ساخت و فروش انوع هایولتاژ (صنعتی - تلویزیون )
نمایش نسخه قابل چاپ
ساخت و فروش انوع هایولتاژ (صنعتی - تلویزیون )
باسلام و خسته نباشید خدمت جناب پناهی عزیز
جهت اطلاع
من یک مورد سفارش ساخت ترانس به این دوست عزیز جناب بحرینی دادم
اما اصلا از ترانسی که ایشان برای من تهیه کردند
راضی نیستم
ترانس مستقیما به سطل ذباله انتقال یافت
شاید هم شانس ما اینطوری بوده است
جناب شهریار سلام
من هم با نظر شما موافقم ، چرا که یک هایولتاژ برای تلویزیون سامسونگ سفارش دادم ، اولا که بعد از ده روز به دستم رسید ! دوم اینکه هایولتاژ مورد نظر مشکلاتی در تصویر ایجاد کرده بود
مهم ترین مشکلی که در حال حاضر داریم این است که ، متاسفانه جناب بحرینی و همکارانشان ، شماره تماس های داده شده را پاسخگو نیستند و باعث نگرانی و ناراحتی برخی از کاربران عزیز شده است (که توسط پیام خصوصی و تماس با بنده مراتب را گزارش دادند )
به نظر بنده بهتر است سایت کیانست ، تبلیغ این چنین فروشگاه هایی را نکند ، تا خود سایت نیز زیر سوال نرود !
البته تبلیغ این فروشگاه توسط خود بنده صورت گرفته است ، توسط خود بنده نیز کنسل خواهد شد !
موفق باشید
با سلام
بله اقای بحرینی یه کمی بدقول هستند ولی ترانسی که برای من فرستادنند مشگلی نداشت
با تشگر از اقای بحرینی برای بدقولی هایش
سلام
من هم از طریق همین سایت با این مردک آشنا شدم وقتی با ایشان تماس گرفته بودم از لحاظ اخلاقی بسیار در سطح پایینی هستند و جالب اینجا بود که از قبل گفتم که از سایت کیانست هستم ولی این فرد هیچ توجهی به این موضوع نکرد و حتی حاضر نشد قیمت به من دهد در صورتی که ما میدانیم این قیمت گرفتن حق مشتری است .....................
در روز شاید این سایت با آبرو و پرمحتوا با مردانی بی ریا و بی ادعا (این دلیلی بر فعالیت من در این انجمن شده)بهانه ای شود برای این مردک دهها مشتری فرستاده شود و این روزی پروردگار برای این مردک است ولی جالب اینجاست که هیچ ارزشی برای این سایت قائل نشده است.
واقعا برای من قابل هضم نیست و نخواهد بود !!
با سلام
دوستان از اونجایی که تعدادی از کاربران و مدیران ابراز نا رضایتی از این شخص نمودند
تبلیغ موجود در این تاپیک کنسل و تاپیک بسته شد
موفق باشید