باسلام کمک مین برد ابیت بوق طولانی دارد وروشن نمی شود ایسی فلش ان 25l008aمیباشد ان را با فلش موجود در سایت برنامه ریزی کردم همه قطعات راهم از مین جداکردم
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام کمک مین برد ابیت بوق طولانی دارد وروشن نمی شود ایسی فلش ان 25l008aمیباشد ان را با فلش موجود در سایت برنامه ریزی کردم همه قطعات راهم از مین جداکردم
دوست من دو حالت دارد
یا قسمت رم ( تغذیه رم) مشکل دارد یا کارت گرافیک
اگر سررشته داری بگو تا بگم کجاهارو ولتاژگیری کنی
ضمن تشکر از شما من در مورد مین کار نمی کنم ولی نقشه خوانی بلد هستم لطفا قسمت های لازم برای ولتاز گیری را اعلان فرمایید تشکر
با سلام مدل i-n73v
هوالعلیم
با سلام دوست عزیز شما ابتدا آخرین ورژن بایوس مادربرد تان را از اینجا Universal abit > Motherboard, Digital Speakers, iDome, AirPace, Multimedia دانلود نمایید و سپس آی سی بایوس را از روی مادربرد خارج ساخته و این برنامه جدید را بر روی آن پروگرام نمایید و توجه داشته باشید حتما قبل از جا زدن مجدد آی سی بایوس ، باطری بک آپ را از روی مادربرد جدا ساخته و بعد اقدام به وصل کردن آی سی نمایید. ان شاالله که مشکل شما با پروگرام کردن حل بشه اگر همچنان بعد از پروگرام بایوس مشکل پابرجا بود مجددا اعلام بفرمایید تا موارد دیگر جهت تست و شناسایی مشکل خدمتتان اعلام گردد و نکته دیگر اینکه اگر مشکل شما با روش اول حل شد باز هم اعلام بفرمایید که مشکل حل شده ، با تشکر
موفق باشید
با تشکر ایسی را با فایل پروگرام نصب کردم ولی مشکل حل نشد ممنون از لطف شما