سلام
کاربران و دوستانی که میخواهند تبلیغات و بنرهای آنها در سایت کیانست ، باشد و از چگونگی هزینه آن مطلع شوند لطفا در همین تاپیک درخواست نمایند
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
کاربران و دوستانی که میخواهند تبلیغات و بنرهای آنها در سایت کیانست ، باشد و از چگونگی هزینه آن مطلع شوند لطفا در همین تاپیک درخواست نمایند
موفق باشید
سلام
دوستان گرامی کیان ست هزینه تبلیغات بصورت بنر در بالای سایت در ابعاد زیر ماهیانه مبلغ 50000 تومان میباشد که بعد از ایجاد بنر صاحب آگهی میتواند تاپیک مربوط به ان بنر را نیز در فروشگاه سایت ایجاد و به ان لینک دهد ودر غیر این صورت نیز میتواند به لینک درخواستی خود
به بیرون از سایت نیز متصل گردد
این تاپیک میتواند بصورت مهم و یا غیر مهم باشد
به درخواست صاحب اگهی میتوانیم لینک مورد نظر را به بخش ایجاد شده در صفحه اصلی لینک دهیم که در این صورت هزینه ایجاد بخش در صفحه اصلی هم جداگانه 35000 تومان محاسبه میگردد/.
اگهی نباید بر خلاف قوانین سایت و یا در رابطه با موارد در انحصار سایت باشد
ابعاد و اندازه های زیر
468*60
مبلغ 50000 تومان
http://kiansat.kim/tabgif/ads7.gif
با ابعاد زیر
120*244
قیمت 30000 تومان
http://kiansat.kim/tabgif/ads3.png
و در ابعاد بزرگ 700*100
قیمت 80000 تومان
بنر باید توسط اگهی دهنده از قبل به طرح شکیل و زیبا طراحی شده باشد
فرمت بنر باید gif و حجم ان زیر 50 کیلو بایت و حد اکثر 4 فرم باشد
از قرار دادن تبلیغ در فرمت فلش معذوریم
تمدید اگهی برای ماه های بعدی 10000 تومان تخفیف دارد
قبل از انقضای تاریخ بنر آگهی دهنده در صورتی که بخواهد تمدید کند قبل از سر رسید باید مبلغ
ماه بعد را واریز و مورد را با موضوع تمدید بنر برای اینجانب ارسال نماید در غیر اینصورت بنر حذف
میگردد وبرای قرار دادن مجدد باید همان 50000 تومان واریز گردد/.
جهت ایجاد آگهی بنر موارد زیر برای من ارسال گردد:
لینک دانلود بنر درخواستی شما
لینکی که میخواهید بنر شما به آن متصل گردد(درصورتی که میخواهید لینک تبلیغ در سایت باشد قبل از ارسال مشخصات با هماهنگی با اینجانب اول تاپیک را ایجاد نمایید و لینک انرا ارسال نمایید)
مشخصات فیش واریزی
و (مشخصات کامل فردی و شماره تلفن معتبر)
موفق و موید باشید
کیانفر
من ابعاد 60*468 رو میخام برای تبلیغ بالای سایت
درود
ابتدا طبق قیمت های تایین شده پول رو به صورت کارت شارژ یا نقدی به شماره های ذیل واریز کرده.تراکنش و اطلاعات به همراه بنر مورد نظر به مدیر کل پیام خصوصی کرده در سریعترین وقت قرار خواهد گرفت.
شماره حساب ها:
<<<<کلیک نمایید >>>>
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت
سلام من یه بنر می خوام بزنم ولی ویژه از شما می خوام یه شماره تماس یا آی دی یاهو به من بدید تا باهاتون در موردش صحبت کنم
سلام من يك اگهي ميخام بدم ميشه يك شماره تماس بدين بعد اين 60*468 چند ماه 50000
با سلام
دوست عزیز شما میتونید از طریق لینک زیر مستقیما با ادمین جناب کیانفر تماس داشته باشید
در اسرع وقت رسیدگی میشود
<<<< برای ارسال پیام خصوصی به مدیریت کل سایت کلیک نمایید>>>>