چگونه درایو C را با ویندوزم که سون هستش را کپی کنم توی هارد دیگه ؟
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز.
من یک ویندوز اورجینال سون رو سیستمم نصب شده دارم یک ساله بدون مشکل داره برام کار میکنه و دی وی دی ویندوزش را هم ندارم . حالا کمبود فضا دارم مجبور شدم هاردم را تعویض کنم اما هر ویندوزی نصب می کنم به پای اون ویندوز قبلی نمی رسه حالا می خواهم همان ویندوز را روی هارد جدیدم کپی کنم و یک کپی از اون را هم داشته باشم ، برای زمانهای دیگر ، اگر راهی وجود دارد ، راهنمایی فرمایید . ضمنا مقدار فایلهای ویندوز با نرم افزارهایش 16 گیگ می باشد .ممنون و متشکرم .
پاسخ : چگونه درایو C را با ویندوزم که سون هستش را کپی کنم توی هارد دیگه ؟
با برنامه Acronis true image می تونید پارتیشن هارد ایمیج بگیرید و روی یک هارد دیگه کپی کنید ولی درکل این ویندوزهایی که روی لپ تاپ هست بیشتر مشکل دارند تا اینکه خوب باشند چون که توسط شرکت سازنده لپ تاپ اکثرا دستکاری شده هستند وکلی برنامه تریال و بدرد نخورد روشون هست در ضمن لایسنس ویندوز شما اروجینال هست نه خود ویندوز چرا که ویندوز غیر اورجینال اصلا نداریم کسی نمی تونه ویندوز جز مایکروسافت تولید کنه که غیر اورجینال بشه فقط لایسنس شما اورجینال هست که در ایران به هیچ درد نمی خوره ویندوز دستکاری شده داریم و دستکاری نشده ویندوز نو دستکاری نشده بریزید خیلی بهتر هست