سلام:دوستان در مورد مزیت وتجربه ها وایرادات در مورد دستگاه کاتل (اقای همت زاده)در این پست اعلام کنید و از بحث های بی مورد اجتناب کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام:دوستان در مورد مزیت وتجربه ها وایرادات در مورد دستگاه کاتل (اقای همت زاده)در این پست اعلام کنید و از بحث های بی مورد اجتناب کنید
سلام:اولین تجربه هم خودم عنوان می کنم یکسری از ایسیو های valeoپراید با شماره سریال1224701200 M13NI-881Bزمان تبدیل اماده سازی برای اجرا Errorمیده برای رفع ایراد ایسی ایپرام در بیارین وبدون ایسی ایپرام اقدام به تبدیل کنید
دوستان عزیز در هنگام تبدیل ecu j34 تک سنسور اکسیژن به دو سنسور اکسیژن با دستگاه اقای همت راده اگه به صورت مستقیم اعمال کنین حتما 4-5 بار ارور خواهد داد و تبدیل نمیشود برای حل این مشکل یه روش ساده هست شما میتونین کانتاکت باطری رو 5 دقیقه در بیارین و مستقیما برین رو تبدیل حتما با اولین بار تبدیل میشه امیدوارم مثمر ثمر باشه
سلام خدمت دوستان آیا کار کردن با دستگاه آقای همت زاده مثل فلشیت هست یا نه چون تو قسمت آموزش کار کردن با دستگاه فلشیت که آقای دهقان زحمتش رو کشیده بودن مثل کار کردن با دستگاه xprogهست و باید سیم ها رو از داخل ایسیو وصل کنیم آیا دستگاه همت زاده هم همین طور هست یا از طریق سوکت obdهست و مثل دستگاه فلشیت نیست کار کردن باهاش راحته یا نه با تشکر
سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم پروگرامر جدیدی که به دستگاه همت زاده اضافه شده چه کارایی میکنه و کدوم یکی از دوستان تهییه کرده آیا با دستگاه آقای همت زاده هم میتونیم کیلومتر سمند مولتی رو کم کنیم یا نه با تشکر
سلام خدمت دوستان بلاخره یه دستگاه تبدیل آز آقای همت زاده تهیه کردم و یه ispپروگرامر هم تهیه کردم که با اون هم میشه آی سی ایپرام و فلش رو برنامه ریزی کرد و هم آی سیو زیمینس رو خام کرد با تشکر از همه دوستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ;187900
سلام:اقای sam2580مبارک باشه سوال و راهنمای در مورد کار کرد با این دستگاه داشتین بنده در خدمتم