لطفا دوستان اگه جای مناسبی رو سراغ داری آدرس بدید تو شهر ما که قطعات گیر نمیاد یا پول خون باباشونو از آدم طلب میکنن ممنون از مدیریت سایت ودستیاراش که کمک کردن مشکلاتمون رو حل کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا دوستان اگه جای مناسبی رو سراغ داری آدرس بدید تو شهر ما که قطعات گیر نمیاد یا پول خون باباشونو از آدم طلب میکنن ممنون از مدیریت سایت ودستیاراش که کمک کردن مشکلاتمون رو حل کنیم
سلام.شما می توانید قطعات الکترونیکی را از سایت هایی چون(iran-micro.com & roboeq.com & elcshop.ir) و برای قطعات رسیور به سایت elcshop.ir مراجعه کنید.
دوست عزیز سلام
وقتی آب در کوزه هست ، چرا گرد جهان بگردیم ؟
وقتی سایت کیان ست ، یکی از بزرگترین و بهترین فروشندگان قطعات الکترونیک رو در خودش دارد ، چرا در سایت های دیگر به دنبال آن بگردیم ؟
وقتی افراد و مدیران فروشگاه سایت کیان ست ، همه جوره مورد اعتماد ما هستند ، چرا در سایت های دیگر و به غریبه ها اطمینان کنیم ؟
برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید
موفق باشید
سلام به همه دوستان.
دوستی سوالی کرده بود که کجا می توانم قطعات الکترونیکی را با قیمت مناسب و به صورت عمده تهیه کنم،که بنده این سایت ها را معرفی کردم.
سایت های معرفی شده از طرف بنده،این امکان را به شما می دهد که بدون حضور در محل و به صورت اینترنتی خریداری کنید و سفارشات خود را از 3 تا 8 روز و از طریق پست تحویل بگیرید.و این سایت ها تقریبا تمام قطعات را تحت پوشش خود دارند.
یکی از مزیت های سایت roboeq.com این است که هزینه قطعات را بعد از تحویل بسته دریافت می کند.و از مزیت سایت iran-micro.com این است که قطعات بیشتری را تحت پوشش دارد و برای تهیه برد های رسیور و کنترل آن،سایت elcshop.ir دسترسی آن را امکان پذیر می کند.و به دلیل متنوع این سایت ها از نظر دسترسی به قطعات ،دست شما را برای انتخاب قطعه و یا مشابه آن قطعه باز است.
هدف بنده نه به خاطر تبلیغ،بلکه به خاطر آنکه بعضی از افراد همچون بنده دسترسی به قطعات کمی دشوار می باشد،به خصوص بنده که در شهرستان زندگی می کنم،که یا دسترسی به بعضی قطعات امکان پذیر نیست و یا اگر هم موجود باشد با سه یا چهار برابر قیمت به آدم قالب می کنند.
با تشکر.
سلام
تعمیر کار حرفه ای رسیور سراغ دارید
اگه میشه شماره ازش بدید یا آدرس تا مراجعه کنیم
ممنون
از ارسال پست های تکراری در تالالارهای مختلف خود داری کنید.
جهت اینکه سریع تر به جواب برسید در خواست خود را در تالار زیر مطرح کنید.
تعمیرات انواع رسیور ورفع مشکلات سخت افزاری آنها
باسلام وعرض خسته نباشید به تمام دست اندر کاران سایت کیانست من در شهری نزدیک به شاهرود ساکن هستم قرض از مزاحمت ویک قطعه برد آی استار x99معمولی نیازدارم آیا نزدیک ترین جا به شهرم هست که بتونم برد رسیورم رو تهیه کنم باز هم ممنونم لطفا راهنمای کنید