(حل شده است)مشکل در لباسشویی AEG مدل قدیمی
با سلام خدمت اساتید محترم .من یک لباسشویی AEG سری LAVAMAT F دارم که وقتی خالی است ودر حالت خشک کن کار میکند صدای طبیعی دارد اما وقتی لباس داخل آن باشد در موقع خشک کردن صداهای بسیار وحشتناک و تکانهای بسیار شدید دارد من نمیدانم مشکل از بلبرینگ دیگ است یا فنرهای نگهدارنده لطفا راهنمایی کنید من تا به حال بلبربنگ دیگ را عوض نکردم و نحوه تعویض را نمیدانم:salta:
4 فایل پیوست
خراب شدن پمپ تخلیه اب AEG
باسلام خدمت اساتیدفن من یک ماشین لباسشویAEG سری LAVAMAT402 Fدارم پمپ تخلیه اب خراب شده هرچه گشتم پیدا نکردم ایا مدلی هست که به AEGبخوره ممنون میشم راهنمای کنید
پاسخ : خراب شدن پمپ تخلیه اب AEG
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mousa1348
باسلام خدمت اساتیدفن من یک ماشین لباسشویAEG سری LAVAMAT402 Fدارم پمپ تخلیه اب خراب شده هرچه گشتم پیدا نکردم ایا مدلی هست که به AEGبخوره ممنون میشم راهنمای کنید
درود
چناچه تونستید پمپ رو پیدا کنید
میتونید قسمت مگنت پمپ لباسشویی 2 قلو رو باز کرده وروی بدنه این پمپ سوار واب بندی کنید
البته میتونید پمپ کامل 2 قلو رو هم جاش سوار کنید ابه این شکل کهورودی پمپ قبلی رو بدید به پمپ جدی وخروجی پمپ جدید رو بدید به ورودی پمپ قدیم
یعنی پمپ جدبد بطور سری در ممدار اب پمپ قدیم قرار میگیره وسمهای برق رو به پمپ جدید وصل کنید
یکی دوبار از روی ناچاری ونبود قطعه اینکار رو کردم
پاسخ : خراب شدن پمپ تخلیه اب AEG
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ASALAK
درود
چناچه تونستید پمپ رو پیدا کنید
میتونید قسمت مگنت پمپ لباسشویی 2 قلو رو باز کرده وروی بدنه این پمپ سوار واب بندی کنید
البته میتونید پمپ کامل 2 قلو رو هم جاش سوار کنید ابه این شکل کهورودی پمپ قبلی رو بدید به پمپ جدی وخروجی پمپ جدید رو بدید به ورودی پمپ قدیم
یعنی پمپ جدبد بطور سری در ممدار اب پمپ قدیم قرار میگیره وسمهای برق رو به پمپ جدید وصل کنید
یکی دوبار از روی ناچاری ونبود قطعه اینکار رو کردم
باسلام و عرض ادب ممنون از پاسخ شما. من یک موتور مگنتی داشتم خشبختانه 2 تا از سواخهای پیچ مهره بهم میخور سواخ سوم هم میشه با مته دریل تعبیه کردبرای اب بندیهم میشه از چسب اگواریوم استفاده کرد فقط یک سئوال میمونه پروانه پمپ مگنتی نسبت به اصلی حدود یک سانت عقبتر هست ایا مشکلی برای تخلیه اب پیش نمیاد.ممنون میشم من راه راهنمای کنید
باسپاس فراوان
2 فایل پیوست
پاسخ : (حل شده است)مشکل در لباسشویی AEG مدل قدیمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ASALAK
درود
والله نمیشه دقیق گفت
شما زحمت بکش تست کن انشاالله که جواب میده
اگه نداد پکپ کامل 2قلو رو قبل خودش نصب کن وسیمهای برق روبده به پمپ جدید .اینجوری جواب میده خودم چند بار بستم
تذکر: اگه فقط مکنت پمپ فابریک سوخته میتونی خودت بپیچی ونیازی به اینهمه دردسر نیست !
ممنون دوست عزیز موتور خودش سالم هست مشکل انجاست که کاسه نمد نشتی داشت چندجا رفتم کاسه نمد فابریک نداشتن فروشنده یک کاسه نمد دادگفت ببند وقطی بستم دیدم متور نمیچرخه بردم پبش فروشنده کمی روغن به کاسه نمد زد موتور چرخید بستم یک هفته کار کرد دیدم اب تخیله نمیکنه باز کردم دیدن پرورانه شل شده افتاده ظاهرا کاسه نمد تنگ بوده وهنگام چرخش پمپ داغ کرده و پروانه از روتل پمپ سوا شده به نظرمن چون کاسه نمد تنگ بوده موتور به سختی میچرخیده وداغ کرده و پروانه پلاستیکی از داخل اب شده