سلام:دوستان این تایپیک مخصوص دستگاه جدید دیاگ اقای همت زاده(K-DIAG3) باز شده و غیر از عنوان تایپیک سوال دیگری مطرح نکنید در این بخش سوالات - تجربیات - وایرادات خود را در رابطه با این دستگاه مطرح کنید باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام:دوستان این تایپیک مخصوص دستگاه جدید دیاگ اقای همت زاده(K-DIAG3) باز شده و غیر از عنوان تایپیک سوال دیگری مطرح نکنید در این بخش سوالات - تجربیات - وایرادات خود را در رابطه با این دستگاه مطرح کنید باتشکر
با سلام :
دوستان عزيزي كه K-DIAG جناب مهندس همت زاده را تهيه نموده اند لطفا بفرمايند كه آندسته از افرادي كه آيكوي وي را دارند آيا لزومي دارد منوي مربوط به محصولات ايرانخودرو بجز L90 را نيز داشته باشند . و آيا اينترفيس آيكو با برنامه K-DIAG همخواني دارد يا بايد اينترفيس مربوطه را حتما تهيه نمود ؟ در ضمن كمي در مورد ظاهر و فونت و كيفيت كاركرد دستگاه توضيح دهيد .متشكرم .
جناب اميني فر ممنونم از پاسختان .ولي مثل اينكه نتونستم منظورم را انتقال بدهم . بنده قصد تهيه K-DIAG را دارم . آيكو MUX را نيز دارم اگر خودروهايي را كه آيكو ساپورت ميكنه به كادياگ اضافه نكنم هم در هزينه صرفه جويي كرده باشم هم اون گرينه اي را كه در محصولات ايرانخودرو در آيكو وجود ندارد به دياگ جديد اضافه كنم . در واقع از هر دو دستگاه ميخوام در عيب يابي استفاده كنم . منتظر نظر دوستان هستم .
با سلام
قیمت این دستگاه چقدره؟
من قصد خرید ispاین شرکت رو داشتم حالا این دستگاه جدید همون کارایی رو داره+دیاگ خودرو های جدید یا این دستگاه فقط عیب یاب است؟
سلام از دوستان کسی دیاگ جدید آقای همت زاده رو خریداری کرده یا نه اگه خرید کردین در مورد کاراییش توضیح دهید با تشکر
سلام
من دیاگ فوق رو دارم موردی در کار کردن باهاش نیست
سلام آقا امید منظور من آیکو نیست منظور من دیاگ جدیدی که آقا همت زاده تازه آماده کردن هست اگه خرید کردین در مورد کاراییش و فرقش با سایر دیاگ های موجود بازار چیه بفرمایید با تشکر