد میلیونی سایت IMDb و تماشاچیان سینما در سطح بین المللی به این فیلم و زمینه ساز اقبال منتقدین و تماشاگران سینما به آن، در اکران جهانی فیلم می شود. اتفاقی که می تواند بستر خوبی را برای معرفی و گسترش دوباره سینمای ایران به جهان فراهم کند.
سینما نگار
فروش «کپی برابر اصل» کبارستمی در آمریکا به مرز یک میلیارد تومان
فروش فیلم «کپی برابر اصل» ساخته عباس کیارستمی در سینماهای آمریکا به مرز یک میلیارد تومان رسید.
براساس آمار منتشرشده در وبسایتهای مربوط به فروش جهانی فیلمهای درحال اکران، فروش فیلم «کپی برابر اصل» در آمریکا در آستانه یک میلیارد تومان است.
این فیلم که از روز ١١ مارس نمایش خود را در سینماهای آمریکا آغاز کرده است، در چهارمین هفته اکران فروش ١١٠ هزار دلار را بهدست آورد تا مجموع فروش آن به ٨٦٧ هزار دلار (٩٥٣ میلیون تومان) برسد.
باوجود آنکه «کپی برابر اصل» تنها در ٥٧ سینمای آمریکا درحال اکران است، اما روند صعودی فروش این فیلم نشان میدهد احتمالا آمریکا رکورددار فروش این فیلم در مقایسه با دیگر کشورهای جهان خواهد شد و درحال حاضر ١٧ درصد از کل فروش جهانی «کپی برابر اصل» را تشکیل میدهد.
با احتساب فروش «کپی برابر اصل» در آمریکا، جدیدترین ساخته کیارستمی که در جشنواره کن سال گذشته جایزه بهترین بازیگر زن را برای «ژولیت بینوش» بههمراه آورد، اکنون فروش ٤ میلیارد و ٨٨٠ میلیون تومان را پشت سر گذاشته است.
این فیلم هماکنون در سینماهای استرالیا، اتریش، بلژیک، لوکزامبورگ، برزیل، فنلاند، فرانسه، الجزایر، مراکش، تونس، ایتالیا، لبنان، نیوزلند، پرتغال، روسیه، اسپانیا، ترکیه، تایوان، سوئد، انگلیس و ایرلند درحال نمایش است که در اسپانیا و فرانسه مرز فروش یک میلیون دلار را گذرانده است.
این فیلم که از روز ٢٩ اکتبر در سینماهای اسپانیا بهروی پرده رفته است، تاکنون به فروش ١/٥٣ میلیون دلار رسیده تا پس از فرانسه دومین کشور استقبالکننده از این فیلم نام بگیرد.
«کپی برابر اصل» تاکنون در جشنوارههای متعددی چون ریودوژانیرو، ملبورن، نیویورک، ابوظبی و شیکاگو نمایش یافته و اخیرا به جشنواره انجمن فیلم آمریکا نیز دعوت شد.
این فیلم اولین اثر کیارستمی بود که در خارج از ایران و در توسکانی ایتالیا فیلمبرداری شد و کمپانی “MK2″ فرانسه بههمراه «آنجلو بارباگالو» از ایتالیا تهیهکنندگی آن را برعهده داشتند.
داستان «کپی برابر اصل» درباره نویسندهای است، که کتابش برنده جایزه بهترین ترجمه سال شده است. او برای انجام مصاحبه مطبوعاتی به فلورانس آمده و عنوان میکند ایده کتابش را در فلورانس به دست آورده است. در این سفر او با زنی که صاحب یک گالری آنتیک است، آشنا میشود و بحثهای متعددی درباره اصلبودن و کپیبودن اشیای عتیقه میان آنها انجام میشود و …
این فیلم سال گذشته جایزه «خوشهی طلایی» جشنواره فیلم والادولید اسپانیا را برای بهترین فیلم کسب کرد، برای نمایش در کشورهای استرالیا، آرژانتین، پاراگوئه، اروگوئه، شیلی، هنگکنگ، هلند و سوئیس به کمپانیهای توزیع و پخش فروخته شده است.
346 میلیون دلار فروش در یک هفته / «دزدان دریایی کارائیب» رکورد زد
http://khabar.khabaronline.ir/images..._caribbean.jpg
فیلم سینمایی «دزدان دریایی کارائیب: روی امواج بیگانه» در اولین هفته اکران در سطح جهانی 346.4 میلیون دلار فروخت و یک رکورد جدید خلق کرد.
به گزارش خبرآنلاین، چهارمین فیلم مجموعه موفق استودیو دیسنی و اولین فیلم سهبعدی این مجموعه از جمعه تا یکشنبه در ایالات متحده و کانادا در 4155 سینما 90.1 میلیون دلار به دست آورد که کمتر از حد انتظار بود.
در مقایسه، دو فیلم قبلی «دزدان دریایی کارائیب» در سه روز اول اکران خود در آمریکای شمالی بیش از 100 میلیون دلار فروش داشتند. با این حال «دزدان دریایی کارائیب: روی امواج بیگانه» در هفته اول در بازار خارج از آمریکا 256.3 میلیون فروخت و رکورد قبلی را شکست که سال 2009 توسط «هری پاتر و شاهزاده دورگه» حاصل شد.
مجموع فروش جهانی «روی امواج بیگانه» - داخلی و خارجی - در هفته اول 346.4 میلیون دلار شده است. به این ترتیب فیلم جدید «دزدان دریایی کارائیب» پس از «هری پاتر و شاهزاده دورگه»، «اسپایدرمن 3» و «در انتهای دنیا»، فیلم قبلی «دزدان دریایی کارائیب» در فهرست بهترین فروش افتتاحیه فیلمها در تاریخ سینما در رده چهارم قرار دارد.
«روی امواج بیگانه» در عین حال بیشترین فروش سه روز اول فیلمها در آمریکای شمالی از ابتدای سال 2011 را داشت. رکورد قبلی با 86.2 میلیون دلار در اختیار تریلر «پنج سریع» بود، رکوردی که اواخر آوریل حاصل شد.
چهارمین فیلم «دزدان دریایی کارائیب» اولین بار در دنیا 14 مه (24 اردیبهشت) در بخش خارج از مسابقه جشنواره کن نمایش داده شد. جانی دپ در این فیلم بار دیگر نقش کاپیتان جک اسپارو را ایفاء میکند و پنهلوپه کروز بازیگر اسپانیایی برنده اسکار هم به مجموعه اضافه شده است.
جفری راش دیگر بازیگر برنده اسکار همین طور ایان مکشین، سام کلافلین و کیت ریچاردز گیتاریست گروه «رولینگ استون» از دیگر بازیگران «روی امواج بیگانه» به تهیهکنندگی جری بروکهایمر هستند.
این بار، اسپارو به دنبال سرچشمه جوانی است و در همین حال میکوشد با احساسات خود نسبت به زنی به نام آنجلیکا (کروز) که از مدتها قبل او را میشناسد، کنار بیاید.
موفقیت «روی امواج بیگانه» در سطح بینالمللی از جمله مجموع فروش 53 میلیون دلاری آن در بازارهای در حال رشد مانند روسیه، هند و چین، خبری خوب برای استودیو دیسنی است.
با این حال، فروش سه روز اول «روی امواج بیگانه» در آمریکای شمالی کمتر از دو دنباله قبلی «دزدان دریایی کارائیب» بود. «سینه مرد مرده» در سال 2006 با 135.6 میلیون دلار کار خود را آغاز کرد و «در انتهای دنیا» یکسال بعد در سه روز 114.7 میلیون دلار فروخت.
«دزدان دریایی کارائیب: نفرین مروارید سیاه»، اولین فیلم مجموعه سال 2003 در اولین هفته اکران تنها 46.6 میلیون دلار به دست آورد. سه فیلم قبلی «دزدان دریایی کارائیب» در مجموع حدود 7/2 میلیارد دلار در دنیا فروش داشتند.
کمدی «ساقدوشها» ساخته پل فیگ فراتر در دومین هفته نمایش 21.1 میلیون دلار فروخت و دومین فیلم پرفروش آمریکای شمالی شد. فیلم اکشن «تور» به کارگردانی کنت برانا با 15.5 میلیون دلار در رده سوم قرار گرفت.
فیلم اکشن «پنج سریع» با بازی وین دیزل و پل واکر و انیمیشن سهبعدی «ریو» به ترتیب چهارمین و پنجمین فیلم پرفروش هفته بودند.
چرا گوهرخیراندیش حاضر نشد در "اخراجیها" بازی کند؟
بازیگر مجموعه "اشکها و لبخندها" با اشاره به پیشنهاد بازی در فیلم «اخراجیها» و «دارا و ندار» خاطر نشان کرد: در این دو اثر با پیشنهادهای خوب مالی روبرو شدم که ممکن بود بازیگران دیگر وسوسه میشدند و قبول میکردند اما به دلیل ضعیف بودن متن، نبود ارتباط صحیح بین فقرا و پولدارها و عدم باورپذیری شخصیتهای اثر از پذیرش نقش خودداری کردم.
وی افزود: فیلمنامه برای من از اهمیت ویژهای برخوردار است در حالی که متن برخی آثار پیشنهادشده جای کار بسیاری داشت. به طور مثال نقش زن شریفینیا در فیلم «اخراجیها» را به همین دلیل نپذیرفتم، از این دست پیشنهادها برای بازی بسیار داشتهام اما سعی کردم در قبال مردم مسوول باشم.
خیراندیش در پایان صحبتهایش قبول نکردن بعضی از نقشها را در قبال پول یکی از رموز ماندگاری بازیگر دانست و عنوان کرد: در حال حاضر پیشنهادهایی دارم که مربوط به سینمای بدنه است، با وجود اینکه عوامل فیلم از دوستان من محسوب میشوند اما از پذیرش نقشها سر باز میزنم. مواردی نیز پیش آمده است که به دلیل وجود فیلمنامه قوی و عوامل حرفهای با یک سوم دستمزد نقش را پذیرفتهام و قطعاً این روند کاری همچنان در کارنامه من ادامه خواهد داشت.
گوهر خیراندیش مجموعه تلویزیونی «کلاه پهلوی» را پس از اتمام «مختارنامه» آماده پخش دارد.
دفاع عرب نیا از بهروز وثوقی و فردین
دفاع عرب نیا از بهروز وثوقی و فردین
در برنامه۷ + تصویر و فایل دانلود برنامه
http://www.khabar.us/thumbnail.php?f...article_medium
وی در بخشی دیگر از برنامه ضمن حملات شدیدی به مسعود فراستی منتقد پرسابقه سینمای ایران به واسطه انتقادات هفته گذشته اش نسبت به گفته های عرب نیا و دستمزدش مطرح کرد و انتقاد فراستی از دستمزد بالای عرب نیا در مختارنامه را به واسطه تفکر کمونبستی دانست و حساسیت افکارعمومی را نسبت به دستمزدش در طول هفته اخیر نیز به واسطه توزیع ناعادلانه ثروت در جامعه دانست.
آینده؛ فریبرز عرب نیا بازیگر نقش مختار که برای دومین هفته پیاپی در خصوص سینمای ایران و مختصات آن میهمان برنامه هفت بود، این هفته با بیان مطالبی جنجالی، به دفاع از بهروز وثوقی و فردین پرداخت
عرب نیا با انتقاد از کلیپ پخش شده در برنامه هفت هفته گذشته که در خصوص تاریخ سینمای ایران بود و بهروز وثوقی و فردین را به عنوان چهره هایی که با کاراکتر کلاه مخملی و لات در سینمای ایران ستاره شدند و بازیگری شان را در سایر ژانرها ادامه دادند، به دفاع از این بازیگران پرداخت و این بازیگران را جزو بازیگران ماندگار و ارزشمند سینما تلقی کرد.
وی در بخشی دیگر از برنامه ضمن حملات شدیدی به مسعود فراستی منتقد پرسابقه سینمای ایران به واسطه انتقادات هفته گذشته اش نسبت به گفته های عرب نیا و دستمزدش مطرح کرد و انتقاد فراستی از دستمزد بالای عرب نیا در مختارنامه را به واسطه تفکر کمونبستی دانست و حساسیت افکارعمومی را نسبت به دستمزدش در طول هفته اخیر نیز به واسطه توزیع ناعادلانه ثروت در جامعه دانست و تفکرات فراستی هم نارسیسیت و توهم دانست!
پس از این فراستی حاضر شد و پاسخ های کوتاه و قانع کننده ای به اظهارات عرب نیا داد.
http://www.ayandenews.com/UserUpload...4%28160%29.jpg
به من خرده گرفتند که چرا از رهبری را برای سخنان خودم، هزینه کردم و برخی آمدند و به واسطه ی اینکه از عدالت گفتند، مرا منتسب به آقای احمدی نژاد کردند! / من سرباز سیاست های فرهنگی جمهوری اسلامی نیستم. من خادم ملتم هستم و در راه میهنم گام برمی دارم.
فریبرز عرب نیا بازیگر مشهور سینما و تلویزیون و سریال “مختارنامه”، که در هفته ی گذشته در برنامه هفت، حضور یافته و اظهارات بسیار مهم و جنجالی به زبان آورد، امشب بار دیگر در این برنامه حضور یافت و در ابتدا، توضیحاتی در مورد سخنان هفته ی گذشته ی خود و واکنش ها نسبت به آن ، ارائه داد. به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی “انتخاب” Entekhab.ir، وی در ابتدا گفت: ابتدا برخی به ظاهر دوستان، به من خرده گرفتند که چرا از رهبری برای سخنان خودم، هزینه کردم و برخی آمدند و به واسطه ی اینکه از عدالت گفتند، مرا منتسب به آقای احمدی نژاد کردند!
وی افزود: من سرباز سیاست های فرهنگی جمهوری اسلامی نیستم. من خادم ملتم هستم و در راه میهنم گام برمی دارم.
عرب نیا گفت: چه ایرادی دارد برای چنین مبحث مهمی از سخنان رهبر معظم انقلاب استفاده کنم که دستورشان لازم الاجراست. من از شخصیت فرهنگی ایشان برای اثبات سخنانم استفاده کردم.
وی با اشاره به اینکه “من جهت گیری های سیاسی تا به امروز نداشتم”، گفت: من به عنوان کسی که تاحالا از هیچ جریان فرد سیاسی حمایت نکردم اول بگویم به احمدی نژاد رای ندادم اما نباید عدالت را به یک فرد منتسب کرد و این نعل وارونه زدن است.
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی “انتخاب” Entekhab.ir، عرب نیا گفت: من شان هنرمند را اجل بر سیاست می دانم ، سیاستمداران کسی است که از پول و منفعت برای منافع شخصی و گروهی استفاده می کند و از آن به منافع جامعه می رسد، اما هنرمندان صرفا در راه ملت و خادمی آن است. من شان واقعی یک بازیگر را میراث فرهنگی یک کشور می دانم.
وی افزود: پس هنرمند واقعی یک انسان مستقل است و بیشترین بلای امروز ما، تلاش هنرمندان برای انتساب به یک جریان سیاسی است.
عرب نیا در ادامه با اشاره به سخنان فراستی که وی را متوهم خوانده بود گفت: من وقتی به تلویزیون دعوت شدم، دو رکعت نماز خواندم و غسل کرده به اینجا آمدم و آماده ی همه چیز شدم.
وی گفت: آقای فراستی با کمال “جوانمردی”، در سخنانی مغشوش و با تاکتیکی قدیمی، درحالی که من هم آنجا حضور نداشتم من را متوهم خواند.اما آیا چون من دستمزدم بیشتر از کارگردان است، فروتن نیستم؟ اگر اینگونه باشد که بیشتر ملت مثلاً نمایندگان مجلس هم فروتن نیستند!
وی گفت: این سخنان فراستی ، نخ نما شده و متعلق به دوران کمونیست است. چون آن زمان هم تفاوتی بین اهداف، نیازها و خروجی ها قائل نبودند.
وی ادامه داد: حاضرم با حضور یک روانشناس در حضور من و آقای فراستی، بیاید و بگوید چه کسی مشکل دارد.
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی “انتخاب” Entekhab.ir،وی با اشاره به بیماری نارسیسسیم و اظهارات فراستی در مورد کیمیایی که باعث التهاب در جامعه شد، گفت: من دارم راجب بحث ادب صحبت می کنم و ایشان طبعاً واژه ای در حد ادب خود می گوید.
عرب نیا گفت: خوب است اگر از چیزی خوشمان نمی آید و دوستش نداریم، حداقل به آن توهین نکنیم.
عرب نیا در بخش دیگری در سخنانش با انتقاد از “لات” نامیدن بهروز وثوقی و فردین و اشاره پی در پی به کارمند فلان وزارت خانه بودن این افراد گفت: چه کسی می تواند انکار کند که حضور مرحوم فردین باعث پایان سلطه ی فیلم های هندی شد.
وی اضافه کرد: بهروز وثوقی فارغ از رفتارهای سیاسی و اجتماعی، بازیگر بزرگی است که میراث بازیگری مدیون اوست.
در این لحظه جیرانی مجری برنامه گفت: منظور ما از گفتن کلمه “لات”، شخصیت بازیگری آنان بود نه شخصیت خودشان.
عرب نیا پاسخ داد: حتی اگر چنین هم باشد نباید گفت چون این مسئله مصداق توهین به جامعه آن دوران است.
جیرانی در این لحظه گفت: البته همینطور است و اگر جز این بود، اصلا از آن شخصیت ها استقبال نمی شد.
وی گفت: ضمناً ما پس از 30 سال برای اولین بار اسم این دو بازیگر را در تلویزیون با عنوان “قهرمان” بردیم
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی “انتخاب” Entekhab.ir، عرب نیا نیز این اقدام جریانی را به شدت جسورانه خواند.
وی افزود: البته مغضوب هم نبودم اما نظرکرده ی مسئولان هم نیستم.
مشروح سخنان عرب نیا
در لینک زیر میتونید دانلود کنید.
بخش اول:
دانلود
بخش دوم:
دانلود
گزارش فروش آخر هفته سینماهای جهان: «پانداي كونگفو كار» اسير «خماري 2»
http://www.naghdefarsi.com/images/st...10_art_149.jpg
قسمت دوم كمدي «خماري» با فروش بيش از 100 ميليون دلار صدرنشين جدول فروش آخرهفته سينماهاي آمريكاي شمالي شد.
فيلم «خماري2» به كارگرداني «تاد فيليپس» در تعطيلات آخر هفته فروش 32 ميليون دلاري را از آمريكا و كانادا بهدست آورد تا اولين محصول كمپاني برادران وارنر در سال 2011 نام بگيرد كه مرز فروش 100 ميليون
دلار را پشت سر گذاشته است.
در اين فيلم كه ساخت آن سال پيش در مسكو آغاز شد، «بردلي كوپر»، «اد هلمز» و «زاك گاليفيانكيس» نقشآفريني داشتهاند.
به گزارش ورايتي، فروش بالاي 210 ميليون دلاري، فيلم كمدي «خماري» در سينماهاي ايالات متحده، مسوولان اين پروژه را به ساخت قسمت دوم اين فيلم تشويق كرد.
«خماري» يک اثر شخصيتمحور است؛ يعني به همان اندازه که خط اصلي داستان فيلم، ماجراهايي عجيب و خندهدار را روايت ميکند، بازيگراني که اين حوادث برپايه شخصيتهاي دروني آنها شکل گرفته نيز کاراکترهايي عجيب و غير قابل پيش بيني هستند.
بخش عمده موفقيت «تاد فيليپس» در كارگرداني «خماري» مربوط به ساخت اين فيلم با بودجه نسبتا كم 34 ميليون دلار ميشود.
در رتبه دوم اين فهرست در اختيار «پاندا كونگفو كار2» است كه با فروش 13 ميليون دلار يك اثر انيميشن موفق نام گرفته است. اين فيلم محصول كمپاني «دريم وركز» است كه ادامه انيميشن «پاندا 1» است.
«گري اولدمن» بازيگر بريتانيايي با ادامهي پروژهي سينمايي «پاندا كونگ فوكار» با عنوان فرعي «محكومكردن كبوم» به عنوان صداپيشه همكاري ميكند.
نسخهي جديد اين انيميشن در قالب سه بعدي ساخته شده است و از حضور ستارگاني چون «جك بلك» در صداي پانداي اصلي و «داستينهافمن» بهره گرفته است.
«داستين هافمن» و«جك بلك» از نخستين بازيگران مطرحي بودند كه مذاكراتشان با مسوولين ساخت نسخه جديد توليد پروژه سينمايي «پانداي كونگ فوكار» نهايي شد.
نسخه اول اين انيميشن سال گذشته با فروشي بالغ بر 630 ميليون دلار، توانست نظر سازندگان آن را براي توليد نسخه جديد به خود جلب كند.
«آنجلينا جولي» كه در نسخه اول «پاندا كونگ فوكار» بهعنوان صداپيشه حضور داشت،حضورش در ادامه اين انيميشن نيز قطعي است.
----------------------------
منبع : ایسنا
آنجلینا جولی این بار در نقش ملکه مصر
آنجلینا جولی این بار در نقش ملکه مصر
بازیگر موفق هالیوود “آنجلینا جولی” نقش ملکه مصر ، کلئوپاترا را در فیلم جدید خود بازی خواهد کرد.
http://031.img98.net/out.php/i371243_4258.jpg
در سال ۱۹۶۳ فیلم کلئوپاترا با بودجه ۴۴ میلیون دلار که به عنوان پرهزینه ترین فیلم آن زمان شناخته می شد ، ساخته شد و اکنون نیز سری جدید کلئوپاترا به کارگردانی “دیوید فیچر” ساخته خواهد شد.
“آنجلینا جولی” اظهار داشت : ” شخصیت کلئوپاترا به درستی نشان داده نشده است . من کتابهایی را در مورد کلئوپاترا مطالعه کرده ام و متوجه شده ام که او مادر بسیار محکم و نیرومندی بوده است. او به ۵ زبان مسلط بوده و یک کشور بوده است .”
http://031.img98.net/out.php/i371244...791670396f.jpg
در فیلم قبلی کلئوپاترا ، “الیزابت تیلور” نقش کلئوپاترا را ایفا کرده بود و همیشه با ساختن سری جدید این فیلم مخالف بود.
جولی از تفاوت های فیلم نامه جدید با فیلم نامه قبلی آگاه است و نقشی کاملا متفاوت را ایفا می کند. او می گوید : ” ما سعی می کنیم حقایق درستی را درباره کلئوپاترا به عنوان فرعون مصر بازگو کنیم ، کلئوپاترا بر خلاف تبلیغات انسان شهوت طلبی نبوده است. او فرد جذابی بوده ولی سنبل زیبایی به حساب نمی آید. او یک بزرگ بوده است.”
عنوان فیلم و تاریخ اکران دقیق فیلم پروژه هابیت(ادامه فیلم سه گانه ارباب حلقه ها) مشخص شد
http://www.naghdefarsi.com/images/st...the-king-1.jpg
عنوان و تاریخ اکران دو فیلم «هابیت» به کارگردانی پیتر جکسون که پیشدرآمدی بر سهگانه «ارباب حلقهها» است، اعلام شد.
فیلم اول با عنوان «هابیت: یک سفر غیرمنتظره» 14 دسامبر 2012 اکران میشود و فیلم دوم «هابیت: رفت و برگشت» 13 دسامبر 2013 روی پرده سینماها میرود.
استودیوهای متروگلدوین مهیر، نیولاین و برادران وارنر (صاحب نیولاین) این خبر را روز دوشنبه اعلام کردند. پیتر جکسون فیلمبرداری دو فیلم سهبعدی «هابیت» را اواسط ماه مارس در نیوزیلند آغاز کرد.
مارتین فریمن نقش بیلبو باگینز را بازی میکند و اورلاندو بلوم، اندی سرکیس، الایجا وود، هوگو ویوینگ، ایان مکلن و کیت بلانشت نقشهای خود را در سهگانه «ارباب حلقهها» تکرار خواهند کرد. بلوم روز جمعه به گروه بازیگران دو فیلم «هابیت» اضافه شد.
ریچارد آرمیتیج، جد برافی، آدام براون، جان کالن، استفن فرای، رایان گیج، مارک هادلو، پیتر همبلتن، استفن هانتر، ویلیام کرچر، سیلوستر مکوی، برت مکنزی، گراهام مکتاویش، جیمز نسبیت، آیدان ترنر و ... دیگر بازیگران این دو فیلم هستند.
رمان «هابیت» نوشته جی آر. آر. تالکین 60 سال پیش از «ارباب حلقهها» روی میدهد. داستان متمرکز بر ماجراهای بیلبو باگینز است، یک هابیت که در میانزمین زندگی میکند و برای پیدا کردن گنجینهای که یک اژدها به نام اسموگ از آن محافظت میکند، راهی سفری پرخطر میشود. این کتاب اولین بار سال 1937 منتشر شد.
فیلمنامه را فران والش، فیلیپا بوینز، گییرمو و جکسون نوشتهاند. جکسون دو فیلم «هابیت» را با همکاری والش و کارولاین کانینگهام تهیه میکند.
«هابیت» ابتدا قرار بود سال 2009 کلید بخورد، اما شروع فیلمبرداری به دلایل مختلف به دفعات به تعویق افتاد. ابتدا قرار بود دل تورو این دو فیلم را کارگردانی کند، اما به خاطر تاخیرهای مکرر در آغاز تولید از این پروژه کنار کشید و جای خود را به جکسون داد.
جکسون سال 2004 برای فیلم «بازگشت پادشاه» آخرین بخش سهگانه «ارباب حلقهها» برنده سه جایزه اسکار شد. مجموع فروش این سهگانه که «یاران حلقه» و «دو برج» دو فیلم دیگر آن هستند، حدود سه میلیارد دلار بود.
ادامه فیلم «مردان مجهول (x-men ): درجه يك» در راه سینماها
http://www.naghdefarsi.com/images/st...-2-Art-808.jpg
درحالي كه نخستين عكسها از پروژه سينمايي «مردان مجهول: درجه يك»، منتشر شده است، ادامه «مردان مجهول: درجه يك» در راه است.
مسوولين استوديو فيلمسازي «فاکس قرن بيستم»فيلمنامه نويس نسخه اول «مردان مجهول: درجه يك» را براي نگارش نسخه جديد اين اثر فانتزي به خدمت گرفته اند.
از جمله سينماگراني كه درنسخه اول اين فيلم نقش آفريني كرده اند ميتوان به «جيمز مك اوي» بازيگر آثاري چون «تاوان»، «ماتيو واگن» بازيگر آثاري چون «فريم آخر» و «شكر»، «جنيفر لاورنس»، «ميشل فاسبندر»، «لوكاس تيل»، «نيكولاس هالت» «كوين باكون» ،«اليس ايو» و «ادي گاتگي» اشاره كرد.
ماتيو ويون کارگردان تازه کار و 37 ساله انگليسي، كارگرداني تازهترين بخش از سري سينمايي «مردانمجهول: درجه يك» را برعهده داشت.
به گزارش هاليوود ريپورتر، توليد نسخه اول فيلم ازاوايل سال گذشته ميلادي آغاز شده و «مردان مجهول: درجه يك» براي نمايش در سوم ژوئن 2011(13 خرداد) آماده مي شود.
برايان سينگر، خالق آثاري چون «والكيري» به عنوان تهيهکننده با بخش جديد «مردان مجهول» همکاري دارد.
داستان فيلم درباره گروهي از مخترعان نظامي است كه در پي آزمايش يك سلاح جديد در يك منطقه دور افتاده هستند، اما در اين راه با مسائلي چون دخالت چند فرد مشكوك مواجهه ميشوند.
«مردان مجهول 1» يا «ايکسمِن» فيلمي اکشن و خيالپردازي به کارگرداني برايان سينگر و محصول سال 2000 است.
اين فيلم بر پايه کميکهايي از مارول با همين نام ساخته شده که در آن يک باند منحصر به فرد از موجودات قدرتمند و جهشيافته ژنتيکي در دنيايي زندگي ميکنند که توسط انسانها مورد اذيت و آزار قرار ميگيرند.
اين افراد تحت هدايت رهبرشان پروفسور «چارلز اگزاوير، اکس من» تلاش ميکنند، براي ايجاد دنيايي که انسانها و جهشيها (ميوتنتها) بتوانند بطور مسالمت آميز با هم زندگي کنند. همچنين بايد با اهداف براندازي **** انسان مبارزه کنند.
فيلمنامه اين فيلم توسط ديويد هيتر نوشته شده است.
سايت ام.اس.ان «مردان مجهول» را بهترين فيلم ابر قهرماني تا به امروز معرفي کرده است.
«هيو جكمن» بازيگر نقش اصلي سري فيلم هاي اكشن موسوم به «مردان مجهول: درجه يك» در نسخه جديد آن نقش آفريني نخواهد كرد.