با سلام پراید گاز سوز شرکتی با ایسیو گاز پرینس فلش میخوره اگه میخوره کدوم ایسی باید پروگرام بشه در ضمن مشکلش فقط اینه که از گاز میپره رو بنزین و خیلی سخت میره رو گاز و موقع گرم شدن بعضی موقع ها میره رو گاز با تشکر فراوان
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام پراید گاز سوز شرکتی با ایسیو گاز پرینس فلش میخوره اگه میخوره کدوم ایسی باید پروگرام بشه در ضمن مشکلش فقط اینه که از گاز میپره رو بنزین و خیلی سخت میره رو گاز و موقع گرم شدن بعضی موقع ها میره رو گاز با تشکر فراوان
به احتمال زیاد ایراد از سنسور دمای اب میباشد
با سلام خیلی از این مشکل همین طوری برام پیش اومده و با تعویض ایسیو درست شدهhttp://kiansat.kim/%C3%98%C2%B3%C3%9...A7%C3%98%C2%AF
این ایسیو که رو پراید گذاشتن 2 زار نمیارزه من واسه ماشینه خودمو 2 بار عوض کردم سومین بار بیخیال شدم گازشو دستی کردم
سلام
این مدل چون پرسی میباشد قابل تعمیر نیست
سلام از دوستان در مورد برنامه دانلود پرینس که تو برنامه دیاگ هست اطلاعی دارن یا دانلود کردن ببینن مشکل ایسیو گاز پرینس حل میشود یا نه در ضمن دیاگ من موتوراسکان خودرو میباشد
سلام بله با دانلود پرينس مشكل بعضي مواقع برطرف ميشود بصورت50/50 حتي در بعضي از خودروها داونلود كرده بودم و ماشين خوب ميشد اما تا سر باطري را كه بر ميداشتم دوباره ايسيو پرينس مختل ميشد.در كل دانلودش بدك نيست.
بادستگاه موتور آزماي ثمين اين كار را انجام ميدهم البته در بيشتر دستگاه ها تصوير صفحه نرم افزار داونلودش يكي هست.كه بسته به نوع ايسيو خودرو هم ميباشد مثلا خودرو اگه زيمنس باشه بر روي گزينه داونلود زيمنس كليك ميكنيد واگر ساژم يا والئو باشه باز به اين روند.البته توجه داشته باشيد بيشترين عيب هاي پرش گاز از تنظيم نبودن رگولاتور ميباشد.